- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми има още 2 :D
СМЯХ СМЯХ СМЯХ...![]()
![]()
ТОЛКОВА МИ СЕ РЕВЕ чЕ чАК МИ Е СМЕшНО... НЕСКА РАЗБРАХ чЕ "МОЙТО МОМчЕ" Е ТРъГНАЛ ПРЕДИ 2 ДЕНА С БИВшАТА СИ И ДОРИ НЕ СЕ Е ОПИТАЛ ДА МИ КАЖЕ... НЕСКА ПОЛУчИХ СМС И СИ ПИСАХ С ЕДНА ДРУГА НЕГОВА Х И ТЯ ВИКА чЕ ИМА СЪщИЯ СМС ОТ НЕГО... САМО чЕ ГЛАГОЛА " щЕ ТЕ ПАПКАМ" ПРИ НЕЯ Е БИЛ "щЕ ТЕ ИЗПАПКАМ" .... АЗ СУПЕР МНОГО ГО ОБИчАМ ДЕБА НЗ КВО ДА КАЖА... ИЛИ ДА НАПРАЯ... ПОМОщ...
П.П. ТОЙ Е К*РВАР ТАКА чЕ НЗ ДАЛИ ДА ГО КЪСАМ ИЛИ ДА СЕ БОРЯ... СЕ ПАК ТОЙ НЕ ИСКА ДА КЪСАМЕ... НЗ КАК щЕ МЕ БОЛИ ПОВЕчЕ АКО СЕГА СИ ЗАМЪЛчА ИЛИ АКО ПРОДЪЛЖАВАМ БЕЗ ДА МУ КАЖА НИщО.. А МЕЖДУ ДРУГОТО С ОНОВА МОМИчЕ С КОЕТО ТРЪГВА ПАК СА ХОДИЛИ 2 ГОДИНИ ПРЕДИ ТОВА.... НО ТОЙ НЕ Я ОБИчА (НЕ САМО ТОЙ ГО КАЗВА ТВА... С НЕЯ Е САМО ЗАщОТО СИчКИ ГИ МИСЛЯТ ЗА СУПЕР ДВОЙКА И СА ОТ ЕДНО ДАСКАЛО... 2 МИН РАЗСТОЯНИЕ... А ОТ МЕН Е НА 50 МИН (В НАЙ-ДОБРИЯ ВАРИАНТ))
Вие на хероин ли сте бе?
Даааа, на него му е най-добре да си ви върти и трите и да си има разнообразие, това така мечтано разнообразие, и въобще да не му пука.Казваш, че к**вар, а к***арите ходят с к***и, което теб те прави автоматично каква??Не казвам, че си, но не се унижавай да ходиш с този скапаняк, който и пет пари не дава за теб.Ако може и да прави секс и с трите ще е най-добре, нали?Как може да си още с него, веднага го зарязвай!
ХАУХАУХАУ ЗАРАДИ НЕГО И К*РВА СТАНАХ... ТА АЗ ДОРИ НЗ КВО ДА МУ КАЖА... ПОчВАМ ДА СЕ ОНИЖАВАМ ЗАРАДИ НЕГО... СМИСЪЛ КАКТО ЕДНА ФР КАЗА В ТАЯ ВРЪЗКА САМО ТОЙ ЛИ Е ВАЖЕН... МИ МАЙ ТАКА ИЗГЛЕЖДА![]()
П.П. ПРЕДИ НЕ БЯХ ТАКАВА![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Не казвам, че си такава.За какво се унижаваш?По-добре да го обичаш, ама да не си с него.По-добре ще ти е.
stegni se, zareji go toq pudel ima i dr mom4eta :P
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
И нещо по-важно-много по-добри от този, които наистина ще я обичат.Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
Я му бий шута...Ще ходи с 3едновременно!Ба*ти наглия тип!Как може да има такива момчета???
ХАХ до преди време и аз тсе питах така... Сега виждам че може...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Не знам как се справяш със ситуацита..Бих отишла да му откъсна оная работа и да му я закача на стената с пирон!
Ако аз бях на твое място, този щеше да лежи доста дълго време в болница.
Въобще не си и мисли да останеш с него. Тегли му една и забрави за него. Никой няма право да те кара да се чувстваш унижена. Бъди сигурна, че ще намериш някой много по-добър от него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Врътка ви А!?![]()
Зарязваи разбира се!
Light The Universe
Зарязвай![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
аххахахаПървоначално написано от v!k!tYyY
да уе, той ли ти го е казал?!?! Не му вярвай. Явно се има за голямата работа да е с трички. Вземи му бий шута по най-гадния, долен, подъл, мизерен, унизителен и запомнящ се начин. Такива момчета дори не са достойни за уважение.
А на тебе щом ти е смешно... значи не ти пука толкова за него, а щом не ти пука, значи не ти и трябва! Щом не ти трябва, зарезвай го.
Аве,аз познавам такива момичета,тъй че мълчите да не се разрази някакъв спор от сорта на темата с ръста на момичетата.Първоначално написано от Jenninka
На твоя място щях просто при следващото илизане или позвъняване, смс да му кажа само "сгрешил си адреса" и нищо повече трия, не вдигам, не познавам и забравям.Понякого трябва да слушаме разума не чувствата, не мисля, че трябва да позволяваме на който и да било (момиче момче) да ни унижава! И между другото има също така и много момичита, които си подиграват с момчета или ги използвот, азлично познавам ровече такива момичета от момчета...
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !
toq eee basi nagliq tip..oba4e ima 3 momi4eta koito mu pozvolqvat da gi varti..Ne se ostavqi da bade6 unijavana po toq tap na4in nezavisimoo kolko go haresva6...pff kak gi mraza takiva jenkari ..grr(zalujvat taka da se vliubqt 4e da vijdat samo edno momi4e..smao tak a se pooopraat tiq)zarqzvai vednaga i kakto kzaha po goreee pooo naii gadniqq vazmojen na4inn...izlez ot situaciqta s dostoinstvoo i seki pat kato go vidi6 sled tva mu pokazvaii 4e ne si po zle ot ostanalite momi4eta...i glavata visoko dignata..nqq s eostavq6 da te razigravat!
pp.sigurna sym 4e 6te si nameri6 nqkoi koito da te obi4ka istinskki bez da trqq da go deli6 sas sumati drugi momi4eta!uspeh..![]()
Първоначално написано от v!k!tYyY
И ще си мълчиш![]()
![]()
Тва са глупости мила
Земи се в ръце и не се задоволявай с малко...или теб или другите....да избира!Ама,ако говорим за хубаво натриване на носа му....можеш с едната да му устройте номер,който да помни цял живот
Доста поуки ще си извади
![]()
Ами ако имаш достойнство ще го скъсаш веднага.Това е такова унижение,че просто не трябва да се замисляш "да го късам ли или не".Но ако предпочиташ да си останеш с него и да си "една от многото"-продължавай си с него и с другите му "единствени".Твоя воля,ти си решаваш по какъв начин и най-вече с какъв човек искаш да си прекарваш времето.
Ми кажи му ей така: Знаеш, че те обичам и искам да съм с теб, но бившото гадже ми се обади и иска да се върна при него. Какво да правя? .... Виж му после изражението, как говори, изнася ли му, не му ли и от тва си напраиш изводите и гото. В ник'в случай не го питай дали иска да е с теб, отг. автоматично ще бъде .. "ДА" .. естествено!
какво???? върти ви 3 и ти още си с него????????????? олелелелеле аз ако хвана моя в такава издънка...ах ако го хвана ...не си представям какво ще стане ще му се стори 4е ядрената война е запо4нала!!!
ще го одрежа ще го направя на помия пред вси4ки и след това ще го застрелямм!!!!!!!!! не не те разбирам защо още си с него? той брад4еда си се мляска с 3...и вие нали сте умни..му се връзвате
![]()
е аз не бих
мисиля 4е ти трябва да си тази която ще му смаже фамилията!
ДА... ТВА Е РЕшЕНИЕТОПървоначално написано от "Анонимко
ХУБАВОТО Е чЕ ТОчНО С ЕДНАТА ЗАПОчНАХМЕ УДАРА.... СМИСЪЛ ЕИ ТАКА ЕДНА СЛЕД ДРУГА ГО ЗАРЯЗВАМЕ... И ПОСЛЕ ТЯ КАТ СЕ ВЪРНЕ В СОФИЯ ОТИВАМЕ ПРИ ДРУГАТА "ИГРАчКА" И РАЗПРАЯМЕ ЦЯЛАТА ИСТОРИЙКА... А ТЯ СИ МИСЛИ чЕ ТОЙ И Е ВЕРЕН И ВИНАГИ Е БИЛ ТАКЪВ... СЕ ПАК ХОДЯТ ОТ 2 ГОДИНИ... ОщЕ ЕДНО ХУБАВО НЕщО Е ТОВА чЕ АЗ ГО ПОЗНАВАМ СУПЕР ДОБРЕ щОТ ПРЕДИ ТВА МИ БЕшЕ "НАЙ-ДОБЪР ФР" (АКО МОЖЕ ДА БЪДЕ ТАКОВА "МОМчЕ" ПРИЯТЕЛ).... НО ПОНЕ ГО ПОЗНАВАМ И ЗНАМ КЪДЕ НАЙ-МНОГО ГО БОЛИ...
П.П. СМЯХХХ
Вие на хероин ли сте бе?
Любов моя ,казах ли ти да го зарежеш ,казаха ли ти го и другите???Знам че си ужасно силна и ще го преживееш,затова го зарежи по най-ужасния начин и си гледай жиовота!Ииии..маце не ме лъжи ти мене че не те боли а ти е смешно.Както тука пишеш:толкова те боли че чак се смееш.Не го прикривай нормално е да боли,как няма да боли,да,той не заслужава,но това не значи че теб не те боли!!Все се надявам че тва е поредното недуразомение..де да знам..решението е твое,но моето мнение го знаеш!!
ПП:И забрави да споменеш за Лильо![]()
Айде,обичкам те и нали знаеш че сега и мен ме боли,каквото и да решиш,с тебе съм![]()
![]()
![]()
ММ и моето мнение е да го зарежеш...според мене той не обича нито една от трите... на човека явно му се Е*е много и като гледам е намерил доста доброделки които да му угаждат
Първоначално написано от v!k!tYyY
abe 6to na moeto mnenie pi6e gost a ne ledenakrasota![]()
aaaaaaaa не съм влязла
Ми мога само да ти стискам палци...Баба ми е казвала,4е мажа е като лайно в дъжд
нa такива така
![]()
Ейй ше го е*а тва момче еййй..ще го пре*укам направо,място няма да си намери ку*вар с ку*варите.Да си намери майстора дано,всичките да го зарежат и да е САМ САМ САМ!!И да го боли 300 пъти повече от тебе![]()
![]()
![]()
![]()
Не аз просто ти казвам ,че ако в момента ми се мернеше пред очите такъв щях да му забия...Ко*еле нещастно
![]()