- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- seks s mom4e
snoshti napravih velika glupost i sega neznam kakvo da pravq ide mi da se samoobiq...ta neka parvo vi kaja. bqh v edin sau4enik i vzeh,me neshto da se bazikame za ebane i t.n. izvednaj gledahme eedin film i toi uj malko slu4aino legna v men. az vzeh 4e se udarvih. toi useti i polse ne si spomnqm qsno kakvo stana no izvednaj vzeh da go opipvam po onaq rabota i toi mi predloji da mu duham az pak glupaka se saglsihsega enzma kakvo da pravq dneska ne sma hodil na dsaklo shotot she go vdiq i neznam kak da reagirma molq pomognete mi...kajeti mi kakfo da pravq
next time - dai mu i otzad za da e pulna kartinkata.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
obadi mu se po telefona i se naprei na udaren 4e ne pomni6 ili ima6 smatni spomeni i se uto4nete po telefona.. m oje toq pat da te pokani da gledate film i toq pat toi na tebe da ti duha \/
a drug put izpitwal li si wle4enie kum muje? a izprazni li ti se v ustata?
Ina4e izhoda e mnogo prost- zabravqte za slu4iloto se... ne otwarqi temata nikoga. Ako toi po4ne da se buzika i da razpravq ne6to pred drugite, go prebiva6 i mu kazva6 da ne govori gluposti. Nikoi nqma da mu povqrva za6toto takiva ne6ta se govorqt postoqnno. Nie s priqtelite kolko se ebavame na taq tema..Taka 4e vsu6tnost nqma6 problem!!
ama koftito e 4e ne bqhme piqni a vsi4ko behse na trezva glava...predi malko toi mi se obadi i me pota kak sam.izlagah go 4e sam bolen ..nishto ne kaza za snoshti...ama men mi se super kofti ne mi se izliza
GEY SI BRATO SLEDVA6TIQ PUT MU DAI I OTZAD \Първоначално написано от Анонимко
/ \
/
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
АбЦолютно!Първоначално написано от WindWaker
![]()
Light The Universe
Очаквам следващата ти тема да е "Секс с прасе".
Как случайно си влязъл в кочината, без да искаш си се спънал, огъзил, шопарът ти го е наврял, после си му духал ненадейно и сега вече не ядеш свинско.
Постинор Дуо и за тебе!!!![]()
Животът е БРЯГ!
ae brat stiga ste go ebavali slu4vat se takiva ne6ta... i na men vednaj 6te6e da mi se slu4i(az bqh v rolqta na koito 6tqha da duhat) malko e kofti ama sled vreme 6te mine konfuznata situaciq i ne6tata 6te se opraqt.... i kakto se kazva v bade6te 6te bade prosto sme6en spomen
ami dano nasitina e taka.....a neznam kak she go pogledna v o4ite..super kofti mi e neznam dali ne e kazal na nqkoi.sega mi pi6i nekakvi sms da si vku4a skaypa i t.n da mina prez tqh ama men qko me e sram neznam kakvo da pravq kajete mi..moga nasitna da se ravq 4e ni6to ne e stanalo.apak az ne sma go pravil oshte s momi4e i parviqt mi pat behse s mom4e ujas((
idemi da se samoobiq
spoko be chovek,vij se s nego i se razberete da ne govorite za tova i gledai da ne stane oshte neshto ot toq sort,kolkoto i da te e sram i strah trqbva da preudoleesh tezi chuvstva,vse pak ne mojesh vechno da ostanesh zatvoren vav vas,100% nikoi v momenta ne moje da ti vleze chak tolkova mnogo v polojenie ,no spored mene tova e nai-pravilniqt nachin![]()
toi me vika da se razberem dali da ida??? prati mi sms i mi pisa -mini prez nas, ako si dobre iskam da ti kaja neshto u nas nqma nikoi-kakvo da pravq
ama kak she go pogledna napraoo ne moga da si pomislq...ina45e merci za saveta taka i she napravq ..ako mi stiska de
neznam kakvo stava ...kaza mi 4e tehnite gi nqmalo, nqmal pari i ne mu se izlizalo.. da sam minel prez tqh
![]()
бъди мъж,изправи се пред проблема и го разреши
ЛеЛе на каде върви този свят?
този въпрос е по-реторичен,отколкото си мислиш
quench Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 4:10 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
бъди мъж,изправи се пред проблема и го разреши
ami da QUENCH ti go kaza mnogo prosto,ako si siguren che ne iskash da se sluchi pak,to togava ne pozvolqvai !!!!
otidi do tqh i se razberete
aide i uspeh
ако почне да те увърта,припомни си думите на строгия учител Ку Енч:
Не бъди ничия кучка!
![]()
strah me e da ida shotot mai pak she trebva da pisha tykpak pone malko se pouspokoih kato spodelih