- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- hubavo e da si holo seksualen muj
znaete li zashto e hybavo da si gay ili bi ma da si muj zashtoto si ebesh kogaro si iskash nqma nikoi da zabremenne dori da se izpraznish vutre v (anala) i n amomichetata kato imi dva po edna sedmica nem ojesh d apravvish bishto s tqh a ako si muj mojesh kolkoto si iskash i kogato si iskash i kato zakychenie hybavoe da si bi ili gay
Най-хубаво е да си лесбийка
1. Разбираш партньора.
2. Няма как да забременееш също.
3. Пипаш прекрасно женско тяло и имаш до себе си нежно същество.
Въпрос на личен избор. Ако двойката знае да се пази, всичко ще е наред. А и за едните 5 дни без секс никой не е умрял. Така че всеки сам избира.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
hahaha sigurno e imal predvid homoseksualen kakto i da e ...Първоначално написано от ThePainIsReaL
po temata: Az mn se nervq na geiove super pkompleksirani i sme6ni sa mi otstran9i imam si edin v klas hahaha sa kat glkedam vib bradura i gledam azis imam 4ustvto 4e te sa edin i su6tri 4ovek samo det moq e tur4in ... kakto i da e za mene neznam vsi4ko e kopleks bahti super tupo are geiove moje i da moje da ima nali da stane6 takuv ot bebe(ne 4 evqrvam) ama lesbiiki tova prosto za mene zasa bahti ibnaniote kompleksarki deto prekaleno mnogo sa bili otbluskvani ot mujete..
vireite si oba4e bog si e suzdal muj i jena to4ka tva eeeeeeeee a moje ako iskate i jivotni da ebete vse taq tolkova e izvrateno ve4e vsi4ko 4e ne se u4udvam
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
mmmda strahotna tema da si gey ili lesbiika IDETE V PSIHIQTRIQ
a sled 1 godina kato pochnesh da se nasirash po ulicite mnogo li sha ti e hubavo ?
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
не е казано,че не може да си манаф!![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от `Death`Whore`
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
=D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
пфф...ми бъди гей,ко ти пречи?На мен лично това не ми се струва нормално...ае лесбийките по го разбирам ...