- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sex отзад
имам следния въпрос,приятелката ми си пада малко манячка на тема sex и иска да се празня отзаде и после седи така и вика че и било много кеф.та аз се чудя ,така може ли да се забременее,в смисал не от sexa отзад а като седи така с тая сперма отзаде,щото сигурно се размазва навсякаде,тя си тръгва така от нас а мене ме хвана шубето да не вземе да забременее.
казва че нямало проблем и искала много да и се празня там.
но за хапчета не каза
Ако се стече, би могла да забременее /какво ми става, нещо изпускам запетаите...срам!/...обаче не вярвам да стане.И все пак...е добре да се избърсва, ако тръгне да тече към вагината И.
Еми ако спермата се "стече" до клитора, оттам "соковете" на девойката могат да я съпроводят до където трябва..ии да шанса е малък, но го има!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Джони, наясно ли си, че за да стигне до клитора, трябва да мине през входа на вагината?
Не само че може да забременее ами може и такива бактерии да си докарате че после и двамата да си боцкате задниците а секса да е мираж.
Отзад с презерватив или само след клизма на мацката и като свършите да се измие а не да й тече по гащите и да се размазва към влагалището.
Аз пък си мисля, че попадне ли в кислородна среда и спермата става негодна, но също така съм чувала, че можело да се забременее, ама процента е минимален, дори бих казала доста минимален.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Точно как става, не съм на ясно, но със сигурност може да се забременее, една приятелка имаше подобен проблем и лекарката и каза, че е напълно възможно!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
бати тъпотията! ще си ходи със сперма в гъ*Ъ! ми да се избърше....![]()
не стига, че ще си намърси гащите ами и като престои спермата ще завуни... блях! и не може да забременее щото спермата и да достигне п*тката пак трябва да влезне навътре до органите в които става оплождането на яйцеклетката (говоря както си знам, не съм сигурна че така става!) а тва няма как да стане...
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Душко...ако няма да говориш за това, което те питам, не ми пиши. И ако не си сигурен в нещо, не го пиши.
Ти си момиче и не си сигурна как и къде става забременяването?Първоначално написано от <black soul>
Ami deda znam ako spermata izleze moje da ima niakav minimalen shans no neviarvam shtoto niama kak da izleze ako svarshish vatre.S priateliat mi go pravim taka ot dosta vreme toi si svarshva vatre i vse oshte ne sam zabremeniala..![]()
Човека пита, дали може да забременее пози начин, а аз съм сигурен, че може. Ти няма ли все пак да ни осветлиш дали е така? Явно знаеш със сигурност. Вместо да се заяждаш с мен, можеше просто да му отговориш.Първоначално написано от `Death`Whore`
...и спермата си остава там за вечни времена. Амин.
А Джони, отговорих му. Но аз не те попитах това. Престани да повтаряш едно и също. Бтв, знаеш ли какво е клитор?
Толкова ли й е кеф да си ходи със сперма в гъ*ъМи следващия път опитай в устата - ше ходи постоянно със затворена уста
![]()
![]()
![]()
ами значи ще продължавам да се празня там,след като и е кеф.
не ми е казвала дали гащите и се омазват,предполагам че не,незнам
и друго да питам
нее ли опасно за здравето нещо,щото ,вярно че и аз много се кефя но се и притеснявам така като цялата е пална със сперма да не и стане нещо
Доколкото знам, спермата действа като разхлабително...доколко е вярно не знам...странно е да си стои там и да не изтича изобщо. От вагината как изтича веднага?
hahaha ako hodi s tapa na g1z1 nqma da i se razte4e. est 4e izti4a, kakto kaza `Death`Whore` i ot vaginata izti4a. a az imam drug vapros. vie sled sex ne se li miete????? o6te pove4e ako go pravite otzad...... 4estno dumi nqmam za taz tvoita priqtelka. kak nqma da vleze v banqta sled analen sex???? ujas!!! to tva e do elementarna li4na higiena...... p1k tq si tragvala s1s napalnen zadnik...... nqmam dumi![]()
въх ако съм на табе няма да я барна повече... чесно ти казвам... и са празня в гъза и после си хой тай....аааааПървоначално написано от Анонимко
![]()
като си иде в тях се мие ,ама до там иска да и е пълен задника![]()
Лелел браво, такава мръсница не се намира лесно![]()
![]()
![]()
и Интер
напротив,много добро момиче е ама опрем ли до sex и става мазало,направо брадясвам от sex![]()
аХаХАХА имаш ли й снимка да я вида как изглежда??!!
![]()
![]()
и Интер
е ся,ти ще искаш и да ти я дам на заем.
много е миличка и сладка,като кукла е![]()
Не, просто исках да видя дали й се чете в очите, че е мръсница![]()
![]()
![]()
и Интер
Ами, ще гледате да не се размазва никъде, а да си седи в презерватива, който е желателно да използваш.