.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Вярвате ли в любофтъ...

Аз пъ не вервам пъ...

романтикът1
    Guest
    Ей на такива най се дразня, някога обичал ли си, няма нищо по-велика от любовта, ако нямаше любов, нямаше да ни има, винаги съм бил влюбен, любовта е вечна!

Пъ аз пъ не съм бил пъ...пъ то любофта сложно нещо пъ....то хем да гледаш едно такоа кравешко влюбено хем да говориш треа...пъ и романтичен треа да си бе мааму стара...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Че я има, има я. Но в момента не ми трябва тя, така че не ми трябва да вярвам в съществуването й.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

един не такъв
    Guest
    дам, днешните момичета искат да си влюбен в тях... какво стана със секса за едно нощ ве ?!

Няма любооооф,не намерих любоофффф(Copyright:slavi trifonov)
    Па и пеят хората за тва бе ебаси...е по доказателстфо от тфа неа...ба ся ми докажете че не съм прав...Точка > .

Цитирай Първоначално написано от един не такъв
    дам, днешните момичета искат да си влюбен в тях... какво стана със секса за едно нощ ве ?!
    И аз тва викам...казам и на оная кравата..."ай съ заглавиме ма овцо проста"...тя романтика ми искала...Яяя да не ти шибна един да се завъртиш кат шиле у люцерна...Аман !

един не такъв
    МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 12:24 am Заглавие:

ЛЪЖА

Има любов, за мен любовта е химията м/у двама.
    dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !

асддсаасд
    Guest
    а какво разбираш под химия, като това ти било разбирането за любов... малко се аргументирайте като сте тръгнали да обяснявате на непросветените... или вие сте непросветените може би ?

Guest
    да ми яде кура любовта бе

За мен химията е предмет от който ми иде да се изповръщам на даскалката...то и от любофта така....

i az si miileh 4e lubov nqma no eto 4e q sre6tah stra6no sum vlubena v edno mom4e!!!taka e!!!i ti 6te q nameri6

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

има,аз лично несъм я срещал но има...

Цитирай Първоначално написано от един не такъв
    Секс за една нощ, даам, може и да има такова нещо. Стига младежа да не отхърка рано-рано.

Пък либофф нема . Ако имаше обаче, щеше да е по-забавно.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Викам си аз дай да пусна една тема да си напрая бъзик с хората,те пък я обърнаха на сериозно...спамя си просто че стана некво тихо

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    не, няма любов, има просто заблудени хора
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Град
    The Hell
    аз не вярвах в любоФта- мислех че това е голяма простотия и въобще не е за мен и че може само да те наранява и всички хубави глупости дето ги говорят за любоФта не са верни(и имах причина да мисля така) но това се промени след като срещнах момичето с което съм сега
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Само приказки съм слушал за нея. Като я намеря, ако въобще това стане, тогава ще повярвам.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    "Любофтъ" -незнам каква е тази дума ,а ЛЮБОВТА-е нещо прекрасно,но не може да се опише с думи
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на koalka
    Да, има.

я се нау4и да пишеш бе идиот!!!...по темата:да вярвам 4е има любов и 4е някой ден ще я изпитам

любоф имам със сигурност но както я имам любофта така го има и секса за една нощ такаче всеки си избира кфо иска и ф кфо да вярва
    ....И нека умират хората от смях, но колко в сетния си час ще кажат, като мене:"Обичах, следователно живях...

Град
    в ада
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    да ми яде "мъжкия полов орган" любовта бе
    хахахааххахааххаахах
    тва ме закопа
    1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    vqrvam do nqkude
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Град
    Behind You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от романтикът1
    Ей на такива най се дразня, някога обичал ли си, няма нищо по-велика от любовта, ако нямаше любов, нямаше да ни има, винаги съм бил влюбен, любовта е вечна!
    Напротив... съществуваме благодарение на секса... размножаването.
    А относно любовта... най-вероятно я има, защото иначе не си обяснявам болката и тъгата от именно последствието от тая пуста любов...

ПП. говоря на изуст... не съм намирала тва чудо-любовта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си