- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много е... голям
Знам, че това не е за оплакване - а напротив, повечето момичета биха ми завидяли, за това... че гаджето ми е толкова надарен, ама ние не можем да правим нормално секс, защото постоянно ме боли.
Взехме си лубрикант, ама пак не помага... бахти, всичките ми приятелки реват, че на гаджетата им са малки... пък аз се оплаквам от свръх размер. Какво да правя? Само ми спестете отговори от типа на: "Ами радвай се!"
emi mn qsnu benqma pravite seks xaxa
А какво очакваш да ти кажем?!?
Кажи му да бъде по-внимателен и да не го вкарва докрай щом те боли...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Шанс. И аз имах един такъв приятел..Нищо не можах да измисля да направя.
emi radvai se........
пробвай отзаде. Ако влиза нема проблем
А сега сериозно: еми кажи му да е по внимателен.. Пробвайте различни пози....се при някоя ще е по-добре! \/
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
22 см май...
a tfoito gaddje na kolko e??
ми тогава докато го правите му кажи да не го вкарва докрай и проблема е решен нема др вариантПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
и Интер
Е това е малко!Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Анонимко
19
С него зле,без него още по-зле ...
Наистина пробвай пози, при които проникването не е така дълбоко. А като не стане-не правете секс и толкова. Де да знам. На гаджето не е супер голям и правим секс повече от година и въпреки това ме боли ужасно всеки път в началото. за това правим така-седи без да се движи 5 минутки, докато влагалището се поотпусне и се почва!!!!!!
дължината няма значение - дебелината е по-важнаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Първоначално написано от Анонимко
конкуренция на Азисчо или Китаеца беше
![]()
Не е важен размера важно е как го правиш.
Глупости!
Както рече едно девойче тук, едно е да ти бутнат солетка, друго е македонска наденица!![]()
Животът е БРЯГ!
Важна е не само дължината, но и дебелината. Просто му кажи да бъде по-внимателен и да не го вкарва целия.
А и радвай се, някои момичета си мечтаят за такъв приятел.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
пфф аз изобщо не мечтая!толкова е гаднооо!доста съм си патила.дори и новия ми приятел е така и е ужасно гадно!Първоначално написано от Aleandra
Let The BEAT Control Your Body
Ае и 5000 см да му е важното е да мое да си върши работата с него......
Съгласна съм с Кремчето, а му кажи да не е груб, а да ти го вкарва по-леко.
deusex,
като гледам тая снимка и се едно се гледам точно мене си... с1щия ланец... с1щото тяло.. .ХЬаХЬхаЬхаХЬаХьаь 1в1.... баси АХЬхаЬхаХЬаХЬхаЬ