.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Етапите на една връзка

така значи аз имам профил, ама няма да пи6а от него за6тото по принцип пи6а много жулгарни работи и сериозните теми като тази не са ми в стила
    та зна4и темата ми е как си представяте етапите на една връзка говоря от момента в който едно моми4е и едно мом4е ре6ават да си дадат 6анс до момента в които тръгнат сериозно
    да поясня не съм някъв бесен пубер на 15 съм имам мнение по въпроса но ми е интересно бул6инството как си представя етапите
    аз си ги представям така :
    -пи6ем си в скайп
    -излизаме на кафе
    -продължаваме да ходим на кафе и да пи6ем по скайп няколко пъти
    -ре6аваме 4е ве4е сме двойка и по4ваме да си се гу6каме да се държим за ръ4и4ки докато станем по -близки
    -ставаме по-близки
    -тръгваме да ходим
    сега аз ги виждам така ама аз съм мом4е и ми е интересно кво мислят моми4етата ама и пи4овете да пи6ат 4е с мойто маце 6те се забиваме

Супер фен
    Tochno vyrhu tova nikoga ne sym se zamislqla ... da ti kaja li ne vinagi e tochno taka.S razlichnite hora e po razlichen nachin.Teq etapi pri men ponqkoga sa prodyljavali mesec,a drug pyt nqkolko dena .. razlichno i dosta otnositelno za vseki.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    - Запознанство някъде на вън (дискотека, кафене, бар, магазин, парк, търговски център, в автобус или просто на улицата), размяна на телефони.
    - Кафе (само двамата)
    - Кафе (само двамата)
    - Телефонен разговор
    - Кафе, бар, билярд (само двамата)
    - Телефонен разговор
    - Кафе, билярд, бар, дискотека (с наши си приятели или общи приятели)
    ((( ако вече сте се опознали що годе добре и си допадате==>
    - Някъде на романтично място само двамата -> целувка -> връзка.

Ако едно момче има сериозни намерения спрямо едно момиче.... и 50 кафета ще я изчака да изпие, за да го целуне.

Ако говорим за сериозна връзка (мисля,че такава имаш впредвид) Излизане по кафета (не изключвам скайп, мирка, смс-и и т.н. при всеки различно) и така докато не решат, че са си допаднали и не трябва да ипускат шанса си да са заедно в друг стадий. Пък натам.........
    dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !

хихи:П
    Guest
    Не знам на колко години си,но...май не си мн голям....
    Как разделят връзката така....зн 1-во се опознавате,ако хлътнете още повече се забивате,но това става някак неусетно,стига и 2-мата да го искате,а не ти да мислиш някви планове а въпросната мацка да не подозира за това...

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Извиняваи ама на 15 си и не се смяташ за бесен пубер.....
    Просто не се сдържах
    Все пак, по темата:
    - Сприятеляване за известен период
    - Първа среща сами
    - Първа целувка и т.н.

Е, не винаги си придържам към този "план" но така наи-често е ставало ....... Абе както ти доиде, ако е писано да се получи, то винаги се получава

e da ama obiknovenno sa si g\d to4no taka..skyp4e kafeta -takova e na4aloto na pove4eto vrazki bez na4enie kolko vreme prodaljava tova opoznavane..i posle ve4e ru4i4ki celufki i na4aloto na vruzka malko e strannno oba4e vsi4ki vrazki da zapo4vat po opredelen standart ...t.e. vinagi si ima izkliu4eniq

Guest
    и ходите си вие с тая маца и до първата година ти е просто гадже след първата година ти става като жена и след втората година ти става като майка и кой от къде е

ето според мен как е:
    -говорим си мотаем се заедно.
    -по4ваме да се харесваме и това ли4и
    -той ми признава 4е страшно много го кефа...и 4е ме харесва
    -ако го харесвам и аз си признавам
    -става ме си гаджета
    -целуваме се и с епрегръщаме..
    П.П тока по принцип би трябвало да стане така...но ми се е слу4вало и по друг на4ин....сегашното ми гадже ме гони 2г..докато ме свали

mi nad tva ne sum mislila 100% xmmmmmm mi moje bi izglejdat taka:
    -priqtelstvo
    -4atkane
    -vijdane ot vreme na vreme
    -dvoikata misli 4e e gotova za seriozna vruska
    TAKA SI PREDSTAVQM NE6TATA MOJE BI NE SA TAKIVA TO4NO NO GORE DOLU!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

хаха в действителност не си само бесен пубер, ами си и неграмотен...

по темата - с всеки човек е различно
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Град
    в ада
    ъхм сичко е вярно ..., но не може НЯМА НАЧИН да не се скарате поне 1 път
    1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...

Град
    The Hell
    Цитирай Първоначално написано от In`Tears
    но след като сте вече гаджета щото след спора идва прилив на страст и става интересно
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

За мен твоите етапи са на упознаване.
    То не е това.. "И хоим". През това "ходене", ако си влюбен в човека с когото си, а и да не си влюбен.. минаваш през много етапи.. до кат го заобичаш
    По-късно, ще си кажа мойте етапи, че бързам.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ето според мен как е:
    -говорим си мотаем се заедно.
    -по4ваме да се харесваме и това ли4и
    -той ми признава 4е страшно много го кефа...и 4е ме харесва
    -ако го харесвам и аз си признавам
    -става ме си гаджета
    -целуваме се и с епрегръщаме..
    П.П тока по принцип би трябвало да стане така...но ми се е слу4вало и по друг на4ин....сегашното ми гадже ме гони 2г..докато ме свали
    Ти не си ли на 13?

Град
    в ада
    Цитирай Първоначално написано от BloodraiN_M
    Цитирай Първоначално написано от In`Tears
    но след като сте вече гаджета щото след спора идва прилив на страст и става интересно
    много ясно
    1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...

Супер фен
    ами ко да ти кажа аз съ6то съм на 15 ама не съм бесен пубер, поне не съм бесен :Д по темата ами предполагам 4е тва са етапите, но зависи от много обстоятелства разбирай кой град, ква компания , как се запознахте , кой кого сваля и т.н.

Мнооого, мноого, много относително нещо е тва. Може от диско в леглото и на др. ден ставаш с гадже. Може 7 месеца да си говорите по тел. за да решите че на дадения ден ви е време да се видите, за да кажете дали става нещо или не.

П.П. Една кратка моя история;

Та...Бях 11 клас, с класа ми отидохме на планина. Да обаче не дай си боже, на тая същата вила имаше и нек'ви мацки от 10ти клас от същото училище. Вечерта , запалихме си огън, момчетата носехме дърва, мацките оправиха масите. Седнахме, хапнахме, тръгнахме си лягаме, ма пияни почти всички. На сутринта с събудих до метълка Излезна точно мацето, обаче не беше готова да ми даде това, което аз исках тогава от 1 връзка. Ся повечето ш'те си помислят секс. Мне, не секс, а време да я опозная. Абе така 2 месеца и аут, щот почнах със следващата. Е тва се казва връзка за 1 нощ

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    "Етап 1: пишем си в скайп"

Ама леле, леле колко си зрял...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на koalka

Re: Етапите на една връзка

Еми аз си ги представям така:
    -запознавате се
    -пишете си по скайп и говорите по телефона, като междувременно излизате, но само като приятели
    -казваш й какво чувстваш и излизате на кафе/на среща.
    -ставате гаджета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си