- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми има още 2 :D
![]()
![]()
![]()
МИ ДА ОСОБЕНО "УБАВИТЕ" МОМчЕТА СА ТОчНО КАТ "ЛАЙНО НА ДЪЖД"
![]()
![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Първоначално написано от Анонимко
da ne zabravq....Тоя умник твоя е ве4е минало му направете обяваАко някоя си търси такъв да знае къде да го намери
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ЯЯЯЯЯЯЯЯЯ чакай малко аз не се имам за грозен ама никога не съм изневерял на приятелката сиПървоначално написано от v!k!tYyY
!
![]()
NO Illusions!
аиде сега.. сякаш няма такива момичетаПървоначално написано от Jenninka
![]()
![]()
1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...
Незнам как го търпиш! Аз ако бях до ся да съм му била шута. Не се оставяй да те върти. Просто няма смисъл той ако те обичаше нямаше да му пука какво мислят хората. Просто няма смисъл да се унижаваш.Има много други които със сигурност ще те обичат истински!
Аз познавам момиче което ми каза ..спокойно нямам нищо против че имаш приятелка
NO Illusions!
Госта бях аз :P
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ХАХХАХА СЕГА УСЕщАМ КАК ГО РАЗИГРАВАМ... ГОВОРЯ МУ СЕ ЕДНО НЕ МИ ПУКА ОТ НИщО... И ТОЙ СЕГА СЕ ВЛАчИ И ТОЙ СЕГА СЕ ГЪРчИ АМА НЯМА КОЙ ДА ГО чУЕ... КАКТО НЯМАшЕ КОИ ДА чУЕ МЕН...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
а такааааааа ЗАРЯЗВАЙ ГО !![]()
NO Illusions!
ШУТ-а и през вратата/довара
1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...
zareji go!ednata ne q obi4al,na drugata pi6el mili4ki smsi,s tretata hodi.mi 4etvartata sigurno 6te q e*e!!!ai ne se prinizqvai tolkova...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
на тоя тъпанар трябва да му счупи някой тиквата![]()
курвар...![]()
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
i edna moq fr postrada taka hodiha 6 meseca i kvo nakraq se zabii s biv6ata mu priqtelka,toq k****r im pi6e6e ednakfi sms-4eta ama biv6ata mu priqtelka ne znae6e 4e si ima toi gadje i nakraq moita fr razbra i dr macka i go prebiha ot boi![]()
![]()
kato se ima napredvid,4e negovata biv6o trenira djudo
awe smeh pada6e.
A kolkoto po temata mu teglii edna golqma ne e edinstvenoto mom4e na sveta![]()
На Мира Ме осТаВи и ДрУГи п*ТКи Ти *Би,свеТА Ми напyСНи,аКо иСКаш на МайНаТа Си хОди,ЗащОтО оТ ДнеС дО МеН Ще иМа дРуг КреТеН!нОва пеСеН аЗ щЕ Пея и над НегО Ще Се СМея,ЗащОтО МъЖеТе сА зА Това дА Се влАчаТ В жЕНСкиТе КраКа!
Според мене само си се успокояваш, че не бил я обичал...
Пък и да обича, явно си го прави по-свой начин (при всеки е така, но неговия е доста странен).
Как може да си помислиш да продължиш да си с това момче.
Ще му имаш ли доверие за напред?
Ще може ли да прекарваш периода който си с него в една лъжа?
Замисляш ли се въобще, че няма смисъл, а щом казваш, че го обичаш, ако не сега.. то после, ще те боли още повече.
Отиди и го направи на ГЪЗ!
Това заслужава момчето...
А ти не се притеснявай! Ще намериш човек който да те обича и наистина да разбереш какво е да те уважават и ценят.
Това лайненце явно се чуди какви животни са това..
Забравих да се логна да е*а.Първоначално написано от [color=red
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Male neznam ama az ako bqh do sega 1000 pyti da mu bqh bila shuta kolkoto i da go obicham.. shte me prai mene na dryj mi shapkata aisiktir ot tuka da ne se vyrti samo okolo nego sveta![]()
Fuck me I`m famous..
хХх тоя некъф МултиМесто веднага да го късаш напрай му живота ЧЕРЕН,и накря и трите се срещнете с него и яку бой!
хах на тоя Мачо не му е зле ама много е прост да има момиче което го обича и той с още две пффф така и баба знае
не му се връзвай а ако искаш да ревнува и той както и ти хвани си 5 яки момченца и да го видим как ще му е![]()
![]()
Не мога да разбера що трябва да го бие щото е хитар и си е хванал и други ли... просто ти казвам кажи да го духа и изобщо не му се обясняваи
NO Illusions!
ХУАХАУХА СЕГА ВСЕ ОщЕ СМЕ НА ЦВЯТ СИВО... АМА И ДО чЕРНО ИМА ВРЕМЕ...Първоначално написано от Боклук си Бате ...
СЕГА СИ ИГРАЯ ИГРИчКА С НЕГО И НЕ МИ ПУКА ЗА НИщО... ЦЕЛИЯ МИ ЖИВОТ Е БИЛ ЛЪЖА СЕГА И НЕГОВИЯ щЕ СТАНЕ ТАКЪВ... ВЕчЕ СИ НЯМА НИКОЙ... ХАУХАУХА чУДЯ СЕ КВО ЛИ ОщЕ МОЖЕ ДА ИЗГУБИ...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Аз се досещам какво още може да загуби... \Първоначално написано от v!k!tYyY
/
МИ ТОГАВА КАЖИ КВО щОТ ИСКАМ ТОЙ ДА ИЗГУБИ ФСИчКО... ;Р![]()
Вие на хероин ли сте бе?