- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- seriozen nproblem ...
v4era s priqtelkata mi se lijahme v legloto ...po ste4enie da obstoqtelstvata zapo4naha da si puskame ruce i t.n ....sled kato az zapo4nah da q zadovolqvam s 1 prust4e(ne sme pravili vse o6te sex)...zapo4nah po burzo i po burzo ....i drug put sum q zadovolqval taka no e nqmalo problemi...sega oba4e sled kato stanahme neinoto "kotence" i moeta ruka bqha v kruv ....vuzmojno li e da sum q odraskal (nqmam po4ti nokti) ili ne6to neznam ...kaza 4e dokato sme se zadovolqvali ne e izpitala i gram bolka a samo udovolstvie ...molq vi pomognete ...ima li predstava kude moje da e problema ...za purvi put ni se slu4va.....da pod4ertaq i dvamata ne sme imali polov akt ....
rabotata e tam 4e syper se pritesnqvam da ne i stane ne6to ....tq mi kazva 4e ve4e mina po4ti 1 4as i vse o6te ni6to ne q boli ...a ot predi 30 min ve4e ne te4e kruv ...napravo 6te se poburkam ....
Може просто да си я одраскал. Щом е спряло няма страшно.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ако е девствена, може би си разкъсал част от девствената ципа и нея просто да не я е заболяло, а може и като си бил по-грубичък да си я одраскал, не е задължително да имаш дълги нокти.
А вкара ли си пръста вътре? Ако си го вкарал, то значи кръвта е била от прокъсването на девствената ципа.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
по-скоро частично си й разкъсал девствената ципа... при мен се случи същото само, че не беше едно пръстче![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Pahahahha то ако ставаше така, едно девствено момиче нямаше да остане на тоя свят![]()
уж сте момичета пък не сте наясно със собствената си анатомия.
blgodarq uspokoi se maninkorazbira se i valerianite pomognaha
Отнела си й девствеността с пръстче...колко сладко...
dam desvtvenata cipa si q razkusal tq sigurno ot udovolstvie ni6to ne e usetilamoje6 d ai napracvi6 ne6to ako ne sa ti 4isti rucete,,
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
1.Поздравявам те за привързаността ти към девойката. ЕВАЛА.
2.Според мен ако не си си "ръгал пръста" не си и скъсал ципата.....И все пак има само 1 начин да разбереш!!!![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Спокойно баце,щом не я е заболяло,значи - нищо й няма...........