.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: sex отзад

Guest

sex отзад

имам следния въпрос,приятелката ми си пада малко манячка на тема sex и иска да се празня отзаде и после седи така и вика че и било много кеф.та аз се чудя ,така може ли да се забременее,в смисал не от sexa отзад а като седи така с тая сперма отзаде,щото сигурно се размазва навсякаде,тя си тръгва така от нас а мене ме хвана шубето да не вземе да забременее.
    казва че нямало проблем и искала много да и се празня там.
    но за хапчета не каза

Мега фен
    Ако се стече, би могла да забременее /какво ми става, нещо изпускам запетаите...срам!/...обаче не вярвам да стане. И все пак...е добре да се избърсва, ако тръгне да тече към вагината И.

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Еми ако спермата се "стече" до клитора, оттам "соковете" на девойката могат да я съпроводят до където трябва..ии да шанса е малък, но го има!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен
    Джони, наясно ли си, че за да стигне до клитора, трябва да мине през входа на вагината?

maman
    Guest
    Не само че може да забременее ами може и такива бактерии да си докарате че после и двамата да си боцкате задниците а секса да е мираж.
    Отзад с презерватив или само след клизма на мацката и като свършите да се измие а не да й тече по гащите и да се размазва към влагалището.

Аз пък си мисля, че попадне ли в кислородна среда и спермата става негодна, но също така съм чувала, че можело да се забременее, ама процента е минимален, дори бих казала доста минимален.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Джони, наясно ли си, че за да стигне до клитора, трябва да мине през входа на вагината?
    Точно как става, не съм на ясно, но със сигурност може да се забременее, една приятелка имаше подобен проблем и лекарката и каза, че е напълно възможно!!!

Град
    Пловдив
    бати тъпотията! ще си ходи със сперма в гъ*Ъ! ми да се избърше.... не стига, че ще си намърси гащите ами и като престои спермата ще завуни... блях! и не може да забременее щото спермата и да достигне п*тката пак трябва да влезне навътре до органите в които става оплождането на яйцеклетката (говоря както си знам, не съм сигурна че така става!) а тва няма как да стане...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Мега фен
    Душко...ако няма да говориш за това, което те питам, не ми пиши. И ако не си сигурен в нещо, не го пиши.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    бати тъпотията! ще си ходи със сперма в гъ*Ъ! ми да се избърше.... не стига, че ще си намърси гащите ами и като престои спермата ще завуни... блях! и не може да забременее щото спермата и да достигне п*тката пак трябва да влезне навътре до органите в които става оплождането на яйцеклетката (говоря както си знам, не съм сигурна че така става!) а тва няма как да стане...
    Ти си момиче и не си сигурна как и къде става забременяването?

PiSenCe{}
    Guest
    Ami deda znam ako spermata izleze moje da ima niakav minimalen shans no neviarvam shtoto niama kak da izleze ako svarshish vatre.S priateliat mi go pravim taka ot dosta vreme toi si svarshva vatre i vse oshte ne sam zabremeniala..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Душко...ако няма да говориш за това, което те питам, не ми пиши. И ако не си сигурен в нещо, не го пиши.
    Човека пита, дали може да забременее пози начин, а аз съм сигурен, че може. Ти няма ли все пак да ни осветлиш дали е така? Явно знаеш със сигурност. Вместо да се заяждаш с мен, можеше просто да му отговориш.

Мега фен
    ...и спермата си остава там за вечни времена. Амин.

А Джони, отговорих му. Но аз не те попитах това. Престани да повтаряш едно и също. Бтв, знаеш ли какво е клитор?

Толкова ли й е кеф да си ходи със сперма в гъ*ъ Ми следващия път опитай в устата - ше ходи постоянно със затворена уста

Guest
    ами значи ще продължавам да се празня там,след като и е кеф.
    не ми е казвала дали гащите и се омазват,предполагам че не,незнам
    и друго да питам
    нее ли опасно за здравето нещо,щото ,вярно че и аз много се кефя но се и притеснявам така като цялата е пална със сперма да не и стане нещо

Мега фен
    Доколкото знам, спермата действа като разхлабително...доколко е вярно не знам...странно е да си стои там и да не изтича изобщо. От вагината как изтича веднага?

Град
    varna
    hahaha ako hodi s tapa na g1z1 nqma da i se razte4e. est 4e izti4a, kakto kaza `Death`Whore` i ot vaginata izti4a. a az imam drug vapros. vie sled sex ne se li miete????? o6te pove4e ako go pravite otzad...... 4estno dumi nqmam za taz tvoita priqtelka. kak nqma da vleze v banqta sled analen sex???? ujas!!! to tva e do elementarna li4na higiena...... p1k tq si tragvala s1s napalnen zadnik...... nqmam dumi

Guest

Re: sex отзад

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    имам следния въпрос,приятелката ми си пада малко манячка на тема sex и иска да се празня отзаде и после седи така и вика че и било много кеф.та аз се чудя ,така може ли да се забременее,в смисал не от sexa отзад а като седи така с тая сперма отзаде,щото сигурно се размазва навсякаде,тя си тръгва така от нас а мене ме хвана шубето да не вземе да забременее.
    казва че нямало проблем и искала много да и се празня там.
    но за хапчета не каза
    въх ако съм на табе няма да я барна повече... чесно ти казвам... и са празня в гъза и после си хой тай....ааааа

Guest
    като си иде в тях се мие ,ама до там иска да и е пълен задника

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Лелел браво, такава мръсница не се намира лесно
    и Интер

Guest
    напротив,много добро момиче е ама опрем ли до sex и става мазало,направо брадясвам от sex

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    аХаХАХА имаш ли й снимка да я вида как изглежда??!!
    и Интер

Guest
    е ся,ти ще искаш и да ти я дам на заем.
    много е миличка и сладка,като кукла е

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Не, просто исках да видя дали й се чете в очите, че е мръсница
    и Интер

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, ще гледате да не се размазва никъде, а да си седи в презерватива, който е желателно да използваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си