нищо не сте видели вие щом така отговаряте...попринцип все на луди(кой както знае си го разбира) попадам, но ще разкажа случка на една приятелка...
та минава си тя през подлеза на "Орлов мост"...и някакъв човек я спира и започва да й говори.(По нейно описание носи омацани дрехи, все едно работи на строеж, но не изглежда извратен(малко се съмнявам), дори симпатичен, 30-ина годишен.)
-Абе, момиче, гледам те такава, мн си сладка(цитирам по памет)...Аз се занимавам с ремонти, ти къде живееш, ако имате нужда от моите услуги...абе, я да си запишеш номера ми и ще ми звънкаш и аз ще идвам за малко...абе, мога ли да те помоля за една услуга...айде да ми го погледнеш за малко, помага ми да се възбудя...ще спечелиш 30лв...само за малко..., ако искаш ей там в някое храстче ще отидем, ще погледнеш за няколко секунди и готово, навита ли си...
-ъмм...не, мерси.не правя такива неща(или нещо от сорта)...
-Сигурна ли си?За 1 минутка ще стане работата...
-Не, не!
-Е, добре..., мерси все пак, ако беше някой друг въобще нямаше да ме изслуша толкова спокойно...
-Е, моля...Аз ще тръгвам.
-Да знаеш, че си мн готина....
КРАЙ на случката....
Тук е моментът да кажа(напиша) колко ми е писнало от такива екземпляри..., наричам ги просто и ясно "чичковци"...показват неща, които не ми се ще да виждам от тях..., навират си ръцете, където не им е мястото или пък молят за "услуги" от този род...Аман от извратеняци, не мога да попадна в претъпкан трамвай без някой такъв индивид не е наоколо...Ако мнението се сметне за неподходящо - трийте...и все пак...такива неща се случват всеки ден в нашето прекрасно "общество"...жалко....