- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ваканция?
какво ли не бих дала поне за 30мин да хвана китарата и след т'ва да не ме заболи ръката... пфуПървоначално написано от 182+44_4adel
за това ми се иска да съм на твое място...30минс не повече
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ех, де да ставаше така...Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
mm vakaciqta svur6i az o6te ne sum pipnal ni6too....
Дъ бест аватар от галерията
еми то аз ваканцията ... първо бях на състезание .. после неколко дена почивка .. и до края на ваканцията учене ... въобще немаше никво време за навънка или нещо от рода ..![]()
Ще излизам с приятеля ми, каквото правих пред повечето време.А и тя ваканцията почти свърши.![]()
Да живее мързелът!!По цял ден пред компа и навън на чист въздух.Обаче ваканцията свършва, а са ни натрупали 4564635 листа домашни.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хубава ваканция бих казала, пони за мен. Цялото семейство се събирахме вкъщи вечер и си разказвахме как ни е минал деня, а през деня бях с братчето ми и беше супер, нищо че той е на 4, а аз на 16, стоях си пред компютъра, гледах любимите си комедийни сериалчета и се занимавах с моите си неща...
Беше ми много приятна ваканция...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Po cql den na kursove i uroci ....
mi as iksma ama moita sestra e kato nqkoi symnambul i nz ko da praq pyk i o6te ne e do6la moita priqtelka ot varna i napravo pludqvam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da rabotq,ili da si kuponqsvam na selo......tui e vaprosa![]()
На колко си? Ако си по-голяма рботи. Тъкмо ще си изкараш пари и няма да бездействаш цяла ваканция.Първоначално написано от SW_madi
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Aleandra
emi na 17,ama nz kade 6e me priemat za rabota...puk i drugata godina mi predstoqt izpiti i trqbva max dobre da si izkaram tova lqto,4e drugoto nqma mardane!!!za tova se 4udq dali da rabotq...
Ще уча,ще ходя на село,на плаж,в Гърция......
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ще спортувам, ще чета книги за програмиране и ще музицирам. Някоя и друга хижа може да направя с приятели. Общо взето ще си почина, че беше тежка година, а и другото лято няма да имам възможност.
Еми,надявам се да ме приемат,тогава ще бъде яко лято...сигурно ще ида в Пловдив за някоя седмица,тук,на село малко...
Сега като се замисля ето я програмата :
на хижа , на море , в Казанлък , в Унгария ,пак в Казанлък(или не село) ,на планина , в Казанлък (или на село)![]()
Надявам се да правя доста неща.![]()
Izlizam s edna fr.,ot uli sam na intenzivni kursove po frenski vav Frenskia kulturen centar,chte si cheta knigi,pazaruvam si,na kompa,pred televizora,muzika,tanci,picha knigi,ocvetiavam si
i sachto taka chte se uchi
...I chte treniram...Avgust bachta mi idva ot France,na more v Garcia,sled tova malko chte obikaliame Bg pri babite i diadoto...Chte se podgotviam za novoto daskalo...Obchto vzeto tova...
Ще се подготвям лека полека за кандидат студентските изпити, които ми предстоят догодина. Ще си почивам, ще прекарвам много време с приятеля си. Ще ходя в Гърция, и после ще отидем с приятеля ми на морето. Може би ще започна шофьорски курсове.
ще правя секи ден сутрин и вечер по 3 обиколки на стадиона защото съм наддалаПървоначално написано от лош родител
трябва да смъкна 10 кила
![]()
![]()
много
![]()
![]()
Ми моят план е
БАЧКАНЕ на 3-та степен.
финтес за разпускане
почвам уорци по барабани
курсове за крупие
плаж
летни дискотеки
покерче с приятели
Май няма да имам време за сичко ама ако се организирам.......
Амии... зависи колко ще изкарам на изпитите...![]()
Най- вероятно ще ходим на море(с наще ,,, не е толко зле), след това 4 фена на планина (пак с наще
) и
после.. учене за 8ми клас и фитнес... обе.. тва е програмата засега![]()
Ми на моренце цяло лято... КЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ф! Е, верно че наще ше се опитат да ме замъкнат на село, ама и там е готинко!