.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: sex отзад

Мега фен Аватара на quench
    какъв секс отзад! това си е жив секиш!

впрочем,може да се забременее от анален секс,иначе защо Азис ще гълта контрацептиви?!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Много странно.. спермата изтича от влагалището, но си седи в ануса .. хм .. :/
    не знам, може и така да е .. не съм правила анален секс.
    И все пак, ползвайте презервативи бе хора! Не само за да нямате бебета, ами и заради болестите и инфекциите, които може да пипнете ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен

Re: sex отзад

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    имам следния въпрос,приятелката ми си пада малко манячка на тема sex и иска да се празня отзаде и после седи така и вика че и било много кеф.та аз се чудя ,така може ли да се забременее,в смисал не от sexa отзад а като седи така с тая сперма отзаде,щото сигурно се размазва навсякаде,тя си тръгва така от нас а мене ме хвана шубето да не вземе да забременее.
    казва че нямало проблем и искала много да и се празня там.
    но за хапчета не каза
    И двамата сутрин за закуска си забърквайте вместо Корнфлейкс, няколко блистера Постинор Дуо.
    Гарантирано е, че нито тя, нито ти ще забременеете!
    Пък ако искате (и можете), пецкайте се един друг и в ушите после.
    Животът е БРЯГ!

Град
    София
    abe hora vie za dush sled seks chuvali li ste?

po temata,mislq che ne moje da zabremenee

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз много се кефя но се и притеснявам така като цялата е пална със сперма да не и стане нещо
    е най-много да експлодира

Guest1
    Guest
    Абе щом ако си правиш клизма водата, с която си пълниш задника не излиза, докато не пожелаеш, що пък спермата да излиза ей така когато и скимне от дупето
    Иначе, сериозно има един лаф, че на теория жената може да забременее само за период от няколко часа в месеца, ама точно когато не ти трябва и не го искаш, стават "чудеса"

Guest
    пич,отзад,отпред,важното е да става течение...

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Еми ако спермата се "стече" до клитора, оттам "соковете" на девойката могат да я съпроводят до където трябва..ии да шанса е малък, но го има!
    Аз мисля че шанса е много голям..защото... имам 1 случай.. един фр.. с извинение си набил една чекия(измил си р1цет) преди гаджето му да дойде.. и там са се залюбили.. и оня почнал да и чеша паржолата.. и гаджето му забременяло.. как е станало незнам.. но..шанса да забременее от такава вид проява е много голям..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Еми ако спермата се "стече" до клитора, оттам "соковете" на девойката могат да я съпроводят до където трябва..ии да шанса е малък, но го има!
    Аз мисля че шанса е много голям..защото... имам 1 случай.. един фр.. с извинение си набил една чекия(измил си р1цет) преди гаджето му да дойде.. и там са се залюбили.. и оня почнал да и чеша паржолата.. и гаджето му забременяло.. как е станало незнам.. но..шанса да забременее от такава вид проява е много голям..
    тая някой я е минал преди тфа...

Супер фен
    а секс отстрани

blalbabsdf
    Guest
    и аз искам такава мацка

коментара е излишен...

• питай приятелката си дали взима някакви мерки...ии мене ми е много чудно как не я е срам и ка не й е кофти да си ходи с омазан з****к...а за забременяването...малко вероятно, защото сперматозоидите умират много бързо,а пък и яйцеклетката трябва да е овулирала(т.е.узряла)и от един път може да не стане авария...но може би има възможност да стане таз година булка,догодина-люлка...и то в такъв случай тя ще е виновна,защото явно неможе да контролира първичните си инстинкти

Guest
    глупости говорите всички... ще се и изтече от задниката.. че забременее бла бла.. съчниния по свободна тема

Супер фен
    Abe kak 6te moje da se zabremenee ot analniq sex..q kajete 6tot utre mi predstoi ii :P Em nali dori spermata ot anusa da se ste4e po vaginata nali tr da vleze mn nav1tre kak taka 6e se zabremenqva?

Абе щом й е кеф нека......

Smile

Абе хора, не сте ли гледали документални филми или каквито и да е.... не сте ли чели поне малко... не сте ли присъствали в часовете по биология ??? Риск за забременяване при аналния секс има, но е 00,00000001% доколкото във вагината е много по-рисковано.... от анала до маточната шийка знаете ли колко "път" има и какъв ? Прочетете малко в Google преди да задавате такива въпроси... там може би ще се образовате повече, отколкото тук, където всеки дава различен отговор и все повече и повече ви обърква!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Темата е от 2007 година...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от <black soul> Виж мнението
    бати тъпотията! ще си ходи със сперма в гъ*Ъ! ми да се избърше.... не стига, че ще си намърси гащите ами и като престои спермата ще завуни... блях! и не може да забременее щото спермата и да достигне п*тката пак трябва да влезне навътре до органите в които става оплождането на яйцеклетката (говоря както си знам, не съм сигурна че така става!) а тва няма как да стане...
    Не стига, че си необразована, ами и нареждаш. Първо, с избърсване можеш да отстраниш единствено минималната част от спермата, която е изтекла. Второ, останалата остава вътре, нито ти мърси бельото, нито мирише. Трето, "органите, в които става оплождането на яйцеклетката"... а си момиче. Сериозно ли?!

П.С. Не видях годината :д

zdraveite i az imam toq problem no ne sum sigorna vqrno li e mojeli da zabremeneq

Wink

Чувал съм, че секса по диагонала е много як, пробвайте!

МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ , НАЧИ НА ДЯДО МИ НА БРАТОВЧЕД МУ ЕДИН ПРИЯТЕЛ ВИДЯЛ ЕДНО МОМИЧЕ ДЕТО И НАВИРАТ ЛУКАНКА В ГЪРЛОТО .. ЛУКАКНКАТА Е БИЛА КАРЛОВСКА ...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    EDIT** Шибана стара тема
    BUMP** не видях годината , вдигаме си , стари темички а ? Мачока трябва да се заеме с "изпразването" на този сайт от боклуци педерасТи , хомофоби и сякви други такива знайни и не знайни!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-27-2012 на 01:13
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Е'баси простотиите, честно.

Мега фен
    ОБЯВЯВАМ ТЕМАТА ЗА ТЪПА !
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Голям фен Аватара на chushkopek
    Стече ли се към вагината, има МИНИМАЛЕН шанс да забременее.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си