- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми има още 2 :D
ем честито ще си спретнете оргиийка![]()
МИ ДА ДА... СУПЕР... КОЛКОТО ПЕРВЕРЗНО СЪщЕСТВО СЪМ... ;РПървоначално написано от Анонимко
МЕЖДУ ДРУГОТО СЕГА Е ТАКА СИ ГО УНИЖАВАМ И ГО ГЛЕАМ КАК СЕ МЪчИ..МНОГУ СЪМ ГАДНА... СМИСЪЛ БУКВАЛНО СЕ МЪчИ... ТЦТЦТЦ
П.П. БАТЕ КРИСОООО НЕ ТИ СТИГАщЕ 17-ТО ТА И ДРУЖБЕНСКИТЕ МАДАМИ ПОДХВАНА... ;Р щЕ СТРАДАш ЗА ТВА ЕИ.. ;Р
Вие на хероин ли сте бе?
Ако си мислиш че на него му пука че ще загуби теб....![]()
МИ НЕ... ХУАХУАХ СМИСЪЛ ТОЙ ЗНАЕ чЕ МЕ ГУБИ ЗАРАДИ ЕДНО ДРУГО МОМчЕ...ЕДИН СКЕЙТЪР... ХУАХА СМИСЪЛ ТОЙ СИ МИСЛИ чЕ НИКОЯ НЯМА ГО ЗАРЕЖЕ Е ТАКА щОТ Е СРЕшНАЛА ДРУГ... АМА СЕ ЛЪЖЕ... СЕГА МИ СЕ МОЛИ И ЗНАМ чЕ ГО БОЛИ ПРОСТО щОТ ГО ПОЗНАВАМ ТВА СЪщЕСТВО ;РПървоначално написано от Анонимко
Вие на хероин ли сте бе?
Ако съм на твое място до сега да съм му била шута !
По-добре го зарежи, той не заслужава![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
Абе що не вземеш да му го върнеш?Не късай с него,просто се дръж по-хладно и почни да се зарибяваш с други момчета,докато накрая не го зарежеш,заради някой друг...![]()
О боже, не 2 - ами 3!Какво се чудиш още - зарязвай го тоя..не си заслужава да си с него..нз ко чакаш още
![]()
Е тва е да си оптимист. Хем да знаеш, хем да си оше с него, хем да вярваш на тва, което ти говори пък и от горе на всичко се примиряваш. Оправи се, свести се, стъпи си на краката, излагаш се деа![]()
Разкарай го..
Тва е най-доброто,което моеш да направиш..
И аз имах подобен проблем с един скоро.. само дето той ходеше с мене и едно момче едновременно..
Както и да е..
Най-добре е да не се занимаваш,защото може да се нараниш..
![]()
според мен не трябва да го отрязваш...на един курвар би трябвало да му стане много кофти,ако разбере,че и ти си имаш друг..курвенска работа,но на това с такова се отвръща...пиши си с някакъв смси,не ги трий и може би ще има резултат![]()
Abe ti kvo tolkova mu misli6?Mn qno ,4e trqbva da go zareje6 vij ,4e po toq na4in toq ti se podigrava!!!!!!!!![/code][/b]
ei ada6kata q mu bii duspata !!!! ne padai tolkova nisko nz ako s men postapqt taka 6e go e.... otzzad mn mrazq iznevqrata!!!!!e nadqvam se ot teq negovi post1pki razbira6 kolko mu puka za teb i 4e si mu prez onaq rabota!!!!ne pozvolqvai da te t1p4at nevqrvam da ti e p1rviq nito posledniq taka 4e sveta e p1len s makar i malko istinski m1je!!!!!
Върти те на малкият си пръст и му се връзвашТой много добре вижда, че нямаш сили да го оставиш и е решил, че както и да се държи с теб, ти пак ще си му вярното кученце. Най-лошото е, че е прав...
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ако моето гадже-още го няма-направи така с мен никога няма да продължа да го харесвам.Моментално ще ми "застинат" чувствата към него и дори ще ми стане противен.Това е направо отвръщаващо.И питаш дали да го скъсаш?Като стой,та гледай!![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
МОМ4ЕТО НЕ Е ВИНОВНО КАТО МОЖЕ 6ТЕ ИМА МНОГО ГАДЖЕТА ТИ ТРЯА ДА СИ МН ТЪПА ДА СИ МИСЛИ6 4Е ТОИ НЕ ОБИ4А ОНАЯ САМО ЗАщТОТО ТАКА ТИ Е КАЗАЛМОМ4ЕТАТА ЛЪЖАТ АМА ВИЕ СТЕ БИЛИ МНОГО ЗАБЛУДЕНИ
![]()
kolkoto i da te boli......po-dobre go ostavi.....nameri nqkoi (kolkoto i da ti e trudno) , koito da te obi4a istinski i da obi4a samo i edinstveno teb........ ne si zaslujava da go deli6 s o6te nqkakvi, samo za da mu dostavq6 udovolstvie i toi da e na kef, dokato teb te boli.......taka 4e..imai malko smelost i go ostavi........
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
OO opredeleno go zareji to kvo si misli 4e e nezamenim i edinstven.Takiva filmi nqma! Pokaji mu 4e jivota prodaljava i 6te e taka kakto na tebe ti iznasq bez da moje da te varti kakto si iska.
ПадамПървоначално написано от Анонимко
не било виновно
ако е един от многото ще го питам как се чувства
иначе за другото съм съгласна...4е квото иска тва ще си говори
на мъже като тоя никакво доверие
веднъж излъжели има и 2-ри път
ама те нали така и за нас жените мислят
така,че сме квит
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
бяяя тва момче голем живот си живее .. ако мога да броя ти и още два са 3 момичета ...... ако успее да се научи да си приклива сследите след известно време ... отива при едната приятелка .. оправя я .. бега и пи другата и нея опаа .... голем газар е тоя ... 3 .... тцтц ... ама пък е егати и курвата с 3 ... тцтц .. тоя вземаш един нож и го прайш на парчета![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти наред ли си да ходи6 о6те с него? как 6те ви върти и трите бе моми4е осъзнай се да не е единствения..извинявай 4е 6ти го кажа ама си супер заблудена...заеби го и да не ти пука ама го заеби по брутален на4ин да му дойде малко ъкъла в главата
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
6te mu teglq mainata...no pred vsi4ki
Kak mojesh vobshte da se 4udish kakvo da pravish?!Zarqzvai go!Nqma smisal d hodish s 4ovek,koito ne te ocenqva.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
|StOm E KuRvAr Ti NeMoJeSh Da Go PrOmEnIsH SlEdOvAtElNo NqMa SmIsAl Da PrOdAlJaVaTe Da HoDiTe ShToM E TrAgNaL S OsHtE 2 ZnAcHi Ne Te ObIcHa![]()
KoLkO TrUdNo E Da ZaPlaChEsH,KoGaTo NeShTo V TeB GoRi,KoGaTo IsKaSh Da PoKaJeSh,ChE Ne Ti E VsE EdNo,ChE Te BoLi KoLkO TrUdNo E Da KaJeSh SbOgOm KoGaTo IsKaSh Da KaJeSh OsTaNi!