- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко пъти мастурбирате на ден
ако трябва да се напише с число - плюс безкрайност![]()
Ami sega to4no nqma i prosto se pobarkvamПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Mnogo mi se pravi..oxx ;{
тука съм бе, нема се плашиш, кажи къде и идвам с колатаПървоначално написано от chiquita
![]()
Oki :}
Ne sa me hva6tali no normalno po 1-2 na den ponqkoga kato ne sam na kef ne.![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Ами не съм го правила до сега,нямам нужда \/
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
всеки път,когато се сетя за това - накъде към 4-6 пъти на ден
разтоварването на сексуалното ми напрежение от свръхсексуалността ми ме кара да се отпускам и да се зареждам с енергия за деня
глупаво е да мислиш за мастурбирането като просто за задоволяване на нагона си
Правя го рядко, щото не ми се налага особено.. но ина4е никой не ме е хващал за щастие
![]()
Робинята на Quench
800![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само когато нямам пр-ка от време на време по 1 пат.
Имало е периоди, когато всеки ден в продължение на седмица или 2 примерно. Имало е периоди когато не ми е трябвало да го правя. Имало е период (в момента) в който , единственото време, когато мога да си го видя е като влизам да се къпя и по малка нужа. Толко съм скапан от бачкане, че не ми е до тва ся.
мечо пух е казал : "Колкото повече толкова повече "
а за тия които казват - не го правя нямам нужда нз си какво имат много здрaве от мене![]()
на седмица по 3-4 пъти може да ги навъртя и за 1 ден.. ама после си трая.. тея дни ме е налегнала пролетна умора... и гаджето се дърпа за секс ужас.. мъже !
Heheh zavisi ot periodite. Kato nqmam priqtel i e proletno vreme(i lqtno de xax) pove4ko,abe obi4am da go pravq,no opredeleno ne zloupotrebqvam
![]()
Look deep inside me ...
Или по 1 път на ден или поне 4 за семица..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Абе...когато се сетя![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
всеки ден и се чуствам странно като не го правя
![]()
Craig David-Walking Away
Okolo 3-4 puti sedmi4no nezavisimo dali imam priatel ili ne.Rekorda mi e 5 puti za edin den![]()
![]()