- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв вкус има?
Ми вчера както си мастурбирах реших да си опитам...да,нали се сещате,мъзгата или както се казва там,ами беше сладичка и ми хареса доста на вкус. Лизали са ме доста момчета и всичките казват,че имам много вкусно путенцеИнтересно ми е вие опитвали ли сте си...? И момчетата-на какви са попадали и кефи ли ги да изпиват сокчето на момичето,доставя ли ви удоволствие и харесва ли ви вкуса? Това е,беше ми интересно...
Сладка? Странно.
Моята е леко кисела. Опитвала съм я като съм целувала приятеля си след френска любов, а и нарочно-за да усетя вкуса. по принцип трябва да е леко кисела или леко солена, ама не й сладка. да не си имала шоколод по пръста?
От кое село си?Първоначално написано от мило_момиче
/да не бъда груба, иначе за магистрала бих попитала.../
пф..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз пък ще бъда груба. :)Първоначално написано от Lady Death
Мило момиченце, от коя магистрала си? :)
Ъъъм...ами неНезнам защо така. Ама момчетата в тая тема няма ли да се обадят ?
леле..... ти си неква супер перверзнакога пробва вкуса на вечеря.. закуска.. или сос за обяд?
1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...
Така зададен въпроса ти ми изглежда на ебавка,ама вечерта го направих,преди да заспа...ммм,а ти не си ли лизал момиче,какъв е вкуса ?
Mado mom4e sim na 28 godini,lizal sim priyatelkata,soka na putkata e malko kiselo, no vse pak dava udovolstvie i na dvete. Tova e komentar ot edin mij za momi4etata. A sega iskam da popitam momi4etata kak e vkusat na spermata i obi4atali da pravite svirki? O4akvam otgovor osnovno ot milo_momi4e????????
Ми,по тоя въпрос доста теми има и не мисля,че е толкова интересно,колкото тук да отговорят момчетата,които са лизали момиче. Иначе спермата и тя е със солен вкус. Ама аз питам сега момчетата-какъв е вкусът на нашата течност,която се излива от путчицата ни направо в устенцата ви ?
на всички жени ли им е кисело някво ? понеже на мен преди един тъпак ми каза че му миришело на кисело.. даже ми се подиграваше малоумника тъп.. както и да е . та ако на всички е киселко такова значи да съм спокойна че ми няма нищо![]()
![]()
Да, кисело е. А за младежа, който каза, че била много перверзна - зависи от гледната точка. За някои хора и мастурбацията е огромна перверзия.
Не ръкоблудствайте,чада божий,покате ся!!!
Иначе душите ви няма да постигнат спасение!!!
Първоначално написано от мило_момиче
![]()
мОМИЧЕНЦЕ,само ЛЕВСКИ
![]()
![]()
Аз съм близал приятелката ми и беше солено,но определено не кисело![]()
![]()
Нали искаше мнение на момче? Ето ти:![]()
На мен по принцип след френска любов доста време ми е кофти вкуса в устата, дори с дъвка, но заради удоволствието на девойката си заслужава![]()
Иначе вкуса хмм...еми не мога да определя, но при всички положения не е сладко, освен ако няма сметана (това ви го препоръчвам, страшно е!!!)
П.С. говоря за истинска сметана, а не за сперма. Тази добавка я правя, защото има доста хора със странни разбирания тук!![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ми да пробвах и е малко кисело и не ми харесва никакПървоначално написано от мило_момиче
![]()
Obi4am da blija putaranki i sa vkusni pove4eto leko soleno-kiseli ama e priqtno osobeno kato momi4eto se podmokri mn0go...
Е че кой не обича![]()
![]()
Ммм сладури са всичките![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Моя пък приятел след френска няма вкус на п*тка в устата си...Няма ми вкус на абсолютно нищо,когато го целувамПървоначално написано от krem4et0
Но иначе леко солена...
Така казва