.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78

Град
    София
    МИ ДА ОСОБЕНО "УБАВИТЕ" МОМчЕТА СА ТОчНО КАТ "ЛАЙНО НА ДЪЖД"
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Re: Гаджето ми има още 2 :D

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Цитирай Първоначално написано от "Анонимко

И ще си мълчиш Тва са глупости мила Земи се в ръце и не се задоволявай с малко...или теб или другите....да избира!Ама,ако говорим за хубаво натриване на носа му....можеш с едната да му устройте номер,който да помни цял живот Доста поуки ще си извади
    ДА... ТВА Е РЕшЕНИЕТО ХУБАВОТО Е чЕ ТОчНО С ЕДНАТА ЗАПОчНАХМЕ УДАРА.... СМИСЪЛ ЕИ ТАКА ЕДНА СЛЕД ДРУГА ГО ЗАРЯЗВАМЕ... И ПОСЛЕ ТЯ КАТ СЕ ВЪРНЕ В СОФИЯ ОТИВАМЕ ПРИ ДРУГАТА "ИГРАчКА" И РАЗПРАЯМЕ ЦЯЛАТА ИСТОРИЙКА... А ТЯ СИ МИСЛИ чЕ ТОЙ И Е ВЕРЕН И ВИНАГИ Е БИЛ ТАКЪВ... СЕ ПАК ХОДЯТ ОТ 2 ГОДИНИ... ОщЕ ЕДНО ХУБАВО НЕщО Е ТОВА чЕ АЗ ГО ПОЗНАВАМ СУПЕР ДОБРЕ щОТ ПРЕДИ ТВА МИ БЕшЕ "НАЙ-ДОБЪР ФР" (АКО МОЖЕ ДА БЪДЕ ТАКОВА "МОМчЕ" ПРИЯТЕЛ).... НО ПОНЕ ГО ПОЗНАВАМ И ЗНАМ КЪДЕ НАЙ-МНОГО ГО БОЛИ...
    П.П. СМЯХХХ

abe 6to na moeto mnenie pi6e gost a ne ledenakrasota aaaaaaaa не съм влязла Ми мога само да ти стискам палци...Баба ми е казвала,4е мажа е като лайно в дъжд нa такива така

da ne zabravq....Тоя умник твоя е ве4е минало му направете обява Ако някоя си търси такъв да знае къде да го намери
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен
    MIla ne si struva da se primirqvash s tova d asi vtora dupka na kavala.Ostavqi go!Kakvo se zanimavash s nego ... ta toi da ne e edinstveniq.Shte si namerish po dobyr ot nego.Pyk i taka po malko shte stradash.
    Обичам те <3 !!!

МИ ДА ОСОБЕНО "УБАВИТЕ" МОМчЕТА СА ТОчНО КАТ "ЛАЙНО НА ДЪЖД"
    ЯЯЯЯЯЯЯЯЯ чакай малко аз не се имам за грозен ама никога не съм изневерял на приятелката си !
    NO Illusions!

Град
    в ада
    Цитирай Първоначално написано от Jenninka
    Я му бий шута...Ще ходи с 3едновременно!Ба*ти наглия тип! Как може да има такива момчета???
    аиде сега.. сякаш няма такива момичета
    1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...

Guest
    Незнам как го търпиш! Аз ако бях до ся да съм му била шута. Не се оставяй да те върти. Просто няма смисъл той ако те обичаше нямаше да му пука какво мислят хората. Просто няма смисъл да се унижаваш.Има много други които със сигурност ще те обичат истински!

Аз познавам момиче което ми каза ..спокойно нямам нищо против че имаш приятелка
    NO Illusions!

Град
    Там, където е сърцето...
    Госта бях аз :P
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    София
    ХАХХАХА СЕГА УСЕщАМ КАК ГО РАЗИГРАВАМ... ГОВОРЯ МУ СЕ ЕДНО НЕ МИ ПУКА ОТ НИщО... И ТОЙ СЕГА СЕ ВЛАчИ И ТОЙ СЕГА СЕ ГЪРчИ АМА НЯМА КОЙ ДА ГО чУЕ... КАКТО НЯМАшЕ КОИ ДА чУЕ МЕН...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на sasha_90
    q go zareji toq ima i dr mom4eta

а такааааааа ЗАРЯЗВАЙ ГО !
    NO Illusions!

Град
    в ада
    ШУТ-а и през вратата/довара
    1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...

Голям фен
    zareji go!ednata ne q obi4al,na drugata pi6el mili4ki smsi,s tretata hodi.mi 4etvartata sigurno 6te q e*e!!!ai ne se prinizqvai tolkova...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

iskai mu obqsnenie?!?!?!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

на тоя тъпанар трябва да му счупи някой тиквата
    курвар...
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

i edna moq fr postrada taka hodiha 6 meseca i kvo nakraq se zabii s biv6ata mu priqtelka,toq k****r im pi6e6e ednakfi sms-4eta ama biv6ata mu priqtelka ne znae6e 4e si ima toi gadje i nakraq moita fr razbra i dr macka i go prebiha ot boi kato se ima napredvid,4e negovata biv6o trenira djudo awe smeh pada6e.
    A kolkoto po temata mu teglii edna golqma ne e edinstvenoto mom4e na sveta
    На Мира Ме осТаВи и ДрУГи п*ТКи Ти *Би,свеТА Ми напyСНи,аКо иСКаш на МайНаТа Си хОди,ЗащОтО оТ ДнеС дО МеН Ще иМа дРуг КреТеН!нОва пеСеН аЗ щЕ Пея и над НегО Ще Се СМея,ЗащОтО МъЖеТе сА зА Това дА Се влАчаТ В жЕНСкиТе КраКа!

Guest
    Според мене само си се успокояваш, че не бил я обичал...
    Пък и да обича, явно си го прави по-свой начин (при всеки е така, но неговия е доста странен).
    Как може да си помислиш да продължиш да си с това момче.
    Ще му имаш ли доверие за напред?
    Ще може ли да прекарваш периода който си с него в една лъжа?
    Замисляш ли се въобще, че няма смисъл, а щом казваш, че го обичаш, ако не сега.. то после, ще те боли още повече.
    Отиди и го направи на ГЪЗ!
    Това заслужава момчето...
    А ти не се притеснявай! Ще намериш човек който да те обича и наистина да разбереш какво е да те уважават и ценят.
    Това лайненце явно се чуди какви животни са това..

Цитирай Първоначално написано от [color=red
    Crazy`Witch[/color]]Според мене само си се успокояваш, че не бил я обичал...
    Пък и да обича, явно си го прави по-свой начин (при всеки е така, но неговия е доста странен).
    Как може да си помислиш да продължиш да си с това момче.
    Ще му имаш ли доверие за напред?
    Ще може ли да прекарваш периода който си с него в една лъжа?
    Замисляш ли се въобще, че няма смисъл, а щом казваш, че го обичаш, ако не сега.. то после, ще те боли още повече.
    Отиди и го направи на "задни части"!
    Това заслужава момчето...
    А ти не се притеснявай! Ще намериш човек който да те обича и наистина да разбереш какво е да те уважават и ценят.
    Това лайненце явно се чуди какви животни са това..
    Забравих да се логна да е*а.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Vyh ..

Male neznam ama az ako bqh do sega 1000 pyti da mu bqh bila shuta kolkoto i da go obicham.. shte me prai mene na dryj mi shapkata aisiktir ot tuka da ne se vyrti samo okolo nego sveta
    Fuck me I`m famous..

Guest
    хХх тоя некъф Мулти Место веднага да го късаш напрай му живота ЧЕРЕН,и накря и трите се срещнете с него и яку бой!

хах на тоя Мачо не му е зле ама много е прост да има момиче което го обича и той с още две пффф така и баба знае
    не му се връзвай а ако искаш да ревнува и той както и ти хвани си 5 яки момченца и да го видим как ще му е

Не мога да разбера що трябва да го бие щото е хитар и си е хванал и други ли... просто ти казвам кажи да го духа и изобщо не му се обясняваи
    NO Illusions!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Боклук си Бате ...
    хХх тоя некъф Мулти Место веднага да го късаш напрай му живота ЧЕРЕН,и накря и трите се срещнете с него и яку бой!
    ХУАХАУХА СЕГА ВСЕ ОщЕ СМЕ НА ЦВЯТ СИВО... АМА И ДО чЕРНО ИМА ВРЕМЕ... СЕГА СИ ИГРАЯ ИГРИчКА С НЕГО И НЕ МИ ПУКА ЗА НИщО... ЦЕЛИЯ МИ ЖИВОТ Е БИЛ ЛЪЖА СЕГА И НЕГОВИЯ щЕ СТАНЕ ТАКЪВ... ВЕчЕ СИ НЯМА НИКОЙ... ХАУХАУХА чУДЯ СЕ КВО ЛИ ОщЕ МОЖЕ ДА ИЗГУБИ...
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Боклук си Бате ...
    ХУАХАУХА СЕГА ВСЕ ОщЕ СМЕ НА ЦВЯТ СИВО... АМА И ДО чЕРНО ИМА ВРЕМЕ... СЕГА СИ ИГРАЯ ИГРИчКА С НЕГО И НЕ МИ ПУКА ЗА НИщО... ЦЕЛИЯ МИ ЖИВОТ Е БИЛ ЛЪЖА СЕГА И НЕГОВИЯ щЕ СТАНЕ ТАКЪВ... ВЕчЕ СИ НЯМА НИКОЙ... ХАУХАУХА чУДЯ СЕ КВО ЛИ ОщЕ МОЖЕ ДА ИЗГУБИ...
    Аз се досещам какво още може да загуби... \/

Град
    София
    МИ ТОГАВА КАЖИ КВО щОТ ИСКАМ ТОЙ ДА ИЗГУБИ ФСИчКО... ;Р
    Вие на хероин ли сте бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си