.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен
    резни го на половина ма

Град
    varna
    naistina razmera ne e ot zna4enie. vajno e kak se raboti s instrumenta. izglejda tvoq priqtel nikak ne e vnimatelen a gleda samo da zadovoli nagona si i zatova te boli.bqh s edno mom4e deto mu be6e mal1k i na vsi4koto otgore be6e mn zle v legloto i men me bole6e,a sega6niq mi priqtel sa6to kato tvoq e dooosta nadaren no nqmame problemi,naprotiv - MNOGO sam dovolna.tai 4e ne tarsi problema v razmerite mu, ami v1v v1zmojnostite mu v legloto. toi si imal golqm instrument ama eto - ne znae kak da go izpolzva.....

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Ае и 5000 см да му е важното е да мое да си върши работата с него......
    da
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Mi i az mislq 4e problema e v tehnikata, za6toto mom4etata si mislqt 4e kato im e golqm i aide tva e dostata4no....ama ne! pak i po vajno e kolko e debel a ne kolko e dalag 6toto ako samo v daljinata e problema moje da ne go vkarva do kraq i tva e ...trabva da si pogovorite da e po vnimatelen i moje ne6tata da se opravqt...

Re: Много е... голям

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Знам, че това не е за оплакване - а напротив, повечето момичета биха ми завидяли, за това... че гаджето ми е толкова надарен, ама ние не можем да правим нормално секс, защото постоянно ме боли.
    Взехме си лубрикант, ама пак не помага... бахти, всичките ми приятелки реват, че на гаджетата им са малки... пък аз се оплаквам от свръх размер. Какво да правя? Само ми спестете отговори от типа на: "Ами радвай се!"
    ne e hi4 za radvane..to4no obratnoto e...kaji mu da bude po vnimatelen i da ne go vkarva celiq
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си