- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имам някакви пъпки на пениса
На 16 съм и не съм правил секс.Имам ги отдавна-малки,бели потялото и малко по тестисите.Като кожни образования като ги стисна някои излиза не6то бяло като мастно образование.Някой има ли този проблем и сериозно ли е?
Според мен, това са чисто и просто гнойни пъпки и нищо друго!
П.С. Темата ти не е за тук!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
абе бате сека седмица се появява тая тема. Не разбрахте ли, че 80% от момчетата ги имат тия пъпки, тва е нещо нормално...само с мн е*ане може да се махнат (тва в кръга на шегата![]()
![]()
![]()
и Интер
Спокс бе, махат се след времеИ в др теми го пишеше това
Лелеее, човече, това е страшно! Имаш рак и проказа едновременно, за да се спасиш - веднага си отрежи пишката и я изгори!!!Първоначално написано от кико88
![]()
![]()
![]()
Не!!!Първоначално написано от Luciferian
Гризкай Постинор Дуо.![]()
Животът е БРЯГ!
Е да де, ама то е за лечение на разсейките! А за да разбие огнището на болестта, трябва непременно да си го отреже и да го изгори, за да не се зарази някой друг!Първоначално написано от BorderManager
![]()
А бе разгледах много теми в тоя форум и навсякъде това Постинор Дуо.
Някои ще ми каже ли какво означава?
моли се никога да не разбереш...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Тъпи хора сте. Тоя форум е за съвети вие съвсем на гавра го обърнахте! Човека не знае, апък това е важно.Първоначално написано от Анонимко
Това е хапче, предизвикващо спонтанен аборт. ТИ НЕ ГО ПИЙ. Не слушай BorderManager, той навсякъде така си пише. Пие се от момичета ако стане гаф. Те са 2 хапчета, пият се едновременно.
Не бе не е толкова сериозно. Всички момчета ги имат в пубертета.Първоначално написано от temito
Първоначално написано от Luciferian
ахаХАхАХахаХахаХАхаХАХхах аХАаХАхАХ стига бе![]()
![]()
![]()
ко го бъзикате ся така..
![]()
![]()
Ако се притесняваш толкова много, отиди на лекар.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ехеххехе че ме утепете от смех бе уееее
spx pich i az imam![]()
asv
Нарича се Sebaceous Prominence. Не съм много сигурен, но има нещо общо със някакви жлези. Всеки мъж ги има в някаква степен. Лекарство няма, макар че може да пробваш от онези мазила дето изсушават кожата и т.н. ама аз не разбирам от мазила мн мн тъй че по тва намери инфо в интернета. А и не ги стискаи защото се разранява кожата около тях и стават по големи
На мен по някой път ми излизат след бръснене..
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
нормално пич , ама не ги стискай, защото може да се инфектират и да се наложи да те скопяват ...
Отрежи ги и подари на някой циганка![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Отрежи ги и подари на някой циганка![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!