.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: uspokoite me plss

Guest

uspokoite me plss

znam che ima 100 takiva temi,no iskam nqkoi da me uspokoi.
    s priqtelq mi pravixme sex,v nachaloto bez prezervatix,i az se pritesnix ch e ot sokovete koito otdelq momcheto moje da mi stani neshto i pix postinor.nasledvashtata sutrin pak sushtoto mai stana no ne pix postinor,vuzmojno e da sum bremenna,znam che ima mnogo takiva temi no sum se sduhala qku sega molq pomognete

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Свършил ли е в теб?!? Ако да, то имаш сериозни причини да се притесняваш. Ако не - може и да се успокоиш малко, но ако искаш след седмица си направи тест. И друг път с презерватив

Guest
    ne e svurshil s men,kogato go pravixme sutrinta toi go izkara i posled tova vurvu men si ispusna sokovete i toi se pritesnqva da ne go e napravil i vutre v men,znam che se izrazqvam super,ama ne sum mnogo veshta v taq tema za koeto se izvinqvam,ta ako si izpusnal sokovete v men moje li da sum bremenna

По-добре първо научи какво е презерватив, пък тогава се въргаляй. Или ти се става майка?
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne e svurshil s men,kogato go pravixme sutrinta toi go izkara i posled tova vurvu men si ispusna sokovete i toi se pritesnqva da ne go e napravil i vutre v men,znam che se izrazqvam super,ama ne sum mnogo veshta v taq tema za koeto se izvinqvam,ta ako si izpusnal sokovete v men moje li da sum bremenna
    Като не може да се усеща кога свръшва, как изобщо сте се навили да го правите без кондом. Тцтцт после ще си биете главите в някоя стена. Айде дано тоя път ти се размине.

Мега фен
    Учудвам се как не наричаш секса "игране на чичо доктор"

Ти си зле...прекалено параноична си и нямаш ни най-малка сексуална култура. Мислиш, че можеш да пиеш Постинор 2 пъти за 24 часа... Не можеш ли да го попиташ дали е свършил в теб или не? А и нали уж е свършил извън теб. А и нали си пила Постинор - яйцеклетките не узряват по 3 на ден.

Като нямате и елементарна сексуална култура, как въобще правите секс. Толкова ли е трудно да използвате презерватив?
    Щом си пила Постинор няма защо да се притесняваш. Само че повече не го правете без предпазни средства, за да сте сигурни.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не си бременна! Не се тревожи. постинорът е бил крайно излишен. той няма ли си упътване, в което да пише кога се използва!

Мега фен Аватара на koalka
    Ти пий Постинор постоянно, пък ще видим дали няма да имаш проблеми!Използвайте презерватив, за да не си увредиш здравето, то и без това нищо не разбираш.Не си бременна!

Супер фен
    pfff postinor struva 12lv a kutiq ka4estveni prezervativi 4 lv

Мега фен
    Всъщност от 1.50 до 3 лева.

Guest
    Vie vsichkite ste zombirani oligofreni! Momicheto pita dali moje da e zabremenqla sled kato prqtelq i go e vkaral 10 puti bez prezarvativ i kato go e izvadil tq e vidqla technostta koqto se otdelq pri vuzpuda. Nikoi ne govori za svurshvane ! Moito momiche shansa da zabremeneesh ot tazi technost e 0.01 procenta kato vzemem vpredvi che priqtelq ti e na 16 ne mojesh da si bremenna

exxxxx xora pazete se we....tfa ako sega zabremenee6....OMG ne mi se misli....spored men ako zabremenee6 toi 6e te zareje...a maikati i ba6tati 6te te ubiqt......taka 4e po dobre ako si bremenne sega da napravi6 abort.....n e4e tfa e edinstveniq izxod.....no az li4no taka bix post1pila

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе сестра ми иска да забременее и си води календари, прави секс в дните за зачеване и прочие. то бебетата не стават така лесно.

Град
    Horrorwood
    Както хората казаха вече, другият път с презерватив, за да не се налага да те успокояваме
    Your pseudo sunshine I don't need.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си