- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- syvet: da mu se doverq li?
zdraveyte, 6te vi razkaja na kratko za moq problem i se nadqvam da mi pomognete sys syvet.
Ta predi dve godini (bqh na 15 ) se zapoznah s edno mom4e, e trygnahme, no bqh tvcyrde glupava i naivna i o6te na sledva6tiq den legnah s nego za koeto adski mn syjalqvam za6toto toi mi be6e pyrviqt! Sled 2 dni toi me zarqza kato mi obqsni 4e mu e bilo samo za ediniq sex...
Ne go bqh vijdala prez tiq dve godini i predi 3 sedmici pak se vidqhme, i hodim ve4e ot 2 sedmici. Adski mn me e strah da ne bi da e smen samo zaradi sexa. Toi se dyrji naistina perfektno, mil e izpra6ta me do nas, postoqnno gleda dali m ie dobre, no az ne moga da si izbiq tova symnenie ot glavata 4e pak 6te postypi s men taka. Govorihme po tozi vypros i toi me uveri 4e nqma ni6to takova, 4e ve4e e razli4en i t.n.
Za men e nai lesno da ne mu puskam, za da vidq na kyde 6te trygnat rabotite, no tova symnenie ne mi dava mira, haresvam go i iskam da imame normalna vryzka, dori i da ne mu pusna ne moga prez tova vreme v koeto sme zaedno da sym v postoqnno symnenie... dali toi se dyrji tolkova milo samo za da legne s men, tezi celuvki fal6ivi li sa, ami tazi zagrijenost prestorena li e!? prez cqloto vreme v koeto sym s nego ne moga da se otpusna ne moga da mi e hubavo, za6toto ne znam dali pak 6te postypi taka! blyskam si glavata da otkriq na4in da proverq dali e s men samo zaradi sexa, i to byrzo za6toto iskam tozi pyut ne6tata da sa normalni! Neznam dali da mu se doverqmolqvi kajete mi kak da razbera dali e s men samo zaradi tova!?
sled kato postypi taka s men imam problem s doverieto, no naistina imam mn dylboki 4uvstva kym nego koito vypreki omrazata ne stihnaha tezi 2 godini.... da mu se doverq ili ne? za pyrvi pyt pi6a v tozi razdel na foruma i se nadqvam da polu4a nqkakyv savet
мммммммм мацкъ две години бая време... вярвам в доброто в хората и вярвам че се е променилно някой си остават лекета форевър..... абе кфо ако ти е харесал секса ебете се пак, тъкмо ште си заздравите отношенията
![]()
![]()
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
macka da ti kaja 4esno ima golemi leketa na toq svqt, az na tvoe mqsto bih iz4akala malko predi da mu pusna...
Този път не му ускай толкова бързо. Моя съвет е да се отпуснеш в неговата компания, НО не си го слагай твърде присърце и ИМАЙ ЕДНО НА УМ ЗА НЕГО, защото нишо на тоя свят не е сигурно. Не пропускам и възможността, че може да се е променил, но щом веднъж си изгубила доверие в него, трудно ще си го възвърнеш.
Живота е ебан, на никого не можеш да имаш пълно доверие и да разчиташ за ВСИЧКО на някого, защото всеки е егоист малко или много и винаги търси собствена изгода. А още по-малко тоя твоя пич заслужава доверие, щом те се е подиграл веднъж.
Аз на твое масто, в твоето положение шях да рискъвам...само времето може да покаже...
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !