- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sex отзад
какъв секс отзад! това си е жив секиш!
![]()
![]()
![]()
впрочем,може да се забременее от анален секс,иначе защо Азис ще гълта контрацептиви?!![]()
Много странно.. спермата изтича от влагалището, но си седи в ануса .. хм .. :/
не знам, може и така да е .. не съм правила анален секс.
И все пак, ползвайте презервативи бе хора! Не само за да нямате бебета, ами и заради болестите и инфекциите, които може да пипнете ..
И двамата сутрин за закуска си забърквайте вместо Корнфлейкс, няколко блистера Постинор Дуо.Първоначално написано от Анонимко
Гарантирано е, че нито тя, нито ти ще забременеете!
Пък ако искате (и можете), пецкайте се един друг и в ушите после.![]()
Животът е БРЯГ!
е най-много да експлодираПървоначално написано от Анонимко
![]()
Абе щом ако си правиш клизма водата, с която си пълниш задника не излиза, докато не пожелаеш, що пък спермата да излиза ей така когато и скимне от дупето
Иначе, сериозно има един лаф, че на теория жената може да забременее само за период от няколко часа в месеца, ама точно когато не ти трябва и не го искаш, стават "чудеса"![]()
пич,отзад,отпред,важното е да става течение...
Аз мисля че шанса е много голям..защото... имам 1 случай.. един фр.. с извинение си набил една чекия(измил си р1цет) преди гаджето му да дойде.. и там са се залюбили.. и оня почнал да и чеша паржолата.. и гаджето му забременяло.. как е станало незнам.. но..шанса да забременее от такава вид проява е много голям..Първоначално написано от jony
тая някой я е минал преди тфа...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
а секс отстрани![]()
и аз искам такава мацка![]()
- питай приятелката си дали взима някакви мерки...ии мене ми е много чудно как не я е срам и ка не й е кофти да си ходи с омазан з****к...а за забременяването...малко вероятно, защото сперматозоидите умират много бързо,а пък и яйцеклетката трябва да е овулирала(т.е.узряла)и от един път може да не стане авария...но може би има възможност да стане таз година булка,догодина-люлка...и то в такъв случай тя ще е виновна,защото явно неможе да контролира първичните си инстинкти
глупости говорите всички... ще се и изтече от задниката.. че забременее бла бла.. съчниния по свободна тема
Abe kak 6te moje da se zabremenee ot analniq sex..q kajete 6tot utre mi predstoi ii :P Em nali dori spermata ot anusa da se ste4e po vaginata nali tr da vleze mn nav1tre kak taka 6e se zabremenqva?
Абе хора, не сте ли гледали документални филми или каквито и да е.... не сте ли чели поне малко... не сте ли присъствали в часовете по биология ??? Риск за забременяване при аналния секс има, но е 00,00000001% доколкото във вагината е много по-рисковано.... от анала до маточната шийка знаете ли колко "път" има и какъв ? Прочетете малко в Google преди да задавате такива въпроси... там може би ще се образовате повече, отколкото тук, където всеки дава различен отговор и все повече и повече ви обърква!
Темата е от 2007 година...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не стига, че си необразована, ами и нареждаш. Първо, с избърсване можеш да отстраниш единствено минималната част от спермата, която е изтекла. Второ, останалата остава вътре, нито ти мърси бельото, нито мирише. Трето, "органите, в които става оплождането на яйцеклетката"... а си момиче. Сериозно ли?!
П.С. Не видях годината :д
zdraveite i az imam toq problem no ne sum sigorna vqrno li e mojeli da zabremeneq
МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ , НАЧИ НА ДЯДО МИ НА БРАТОВЧЕД МУ ЕДИН ПРИЯТЕЛ ВИДЯЛ ЕДНО МОМИЧЕ ДЕТО И НАВИРАТ ЛУКАНКА В ГЪРЛОТО .. ЛУКАКНКАТА Е БИЛА КАРЛОВСКА ...
EDIT** Шибана стара тема
BUMP** не видях годината , вдигаме си , стари темички а ? Мачока трябва да се заеме с "изпразването" на този сайт от боклуци педерасТи , хомофоби и сякви други такива знайни и не знайни!
Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-27-2012 на 01:13
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ОБЯВЯВАМ ТЕМАТА ЗА ТЪПА !
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Стече ли се към вагината, има МИНИМАЛЕН шанс да забременее.