- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- За или против
за или против Стоичков да остане страши треньор на националния?
ПРОТИВ !
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
ПРОТИВ
За. Не виждам кой друг може да бъде треньор.
Първоначално написано от XePouH`
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
KSP!!!!Първоначално написано от SoulCrewHools
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Първоначално написано от GoLdEn`GirL
![]()
![]()
![]()
Раздвоен съм.![]()
Мисля, че ако на този етап Стоичков бъде сменен, което едва ли ще стане, имайки предвид връзките му, националите ни съвсем ще се сринат.
Личи си, че има някакви проблеми, които няма да излезнат наяве и като добавим една смяна, става манджа с грозде.
Да обощим така- смяна на Стоичков в момента= Довиждане на всякакви шансове за класиране на "Евро 2008".
Против ... мисля че той си изпя песента и е време да даде път на новото поколение![]()
И аз да кажа на БФС и на 2ма 3ма мениджъри че ще им играя по свирката и ще пускам квото ми кажат сигурно ще ме изберат са треньор! Пък ако ще и да съм тъп и твърдоглав като Стоичков!
Пеев, Томашич, Вагер, Янкович нямат място в този отбор ако те са елита на нацията то тогава къде сме тръгнали...
...
то4но така, моето мнение е еквавиленнтно на това ^ и за това натиснах "За". в добавка щв кажа че според мен това, че Стоичков е селекционер мотивира момчетат от отбора в добра насока. и по-добре Камата, от колкото някой световно неизвестен чужденец!Първоначално написано от p4elata_brumze
Бях против нищо,че съм до някъде привърженик на ЦСКА!
Но вече няма значение Стоичков подаде оставка току що!
И ставал тренер на Селта Виго!
Light The Universe
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
неактуална тема!
развитието за треньорския пост на Стоичков тук --->
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=88288
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html