- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той казва...
Той казва, че когато му се ядосам спирам да го обичам и го мразя от все сърце.
Всъщност, така е.. Грам любов няма в мен, когато ме изнерви. А ме изнервя почти всеки ден. Говоря му ужасни неща. Понякога се извинявам. Понякога не си признавам грешките. А понякога той е виновен, но не го вижда. Каза ми да се запитам.., каза ми, че всеки път го боли от думите ми, че всеки път си мълчи, защото не иска да ме нарани. Каза ми, че не иска да се променям, просто да не спирам любовта си, когато съм му ядосана и да не го хейтя. Да, но аз съм си такава. Мислех си , че ме обича такава, каквато съм.. с недостатъците ми. Снощи пак до посреднощите сме се карали.
Не знам какво да правя. Писна ми. Искам само щастие. Искам само спокойствие.
Понякога съм на крачка да му кажа : това беше. Стига.
Щом не сме така щастливи, защо сме заедно мамка му ? Обичали сме се.... Ами да, но трябва ли да е така щом се обичаме ? Не, не мисля.
Днес уж трябва да говорим спокойно, да му кажа какво съм си измислила..
Е, кажете.. какво съм измислила ?
Толкова много пъти мисля едно и също, всеки Божи път.. , та направо се изгубих в мислите и чувствата си.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ПОМОЩ.
Наистина помощ !
Не знам какво да правя вече. Изобщо днес да се видя ли с него, какво да кажа, какво да направя...![]()
Давайте някакви съвети. Моля ви..
Еми все едно слушам себе си, ама аз само един път съм казала на моя че го мразя, а "намери си някоя друга" е репертоара ми.
Аз се опитах да се променя сама за себе си, защото тия нерви с нищо не ми помагат.. помисли и ти за това..
Съвсем лека промяна.. иначе момчето предполагам е младо.. не може да издържи на такова нещо.
С приятеля ми скъсахме 1 път само зареди това, че винаги се нервя и се караме жестоко по часове..
Това и все още си е така, но си спестявам някой приказки който ми идат да изплюя. Така е по-добре! Като знам, че не ги мисля за какво да ги казвам.. само в момент на ярост.
Все още си спорим за най-малкото.. та това на прави забавни. Като се погледнем от страни се смеем на себе си.
Направете и вие така.
Улекоти нещата. Спорете, но гледай да отстъпваш от време на време..
Да има малко баланс.
Не изказвай думи за които ще съжаляваш после, защото не вярвам само на него да му е гадно когато чуе някое остро изречение.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
това ми звучи доста сериозно- как така изгубваш чувствата сис приятелката ми също сме се здърпвали но никога не съм спирал да я обичам а след това я обичам даже повече. не си ли му казвала какво точно те дразни за да се карате постоянно- изяснете си какви са проблемите и се опитаите да не правите нещата които дразнят другия но първо трябва да сте сигурни дали старите чувства все още са там иначе няма смисъл хаиде успех дано не се скарате пак
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
Виж се с него.
Говорете.
Кажи му, че както ти ще започнеш да търсиш грешките в себе си и да се опиташ да ги поправиш, така и той трябва да го направи.
Ти го обичаш, той теб също.
Няма смисъл да си разваляте връзката заради дребни проблеми.
А ти се опитай да бъдеш по сдържана.
Като те ядоса не мисли веднага как ще му се 'скараш' ами си помисли
колко много го обичаш.
И като се видите не бързай веднага да започваш да говориш, а просто като го видиш го прегърни, целуни го... покажи му, обичта си/сигурна съм, че си го правела и преди/
Успех!![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Еми там е работата, че и аз съм го изпитала на гърба си и знам момичето как се чувства.Първоначално написано от BloodraiN_M
И ти да си губиш прекараното време с приятелката ти от по 5часа караници, ще се объркаш, ще се подтиснеш и ще се чудиш вече какво да правиш и какви са ти чувствата..
Но bungle, но ако се разделите ти гарантирам, че ще разбереш колко много го обичаш!
С мене стана така за това съдя по-себе си.
Пиши ми на лично, ако искаш някой път.
Айде, че трябва да тръгвам часа ми свърши![]()
Затова има една тема " Има ли значение зодията" много хора не вярват в това, но ако бяхте съвместими нямаше да има такива скандали.
Знам. Скорпион и Стрелец на едно място..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Сутрин мислиш ли за него...когато си спомниш ваши приживявания усмихваш ли се...? Може да пробвате временна да се разделите и ще разбереш имаш ли чувства към негоНо преди тово кожи всичко, което не си му казвала до сега...но човешката си поговорете...
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !
Тва със зодиите за мен са глупости ... предишната ми пр-ка беше дева и се карахме много често и някой път доста жестоко дори и по улиците
Сегашната ми приятелка пак е дева и се разбирам с нея имали сме малки спорове естествено но никога не сме си крещяли, обиждали и такива подобни ...
а Crazy`Witch колкото до караниците по 5 часа ... за мен абсолютно безсмислени дори и 30 мин караница няма смисъл смятам че дори за 15 мин можеш да си кажеш всичко с някого с който се караш и после или само ще се повтаряш или ще нараниш човека когото обичаш или пък той теб ... така че аз винаги бих прекъснал такава караница ... ако не успея с думи бих си тръгнал и казал на човека с когото се карам че ще се видим или чуем по късно когато се поуспокоят нещата
тва е ...
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
ами той явно те оби4а мили4ка....оба4е ти не го разбираш...и му става много гадно когато го обиждаш...затова решението според мен е не да го обиждаш амии да му се извиниш и да по4неш да се контролираш и да внимаваш какво му говориш защото е кофти когато те обиждат и да излез с него и поговорете като хората
Обърка времето.![]()
Шибано, шибано, шибано.
Мразя целият свят.
Хах.. мрази само менПървоначално написано от bungle
![]()
Ко стана със срещата?
Oще не се е състояла.
И знам, че като се видим слееед 3 часа, аз ще се държа като гъз.
Още по-лошото е, че сама се навивам, че той е много тъпо копеле и си заслужава да се държа гадно с него. Много съм му ядосана, а той ми е много обиден. Нищо няма да излезне от цялата работа.
е за кво пък толкова сте се скарали ??
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Еми късмет ти пожелавам и дано да не се окаже така, че ника да говори и за човека..
Така де.. Прицени си дали си заслужава всичко да свърши. Айде.
незнам защо но се запалих по таъ история кажи какво стана и по взаимно съгласие ли стана
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
Да е.. И аз се запалих по тая тема..Първоначално написано от BloodraiN_M
Както и да е. Чакаме включване![]()
Защо трябва непременно да отиваш на среща с него с лошо настроение, с мисълта, че ще държиш така с него-като "задни части".Ако отиваш на среща с тези мисли, то определено нещата няма да са добре.Първоначално написано от bungle
Ти знаеш, че в любовта трябва да се правят компромиси, а не всеки да си държи на своето и да не отстъпва.
Повярвай ми, и ние като се караме не мисля колко много го обичам и т.н.Но опитайте се да не се карате толкова много, толкова настървето и жестоко.Имате проблем, и за това поговорете спокойно, без викане и караници.Вместо да се карате, вземете се целунете и всичко се оправя, всички обиди минават(наистина, от собствен опит го знам).
Ти си ядосана, той е обиден и какво става-поредната караница?Така можете да си продължавате до безкрай, а има ли смисъл една любов да се унищожава така, по този начин?
Всичко мина като по ноти.
Аз не бях изнервена. Просто си мълчах. Казах му колко много си го обичам. После се гушнахме на леглото и си обяснихме кой как е сгрешил - обещахме си да не става така повече. Общо взето любовта надделя за пореден път.
Колко божествено е да си в прегръдките на любимия..
Благодаря ви.![]()
Радваме се за теб.Първоначално написано от bungle
Продължавайте така.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Супер. Айй.. Знаех си че ще стане така![]()
![]()
Айде![]()