- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любофтъ...
Аз пъ не вервам пъ...
Ей на такива най се дразня, някога обичал ли си, няма нищо по-велика от любовта, ако нямаше любов, нямаше да ни има, винаги съм бил влюбен, любовта е вечна!
Пъ аз пъ не съм бил пъ...пъ то любофта сложно нещо пъ....то хем да гледаш едно такоа кравешко влюбено хем да говориш треа...пъ и романтичен треа да си бе мааму стара...
дам, днешните момичета искат да си влюбен в тях... какво стана със секса за едно нощ ве ?!
Няма любооооф,не намерих любоофффф(Copyright:slavi trifonov)
Па и пеят хората за тва бе ебаси...е по доказателстфо от тфа неа...ба ся ми докажете че не съм прав...Точка > .
И аз тва викам...казам и на оная кравата..."ай съ заглавиме ма овцо проста"...тя романтика ми искала...Яяя да не ти шибна един да се завъртиш кат шиле у люцерна...Аман !Първоначално написано от един не такъв
един не такъв
МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 12:24 am Заглавие:
дам, днешните момичета искат да си влюбен в тях... какво стана със секса за едно нощ ве ?!
ЛЪЖА
Има любов, за мен любовта е химията м/у двама.
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !
а какво разбираш под химия, като това ти било разбирането за любов... малко се аргументирайте като сте тръгнали да обяснявате на непросветените... или вие сте непросветените може би ?
да ми яде кура любовта бе
За мен химията е предмет от който ми иде да се изповръщам на даскалката...то и от любофта така....
има,аз лично несъм я срещал но има...
Викам си аз дай да пусна една тема да си напрая бъзик с хората,те пък я обърнаха на сериозно...спамя си просто че стана некво тихо![]()
не, няма любов, има просто заблудени хора![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
аз не вярвах в любоФта- мислех че това е голяма простотия и въобще не е за мен и че може само да те наранява и всички хубави глупости дето ги говорят за любоФта не са верни(и имах причина да мисля така) но това се промени след като срещнах момичето с което съм сега
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
Само приказки съм слушал за нея.Като я намеря, ако въобще това стане, тогава ще повярвам.
"Любофтъ"-незнам каква е тази дума
,а ЛЮБОВТА-е нещо прекрасно,но не може да се опише с думи
![]()
f@nt@zi@
я се нау4и да пишеш бе идиот!!!...по темата:да вярвам 4е има любов и 4е някой ден ще я изпитам
любоф имам със сигурност но както я имам любофта така го има и секса за една нощ такаче всеки си избира кфо иска и ф кфо да вярва![]()
....И нека умират хората от смях, но колко в сетния си час ще кажат, като мене:"Обичах, следователно живях...
хахахааххахааххаахахПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва ме закопа![]()
1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...
vqrvam do nqkude
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Напротив... съществуваме благодарение на секса... размножаването.Първоначално написано от романтикът1
![]()
А относно любовта... най-вероятно я има, защото иначе не си обяснявам болката и тъгата от именно последствието от тая пуста любов...![]()
ПП. говоря на изуст... не съм намирала тва чудо-любовта