.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Тема: Ваканция?

Град
    София

Ваканция?

Какво ще правите през ваканцията?Ще мързелувате до късно в леглото или ....?

Град
    Бургас
    Леле, на мен напрао ми се ревеее! Тая година ще кандидатствам с биология...и познай ко ще правя цяла ваканция!

Град
    София
    Съжалявам че съм ви дублирал темата ,ама чета предимно в удома.То май родителите този раздел предпочитаме.

с гаджето ми заминаваме за Унгария и Австрия \/
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

За залежаване в леглото и дума не може да става, не съм такъв човек. С гаджето сигурно ще се мотаем из България. Трябваше да заминем за Италия, но изникна нещо, така че се ограничаваме с България.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ami 6te se po4iva i 6te se u4i i taka to vremeto si minava burzo ,zatova q prekaraite pulnocenno pr vakanciq na vsi4ki

Ми ще ходя на фитнес,ще играя тенис на корта и ще цъкам на компа.
    Човек не е победен,докато не се признае за победен.

Ще си почина..., ще наваксам с английския..
    Иска ми се да ида някъде.. в някой град в България, понеже в чужбина няма как да стане.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Ще си ходя на шибаното село

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!

Повече от фен
    Ще погостувам на братовчедките ми за 3-4 дена,а през другите ще се излежавам в къщи и ще чакам с нетърпение да дойде 9ти април.

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    И нас к'во ни боли?Напиши го ако искаш по-големи букви!
    Ам...ваканцията ще се отдам на купоните
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Фен
    Град
    България
    Не няма да мога да мързелъвам , защото ни дадоха купища домашни-по математика (изобилие от задачи,от сборника),, по литература(есе и да четем две произведения),по английски език(есе),по физика и химия уроци(ще правим контролни след ваканцията)!!!!!Май е време да спра.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    и аз ще ходя(обаче се радвам) щото се надявам случаааайно да се засечем с мойто мило там, щото той случааааайно има баба и дядо в същото село. егати филма
    Не няма да мога да мързелъвам , защото ни дадоха купища домашни-по математика (изобилие от задачи,от сборника),, по литература(есе и да четем две произведения),по английски език(есе),по физика и химия уроци(ще правим контролни след ваканцията)!!!!!Май е време да спра.
    и на нас ни дадоха много домашни, но това е ваканция, бе хора! забавлявайте се, пък после ще му мислим

очертава се най-вече в учене за олимпиада,ноо
    ще има по-интересни неща,определено...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ще бачкам, ще пия и ще вися на компа.

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Е мойта ваканция 6те е просто перфектна
    Наказана съм да не излизам от нас.....за великден заминаваме за при баба ми и 6те видя онова мрънкало братов4едка ми дето живее да ми къса нервите ... с дже думи...умрела работа

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ами ще трябва и да уча, но и доста ще мързелувам...
    Ще излизам... ще ходя на киноо...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    по цял ден с китарата...
    блазе ти

а мен с тез канд.студ. изпити... само до мързелуване ще ми е... след 1седм яко маратон с предварителни изпити...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    оооо добре,че дойде тая ваканция Естествено,че ще уча,но най-много се радвам,че ще имам време за себе си.Иначе за Великден и аз отивам при баба и дядо
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Guest
    ами сега за Великден отивам на село ))))))) Иначе ще уча даже сега ще решавам задачи ама определено ще си поотпочина малко и ще отделя време за себе си ))))))

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ами сега за Великден отивам на село ))))))) Иначе ще уча даже сега ще решавам задачи ама определено ще си поотпочина малко и ще отделя време за себе си ))))))

това бях аз
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ми ще спя до 11 (както вече правя), всеки ден с френдовете навън, алкохол, , висене по пейките и така. То друго няма какво да се прави. Домашните да си го начукат, ще ги пиша през междучасията във вторник. Абе най- общо казно- излизане с приятели и правене на каквото ни дойде на ум.

EDIT: Никога не бих си прекарала ваканцията в къщи, никога, никога, никога, никога. Да си кисна у дома и да си лежа- мнеее, ваканцията е за да се надивееш и да отидеш на даскало грохнал от безсъние и купони.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    OUT OF SPACE
    MI MNOOO PIENE I DRUSANE 6TE IMA

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    6e poobikolime malko bairite...malko iz balkana...ili nqkyde iz bylgariq...mai na nqkoq hija inak do sq kafenca kupon4eta takiva rabota

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си