.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 102

Тема: seks s mom4e

Guest

seks s mom4e

snoshti napravih velika glupost i sega neznam kakvo da pravq ide mi da se samoobiq...ta neka parvo vi kaja. bqh v edin sau4enik i vzeh,me neshto da se bazikame za ebane i t.n. izvednaj gledahme eedin film i toi uj malko slu4aino legna v men. az vzeh 4e se udarvih. toi useti i polse ne si spomnqm qsno kakvo stana no izvednaj vzeh da go opipvam po onaq rabota i toi mi predloji da mu duham az pak glupaka se saglsih sega enzma kakvo da pravq dneska ne sma hodil na dsaklo shotot she go vdiq i neznam kak da reagirma molq pomognete mi...kajeti mi kakfo da pravq

Супер фен
    Град
    Burgas
    next time - dai mu i otzad za da e pulna kartinkata.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Guest
    obadi mu se po telefona i se naprei na udaren 4e ne pomni6 ili ima6 smatni spomeni i se uto4nete po telefona.. m oje toq pat da te pokani da gledate film i toq pat toi na tebe da ti duha \/

Град
    София
    stiga be hora ne se gavrete taka
    miii da ti kaja ,spored mene,shtom si go napravil,znachi nqma za kakvo da ni pitash nas,ako temata ne e ebavka po-dobre vzemi i otidina psiholog,mislq che pri takiva sluchai se hodi na lekar,a nakolko godini si ako ne e taina?

Guest
    a drug put izpitwal li si wle4enie kum muje? a izprazni li ti se v ustata?

Ina4e izhoda e mnogo prost- zabravqte za slu4iloto se... ne otwarqi temata nikoga. Ako toi po4ne da se buzika i da razpravq ne6to pred drugite, go prebiva6 i mu kazva6 da ne govori gluposti. Nikoi nqma da mu povqrva za6toto takiva ne6ta se govorqt postoqnno. Nie s priqtelite kolko se ebavame na taq tema.. Taka 4e vsu6tnost nqma6 problem!!

Guest
    ama koftito e 4e ne bqhme piqni a vsi4ko behse na trezva glava...predi malko toi mi se obadi i me pota kak sam.izlagah go 4e sam bolen ..nishto ne kaza za snoshti...ama men mi se super kofti ne mi se izliza

Град
    София
    vij se s nego i se razberete da ne otvarqte vaprosa nikoga poveche,vse edno nishto ne e stanalo,mislq ,che tva e edinstvenoto ,koeto mojesh da napravish

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде

Re: seks s mom4e

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    snoshti napravih velika glupost i sega neznam kakvo da pravq ide mi da se samoobiq...ta neka parvo vi kaja. bqh v edin sau4enik i vzeh,me neshto da se bazikame za ebane i t.n. izvednaj gledahme eedin film i toi uj malko slu4aino legna v men. az vzeh 4e se udarvih. toi useti i polse ne si spomnqm qsno kakvo stana no izvednaj vzeh da go opipvam po onaq rabota i toi mi predloji da mu duham az pak glupaka se saglsih sega enzma kakvo da pravq dneska ne sma hodil na dsaklo shotot she go vdiq i neznam kak da reagirma molq pomognete mi...kajeti mi kakfo da pravq
    GEY SI BRATO SLEDVA6TIQ PUT MU DAI I OTZAD \/ \/
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    next time - dai mu i otzad za da e pulna kartinkata.
    АбЦолютно!
    Light The Universe

Голям фен
    Очаквам следващата ти тема да е "Секс с прасе".
    Как случайно си влязъл в кочината, без да искаш си се спънал, огъзил, шопарът ти го е наврял, после си му духал ненадейно и сега вече не ядеш свинско.

Постинор Дуо и за тебе!!!
    Животът е БРЯГ!

Guest
    ae brat stiga ste go ebavali slu4vat se takiva ne6ta... i na men vednaj 6te6e da mi se slu4i(az bqh v rolqta na koito 6tqha da duhat) malko e kofti ama sled vreme 6te mine konfuznata situaciq i ne6tata 6te se opraqt.... i kakto se kazva v bade6te 6te bade prosto sme6en spomen

Град
    София
    milsq,che po-golqmata chast ot horata po na 13-14 godini ne sa sigurni v seksualnostta si,taka che e napalno normalno e chaka napalno moje bi ne,no ako e na taq vazrast i ne e siguren

Guest
    ami dano nasitina e taka.....a neznam kak she go pogledna v o4ite..super kofti mi e neznam dali ne e kazal na nqkoi.sega mi pi6i nekakvi sms da si vku4a skaypa i t.n da mina prez tqh ama men qko me e sram neznam kakvo da pravq kajete mi..moga nasitna da se ravq 4e ni6to ne e stanalo.apak az ne sma go pravil oshte s momi4e i parviqt mi pat behse s mom4e ujas ((
    idemi da se samoobiq

Град
    София
    spoko be chovek,vij se s nego i se razberete da ne govorite za tova i gledai da ne stane oshte neshto ot toq sort,kolkoto i da te e sram i strah trqbva da preudoleesh tezi chuvstva,vse pak ne mojesh vechno da ostanesh zatvoren vav vas,100% nikoi v momenta ne moje da ti vleze chak tolkova mnogo v polojenie ,no spored mene tova e nai-pravilniqt nachin

Guest
    toi me vika da se razberem dali da ida??? prati mi sms i mi pisa -mini prez nas, ako si dobre iskam da ti kaja neshto u nas nqma nikoi-kakvo da pravq

Град
    София
    q po-dobre se razberete v nqkoe kafe,da ne vzeme da stane neshto,za koeto posle pak da pishesh!!!!zvanni mu ili mu pishi sms "chakam te edi kade si..."

Guest
    ama kak she go pogledna napraoo ne moga da si pomislq...ina45e merci za saveta taka i she napravq ..ako mi stiska de

Град
    София
    e ti taka i taka trqbva edin den da go vidish,vse pak do kolkoto razbrah uchite zaedno,sreshtata e neizbejna,kazvam ti prati mu sms za sreshta v nqkoe kafe,shte ti kaja neshto ot lichen opit-kolkoto poveche otlagash neshto,to stava tolkova po-trudno za svarshvane posle

Guest
    neznam kakvo stava ...kaza mi 4e tehnite gi nqmalo, nqmal pari i ne mu se izlizalo.. da sam minel prez tqh

Мега фен Аватара на quench

бъди мъж,изправи се пред проблема и го разреши
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

ЛеЛе на каде върви този свят?
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

този въпрос е по-реторичен,отколкото си мислиш

Град
    София
    quench Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 4:10 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

бъди мъж,изправи се пред проблема и го разреши

ami da QUENCH ti go kaza mnogo prosto,ako si siguren che ne iskash da se sluchi pak,to togava ne pozvolqvai !!!!
    otidi do tqh i se razberete
    aide i uspeh

ако почне да те увърта,припомни си думите на строгия учител Ку Енч:
    Не бъди ничия кучка!

Guest
    strah me e da ida shotot mai pak she trebva da pisha tyk pak pone malko se pouspokoih kato spodelih

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си