- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли значение зодията?
не моа да разбера... тя била незнам си кво аз сам бил телец => нищо нямало да стане как да му/и забииш 1 шамар?
1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...
е те това беше най голямата глупост която сам 4увала!!!! естествено4е зодията няма зна4ение!!!
тая явно е много тъпа
често оправдание да не сте заедноПървоначално написано от In`Tears
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
abe ne 4e sa vajni no naprimer s moito gadje zodiite ni si pasvat oba4e p1k e adsi gotino da ti kazvat 4e naprimer ti i zodiqta na 4oveka deto haresva6 e ne s1vmestima i vie da im pokajete 4e gre6at![]()
Лудите движат света.
Е, това е супер тъпо да не тръгнеш с някой само, защото си предубеден заради зодията.Такива се наричат тъпи п**ки.
Това са най-великите глупости, които съм чувала. Аз съм овен, а приятеля ми телец. И за нас казват, че не си подхождаме, но ние доказваме противното.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И аз така мисля, бро. Деца ще, какво искаш.Първоначално написано от In`Tears
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
Това са супер тъпотии, и аз си чета хороскопа ама не пък да се влияеш от него това е супер тъпо. Важното е да се разбирам с някой а не каква му е зодията. Струва ми се че хората които се влияят просто незнаят как да се справят с трудностите и дайте сега всички да следваме звездите![]()
![]()
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ти пък кво ОГРОМНО внимание обръщаш на тва всеки път. Глей си кефа и тфа е.Първоначално написано от ХодещСъвет
По темата : ИЗМИСЛИЦИ на тъпи п***и. Ама тъпи в истинския смисъл на думата, а п***и в най-най-най истинския![]()
телец съмПървоначално написано от Aleandra
харесвам и филе от акула
и момичето което харесвам е риба
![]()
1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...
Няма значение, аз като съм Лъв, а тя Телец и кво, еднакви сме по характер, а по всички хороскопи казват, че сме несъвместими.
tarsila si e povod da se izmakne spored men
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Зодиите са за тези които вярват в тях, ммм тва за съвместимоста е гати тъпотията братче аз даже не се интерисувам коя зодия е![]()
NO Illusions!
Мога да ви кажа, че зодиите имат значение и то доста голямо.
ДА има и изключения и за хората, които не обръщат внимание на това може и да е без значение... НО преди да пишете неща от сорта
"зодиите нямат никво значение" хванете прочетете малко, поинтересувайте се.
Все пак те съществуват и се изучават МНООООГО преди да сте измислени, не вие, а прабабите ви!!
Мислите ли, че днешното общество щеше още да се интересува от тях ако нямаха никакво значение и влияние? А?
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Razbirase 4e zodiite sa vajni tova e 4ast ot haraktera v teb! ima momi4eta koito gledat zodiite na 4oveka i moje za da ne iska zna4i ne sa si dopadna li
[/b]
xax tova e mnogo tupo,a kolkoto po temata spored men si e tursila povod da te otblusne ili mackata e mnogo soaverna![]()
На Мира Ме осТаВи и ДрУГи п*ТКи Ти *Би,свеТА Ми напyСНи,аКо иСКаш на МайНаТа Си хОди,ЗащОтО оТ ДнеС дО МеН Ще иМа дРуг КреТеН!нОва пеСеН аЗ щЕ Пея и над НегО Ще Се СМея,ЗащОтО МъЖеТе сА зА Това дА Се влАчаТ В жЕНСкиТе КраКа!
Това е супер тъпо,но някой хора наистина обръщат внимание на това...![]()
Това бях аэ...Първоначално написано от Анонимко
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Az poprincip ne sym sueverna i vqrvam samo v ne6ta,koito se obqsnqvat s himiqta i fizikata!Osven 4uvstvata mejdu horata razbira se!
Ama v tova za zodiite ima ne6to mnogo vqrno!6toto s moq priqtel(toi e lyv,a az sym kozirog),i dvamata sme mnogo zemni zodii i dyrjim na svoeto!Stava sblysyk na silni harakteri i mn se karame i t.n.
A kato 4eta razni zodiakalni knigi i pi6e,4e koziroga se razbira dobre s deva i ribi i naistina vsi4ki hora,s koito se razbiram dobre sa ot tezi dve zodii!
Taka 4e spored men zodiqta e vajna,no ne i opredelq6ta za edna vryzka!![]()
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
Това са глупости.
Аз съм козирог, във всички хороскопи и книжки, които съм чела пише, че съм най-НЕсъвместима с везни.
Е, приятелят ми е везни![]()
Няма ама абсолютно никакво значение.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Gospodi priberi si versiite! Che kvo znachenie ima koi kva zodiq e.. az ako sym koza , a toi kon kvo nemoe se obichame li ?!ujasT (: otkaji se .. bas fashtam che she si fanesh po-umna
Fuck me I`m famous..
има,ако Алена ти е баба ...
АааааааааахахахахаПървоначално написано от Боклук си Бате ...
![]()
Защо подяволите се хиля?![]()