- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- IMATE ROJDEN DEN ?KAKVO BIHTE ISKALI DA POLU4ITE ?
вила на хавайте, апартамент в Ню Йорк, курортче край морето, 1,000,000 небелязани банкноти и телефонния номер на еминемчо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Ами ще искам нещо което ще си остане за дълго смисъл не някаква козметика и такива простотии
Ами бих се изкефила на скейтиили хек..абе нз нещо нестандартно..писнало ми е от сребърни гривничици и парфюми/въпреки че и аз подарявам
/ Значки мн ме кефат,гривни.Ама мн ще се изкефа ако некой напр си е взел маниста и е напрайл някво яко ланче..мн се радвам на такива направени подаръци
![]()
skypiiiii teeenn ....... ne znam kak da vi opredelq da ne se ubiditeee ... taa gledamm vseki iska nekva kozmetikaa ili nekvi takiwaa kak da gi nare4em banalnite ne6ta az re6ihhhhh kraiiii are 4aoo smotliovcii:
![]()
![]()
tva posledno bqh az katinara D::
D areee urodii 4aoo OFICIALNO ZAKRIVAM SMOTANA TEMAAAAAAA KOQTO OTKRIHA GAGHAGHAGHGAHGHAGHAGHAGHAGH
evalata na katinara ama bro za6to si propadnal tolkova nisko 4e da si napravi6 tema zakrivai po-barzo i izgori vsi4ko svarzano s tova tapo mqsto za da ne se zarazi6 s ne6to kato va6ki i nekvi taki ne6ta i begai nadale4 ne se obra6tai nazad:
hamster +katinar+selqka_s_pejaka kato gosti na RD-to mi stigat
te 6te doidat dori![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Аз искам много неща..и то мноого големи..например огромна къща с басейн, някоя кола от s класа и т.н., но ако става въпрос за нещо в рамките на допустимото...радвам се на дрехи...а и бих се зарадвала ако ми подарят някое марково котенце :P
kakvo iskam.. kushta s basein obzavedena s nqkakvo pejo v garaja... abe mn`iskam![]()
![]()
Така, да видим...екскурзия за някой от мачовете на националите по футбол, някакво шише скъп алкохол, абре въобще нещо, което ще го запомня (с добро) и ще ми носи някакви супер яки спомени.
Ако някой има възможност да подари някое от гореизброените неща, да се счита за поканен на 21 Август.![]()
Ами аз скоро ще има РД и вече знам някои от подаръците. Родителите на приятеля ми ни изпращат на екскурзия, за да си починат малко от нас.Родителите ми ще ми дадат пари на ръка, за да си избера сама. Предполагам, че и дръгите ще ми дадат пари.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
koteeeeeeee
Да имам достатъчно пари и да се събера някъде с класа ми. По-хубав подарък няма от това.