- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Продължителното сексуално въздържание и връзката
Хайде и аз да се намеся, че само чета иначе... и се спотайвам
Така..Аз уча в чужбина (като Барби( и ми е ужасно неприятно, не само защото ми е чуждо, ами и гаджето ми е в България (естествено-закона на гадостта). Трябва да чакаме да дойде ваканция, за да се видим за десетина дни... Иначе това е веднъж на 3-4 месеца. Няма да коментирам дущевното ми състояние през това време...
Факт е, че ние СМЕ заедно, няма да се разделяме за глупости и се обичаме. Наваксваме като сме заедно. Липсва ми той-да е до мен (просто това), да ми говори и да го гушкам(стига ми и това)...Ама...след време ще сме заедноТова е. Заедно сме година и половина(повече...почти и 7 месеца, което няма значение в случая)
Не всичко е секс, наистина.
П.С. Аз за групата на дъртите ли минавам? Мисля, че не...
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
същотоПървоначално написано от Barbie
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Първоначално написано от ABSOLUT`me
И аз съм в същото положение![]()
Абсолютно съм съгласна с теб. И аз мисля, че потребителите в този форум със стабилни връзки се броят на пръстите на 2-те ръце. От друга страна така разсъждава по-скоро 1 момиче. 1 момче би направило по-сериозен проблем от това, защото по презумпция ние сме тези,които не пускаме. А не е баш така. Иначе има и друг фактор-възрастта, ама аз нарочно не го намесих, защото 14 годишните ще се разпищят, че и те си имат нужди!!!!Първоначално написано от ThePainIsReaL
ми аз ходя са с едно моми4е и го праим веднъж на 2,3 седмици и не съм задоволена и са нз кво да праа.смисал тя много ме харесва и аз я харесвам,ма нз дали да я зарязвам.не 4е секса е толкова важен в една връзка ма си е от важностПървоначално написано от quench
![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Аз съм момче и съм с гаджето си от година и нещо и досега сме се чукали няколко пъти. Не мога да разбера как така правенето на секс 2 пъти в месеца да е ужасно за една връзка и да доведе до раздяла. Поне не казвайте, че държите на тях и че ги обичате, защото това си е лицемерие.
vie ste lesbiiki?Първоначално написано от lips_of_anegel
то така става ако двамата се обичат...ама ако не се обичат се разделят според мен (не че много разбирам ама айде...) и все пак не може без секс, според мене!Първоначално написано от WindWaker
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
аз пък съм на 14 и съм съгласна с тебе и не пищя че имам нужди! на 14 съм все пак, според мене си ми е рано!Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
ok kato sekca ne e tolkova vajen i ti q haresva6 i tq te haresva togava kakvo se 4udi6?vqrno si e 4e i sekca natejava v edna vraska ama 4ak da q zareje6 za6toto ne i se pravi kakvo e tav sa?i az sam bila s momi4e koeto ne iska6e da go pravim ami az ne q zaebah ami pogovorih s neq i vsi4ko se opravi daje o6te sme zaedno. nz kvo pove4e da ti kaja no naistina ne e redno zaredi takava pri4ina horata da se razdelqtПървоначално написано от lips_of_anegel
![]()
e az sam na 16 i sa6to sam saglasna s tebПървоначално написано от <black soul>
![]()
Липсата на секс може да съсипе единствено тези връзки, на които именно той е основата. С приятеля ми се виждамепо кафета когато имам свободни и сравнително рядко излизаме вечер, тъй като напоследък уча повечко (съответно сексът е по-малко), но това и за двамата не е пречка. Обичаме да сме заедно, да се държим за ръка, да си споделяме...