- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за свършването при момчетата
Здравейте!На 14 съм,всичките ми приятели се "изхвърлят",а аз-не.Може ли да ми кажете защо,щото почвам да се притеснявам...Аз вече съм в пубертета-пъпки,косми и т.н.
Моля ви,кажете ми...
кво искаш да кажеш?? Че нищо не излиза ли???![]()
![]()
![]()
и Интер
Еми,не.Не ми излиза сперма,като на другите...
Ми явно още не си се развил физиологично в тая насока. Ама ако до неколко месеца не се промени положението, значи има някъфф проблем![]()
![]()
![]()
и Интер
Еми има момчета на които им идва на 15-16 години...
Mu на мен ми доиде на 12 и половина :P
Еми при всяко момче е различно, ще ти дойде спермата и на теб.
Спокойно и на теб ще ти дойде. Няма защо да се притесняваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
xaxaxa на 16? та те на 16 вече правят секс като за световноПървоначално написано от Анонимко
Както ти казаха, няма страшно ще дойде, но ако ще се чувстваш по сигурен, иди на лекар-нищо срамно или лошо няма в това![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Първоначално написано от kaloqn_pe6o
Що не казахте на 40?Щях да повярвам.......![]()
приятел ше ти доиде ...замисли се и от хубава страна щом не ти идва начи можеш да е**ш без да се притесняваш че момичето ше забременее :P![]()
NO Illusions!
Първоначално написано от cucyhko
xaxa ми така си е, а и няма да свършва въобще
пък на мен ми дойде на...
около 14 мисля.
radvai se moje6 da ebe6 ili da luska6 bez da capa6 (tva na mene mi e golqm problem ......... celiq se ulivam )
кладенеца е пресъхнал, а?![]()
![]()
Avee mn kasno vi idva na nqkoi moita mi doide predi mn vreme nqkolko godini pak sam na 15![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Kato mlekozavod sam![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Ами човек и аз минах през това преди 2 години и някоко месеца, също като тебе съм се нервил щото моите приятели вече СВЪРШВАХА.
А проблема сега е че понякога свършвам много бързо!!![]()
![]()
ГАДЕН ЖИВОТ! ! !
Първоначално написано от някъф...
![]()
Имам 1 в1прос.. с к'во ф1рлят приятелите ти?![]()
По Темата :
Пич.. бии чеки по-редовно...сутрин..обед...вече р... АХЬаЬахаХЬа![]()
Бе има време ше пораснеш... ти още газо немое да си изб1ршеш ( с извинение) п1к си тр1гнат " да изхф1рляш"... чакай.. има време...развии се като хората.. п1к после му мисли.. .и п1к к'во... без... онова "белото" ше ти е по спокойно...
![]()
Правилно го каза младежа. Без бялото ш'ти е по-спокойно. Аз кфо да кажа кат още на 11 се появи 1 бяла капка от тва в-воLife Sux