- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- rekord za.....
6tom ima temi za parvata celuvka- az 6te napravq druga.
kolko vreme vi e bila nai-dalgata celuvka bez prekasvane?
moqta specialno q zasqkoh-be6e 1:20 h. sled koeto sprqh taimera i prodaljihme o6te malko. ne se bazikam taka e. sega vie kajete
хмм... 1h.... хммм аз не моа толкоз далго да яма пък да кажа "чакаи да си пусна хронометъра" хахахаха \
/
1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...
Не съм засичала, но някъде около 30-40 мин някъде да е била...![]()
cqllll 4ассс??? леле...ми аз не сам правила такива рекорди да взема да направя един!
nanai da e bila 4as i dvaise minuti pff i si vqrva6 daje
amiiii....moita beshe 15 minyti :P
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
Dead do not kiss!
xora mislq4e malko se olivate!!!!
a za sebe si moga da kaja,4e specialno predi da se celuvam s nqkoi si puskam xronometura i dokato ne biem predniq rekord ne spirame!!!
Ne e vajna produljitelnostta, a 4uvstvoto koeto vlaga6.
бтв и мойта е там някъде, може и малко по-малко да е!бяха ни записали даже!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Първоначално написано от koalka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мойта е 15 мини нз дали мога да издържа там цял час или повече
....И нека умират хората от смях, но колко в сетния си час ще кажат, като мене:"Обичах, следователно живях...
абе мани я!само се праи!Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
близо половин час и спряхме,защото не можех да издържа повече
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Първоначално написано от radito
![]()
![]()
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
20 минути но тогава май ни прекъснахаобаче за повече незная дали ще издържа аз след толкова време вече преминавам към други неща
![]()
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
Първоначално написано от koalka
Xuxu
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
абе за 2 часа ще ми се откачи устатаПървоначално написано от ge0rg1ev-
![]()
![]()
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
И аз така мисля. То, тея джукички да не са от гума?Първоначално написано от BloodraiN_M
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.