- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Е добре де...
Като съм на 14 ,а момичето е на 15 ,егати и в проблема излиза че е...
Що те интересува какво си мислят другите?Нали си с нея?Да не ти пука какво е тяхното мнение
Чудно кога съм казал че съм с нея...Първоначално написано от King of Kings
^^ Еми уточнявяй...Значи не е тръгнала с тебе, защото търси сигурност, някой който може да я защитава и подкрепя, а не смятам че вижда такъв човек в година по млад младеж
С тва мнение GAME OVER! Точно ти го е казал пичаПървоначално написано от King of Kings
![]()
Според мен не е проблем. Бившия ми приятел, с който бяхме година и половина заедно, беше 1 година по-малък от мен![]()
Проблемът не е в мизерната ви разлика, а в самите вас.
King of Kings, много ми е интересно как даваш мнения, след като нямаш представа. Каква защита? Да не би да я заплашват с убийство? И каква подкрепа? Тя е на 15, чуваш ли се! Ходи на училище и по дискотечките и се хили с приятелките си.
Много си ограничена.Първоначално написано от sexi_lady_666
Няма нищо лошо момичето да е по - голямо. Ако разсъждавате правилно за годините си, ако си допадате няма проблем.
Не е проблем, една година не се забелязва.А и е важно вие да се чувствате добре.
Zavisi ot mnogo neshta. Ti na kolko se chuvstvash, tq na kolko. Tq kvo iska, ti kvo iskash i t.n. i t.n. Vs. e tolkova otnositelno.![]()
точно кратко и ясноПървоначално написано от King of Kings
![]()
![]()
1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...
Пи666е се униЗително, но както и да еПървоначално написано от sexi_lady_666
.
Ами да наистина е много гадно за 1 моми4е да ходи с някой, по-малък от нея... Просто става обект на подигравки. Е, ако тя много иска да е с теб, няма да се интересува от хорското мнение.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Абе вие луди ли сте?! какво му е унизителното ходил съм с 2 год по голяма от мене и приятелките и супер много я подкрепяха и ме харесваха за неин приятел...обичате ли се възраста не трябва да ви пречи ако е в нормални граници ест![]()
NO Illusions!
хах една моя френдка си хвана гадже с един клас по малък от нея.... ама кфо подиграваха я известно време.... ама кфо да й пука за тез ограничените клюкарчета дет я коментират... тъй че въпреки че не я познаам и тя едва ли ще прочете поста ми, я съветвам мацката ти хич да не й пука за хорското мнение.... Нъл се казваше За любовта няма възраст........ или граници както и да е фана ми мисълтаАма ний кот и да ти говорим то не зависи от нас, а от вас :P
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Егати това немога да го разбера! И в една фр е влюбено момче с 1 гадина (1 месец е но се получава година) по -малък и та мн го харесва като човек,но неиска да тръгне с нега заради това!
offf kvi sa tee stari vazgledi ot vas razbirase se 4e nqma nikvo zna4enie koi na kolko e i s kolko godi6en/a hodi!!!!!!!
за какво става на въпрос, доколкото разбирам не знаеш как да поставиш темата ясно в сегашно време изявително наклонение...![]()
![]()
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!