.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 78 от общо 78
    Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    не съм чела всичките мнения обаче знам пред каква дилема е изправено тва момиче и ти съчуствам и то много не защо да е, а защото момчето което обичам и с което ходех преди е също такъв тоест курвар(но той не иска да си го признае) обаче той не си хваща 15гаджета а си има едно гадже, към което ако има чуства няма да погледне друга но когато няма нищо към приятелката си започва да търси от всяка друга това което иска...иииииии аз нз какво да те посъветвам, но най-добрия метод ще е да го хванеш един път и да поговорите при мен това действа винаги..но не да говорите по чата или скайп, а очи в очи, а и погледни нещата отстрани смисъл как се държи с теб и ако знаеш как се държи с другите сравни държанията му..аз като го правя това и винаги излиза че към мене показва че изпитва най-големи чуства и се държи по наи-хубавия начин на света но УВИ не е с мен ... сега като чета и разбирам че определено ЖИВОТА Е ОТВРАТИТЕЛЕН!!!

Голям фен
    Град
    софия
    Бе незнам тебе кво те боли , ама ако искаш него да го боли ми се обади

Град
    там където залязва слънцето
    еми
    ясна е ситуацията има едно момче от нашето даскало същите ги прави и не му пука-важното е да се прави там на интересен-друго не го интересува,според мен такива колкото и да ги обичате трябва да ги зарязвате а не да си мислят че могат да си правят с вас каквото си поискат!
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си