.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    джейн
    Guest

Дайте съвет4е...

Здравейте!
    Ето я и моята история:
    С приятеля ми сме заедно от 3 месеца.Много се обичаме.Той е прекрасен човек.Постоянно повтаря,че не иска да има тайни по между ни,че трябва да си имаме доверие...Но вече на няколко пъти го хващам,че ме лъже за някои неща.Беше ми казал,че е скъсал с едно бивше гадже,като ми изтъкваше една причина,а причината поради която са скъсали се оказа коренно различна-
    той я ревнувал много и за това са се разделили...
    Беше ми казвал,че е живял на квартира с негов приятел,в което също няма нищо вярно.Един ден ми каза,че е говорил с наще и
    те за това са ми позволили да отида на концерт,а в крайна сметка се оказа,че това изобщо не се е случвало...Има още
    много такива ситуации.Изобщо не мога да си обясня защо му е да казва нещо,което не е истина и то за такива неща,за които няма смисъл да ме лъже,а в същото време не спира да повтаря,че не иска да има тайни между нас.Гадно ми е,че ме лъже...Кажете какво да правя?

Guest
    Защото трябва да помислите за късане, 3 месеца е много време

Поговори с него...
    dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !

Явно младежа е патологичен лъжец. Зарежи го.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

моето мнение е: ЗАРЕЖИ ГО не си заслуйажа.Той рано или късно пак 6те по4не да те лъже 6том го е правил до сега!!!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    На някои хора лъжата им е в кръвта.

Град
    The Hell
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    На някои хора лъжата им е в кръвта.
    като на мен но нз нещата за които те е лъгал са направо смешни така че не бързай да късата първо говори с него
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Мега фен Аватара на koalka
    Говори сериозно с него.

поговори с него о го попитай защо те лъже!

Град
    в ада
    шута и през вратата/довара
    1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си