- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много е... голям
резни го на половина ма![]()
naistina razmera ne e ot zna4enie. vajno e kak se raboti s instrumenta. izglejda tvoq priqtel nikak ne e vnimatelen a gleda samo da zadovoli nagona si i zatova te boli.bqh s edno mom4e deto mu be6e mal1k i na vsi4koto otgore be6e mn zle v legloto i men me bole6e,a sega6niq mi priqtel sa6to kato tvoq e dooosta nadaren no nqmame problemi,naprotiv - MNOGO sam dovolna.tai 4e ne tarsi problema v razmerite mu, ami v1v v1zmojnostite mu v legloto. toi si imal golqm instrument ama eto - ne znae kak da go izpolzva.....
daПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Mi i az mislq 4e problema e v tehnikata, za6toto mom4etata si mislqt 4e kato im e golqm i aide tva e dostata4no....ama ne!pak i po vajno e kolko e debel a ne kolko e dalag 6toto ako samo v daljinata e problema moje da ne go vkarva do kraq i tva e ...trabva da si pogovorite da e po vnimatelen i moje ne6tata da se opravqt...
![]()
ne e hi4 za radvane..to4no obratnoto e...kaji mu da bude po vnimatelen i da ne go vkarva celiqПървоначално написано от Анонимко
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk