- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да я убия ли... ?
Едно момиче ме отряза и ме направи за смях пред цялото училище... днес си купих пистолет и мисля да я застрелям... не знам това ли искам от живота си обаче... може би с нож ще е по-добре? Давайте идей как да стане най-гадно?
Хахаха![]()
![]()
Печелиш 6 за идеята
С нож.... 3 пъти в стомаха - няма как да стане повечеПосле я оправи докато е топла още :P
Тъпунгери ама изобретателни...значи удар с нещо много тъпо през главата...достатъчно силен че да падне но че да я убие...после може да измровизираш...нож,бухалка, оже и ръчно но не доставя желаното удоволствие![]()
мерси, изобретателни сме дам. Идея мн ме изкефи, яко се смях, благодаря, оправихте ми настроението
^^ Нали затова сме тука![]()
Аз ти предлагам пътво да я удереш, после и избоди очини и с нож...да с нож, направи я на филе![]()
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !
Aре,ако не е много болезнено да споделиш как те унижила пред цялото у-ще да видим дали може да се сръвни с моето унижение миналата година,все пак не беше пред цялото даскало...
Ко се обаждаш,няква отворена шматка е отрязала пича че и пред хора и човека иска я пукне от бой,напоследък женските са станали мн отворени.Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Братко не си пропилявай живота. Ако не държиш на него и наистина искаш да я гръмнеш бих ти пожелал късмет единствено, само ако след това се гръмнеш с дясната ръка в лявото слепоочие!!!
Изтупай една кола (питай ако не знаеш как става), издебни я вечер и МАЧКАААААААЙ! 500 точки!
Или пък си тупни един сатър от бакалията и й го хакни отзад (сатъра де)
Може и да си вземеш една кука и да си направиш 'Знам Какво Направи Миналото Лято'
Или я бутни пред трамвая/влака че да се разплиска![]()
![]()
Айде успех!
Аз отивам да си взема лекарствата че тия яки санитари почват да ме гледат лошо![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
има толкова начини да й го върнеш,унижи я и ти,какво се занимаваш с глупости.Убийството няма да ти реши проблема
If You WanT me,cOme aNd fiND mE...!
до автора купил си пистолет че ти на колко си и ако си го зимал законно не вярвам да си зел боен щото е много ама много разправия и изискват и психо тест които ти маи няма да издаржиш![]()
предполагам че е ГСО (газо-сигнално оръжие за тези които не знаят )
е с него и да искаш не може да отрепаш човек единственото което можеш да направиш с него е да я изкараш от строя за около 20 мин освен ако не ползваш патрони с пиперлив гас (PV-supra) с които можеш да и направиш тежка телесна повреда!!! и пак не можеш да я killne6 както искаш ти!!!!
това може да стане само ако е асматичка!!!А нали се сещаш че ако не си го използвал при самозащита а за нападение идват и те прибират на топло в пандела за минимално 3-5 годинки заслужава ли си едно унижение да си скапваш живота за толко време????
а да предположим че си купил боен незаконно тогава отиват към 10 и повече!!! С какво толкова те е унижило момичето че искаш да я трепеш ????
защо не си седнеш на гъза и кат я мразиш толкова що не си изкараш агресията към нея с думи!!!
Ама не мога ви разбера защо мразите толкова бившите си гаджета не може ли да останете поне познати с тях ???
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
ami pomisli si zaslujawa li si zaradi nqkfa si tam pikla da si propilqwa6 jiwota! badi nad tezi net6ta! ako trqbva uniji q i ti no ne q ubiwai! posle po zatvori a-u i cql jiwot otrepka...aide ne se stqgai tolkowa![]()
напълно подкрепям думите ти! =D>Първоначално написано от darkdevil
точно в моя град убиха момиче със газов пистолет опрян в слепоочието така че ако знаеш как можеш да убиеш човек. това за убииството ми хареса- мой тип си братлеПървоначално написано от darkdevil
само дето аз деиствам с хладни оръжия за да се види страданието на другия
но това което си написал не би ме накарало да я убия, знам че си и ядосан но по- добре и направи живота черен от колкото да я убиваш
така хем ще живее хем ще и се иска да умре- деиствай умно
успех
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
Удари си една и се успокой.![]()