- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- seks s mom4e
A kaji pone na kolko godini ste????????
na 14 zashto
ако си объркан от случая и не знаеш дали го възприемаш като положителен или не (макар да е и в двата случая шокиращ),не сме ние тези,които трябва да достигнат до изводПървоначално написано от Анонимко
първо смятам,че ще е добре да осъзнаеш кой си и тогава да предприемаш действия,вместо да се въртиш като побъркано животно в клетка
Внимавай при срещата.
Защото можеш внезапно да усетиш топъл дъх във врата си и рязка болка отзад.
И тогава, пак съвсем случайно, ще трябва да му извъртиш още някой минет.![]()
Животът е БРЯГ!
Абе изплющете се как си треа! Явно сте си педери! Са нали е модерно да си гейзер!![]()
И да зобаш Постинор Дуо!Първоначално написано от scorpiona
![]()
Животът е БРЯГ!
ne sam gay kakfo tolkova kato sam duhal edin pat
виж,аз не те нападам и не искам да те сдухам,но да знаеш,че има една реплика от "Големия бой":
1000 моста да изградиш и един път да духаш,хората ще те запомнят като предераст.
Все още в ориенталското ни общество да си гей=прокажен,чумав,луд,писх опат-манияк
Пази се от обществото си,то е найопасно,а не твоята хетеро-,би- или хомосексуалност.
amiz atova mi e kofti da ne bi priqtelite mid a razberat she e mngogo gadno i togava ve4e she se samoobiq..dano joro ne kaje na nikoi
кършиш ръце като девица,вместо да направиш нещо
ще е тъпо да станеш предал от изнудване
или тая история да има трагичен край - недай си боже да си някой чувствителен,за да си теглиш ножа или да си някой лудак и да заколиш онзи....
ei prestanete da napadete momcheto i bez tva se iziskva golqma smelost da spodelish takova neshto....kakto napisah po-gore mislq ,che na taq vazrast(razbrah che si na 14)dosta ot horata se pitat za seksualnostta si,taka che spokoino ,sigurna sam che ne si edinstveniqt koito v momenta se pritesnqva ot tova,a i ti kazah,ako ne iskash da se povtori,ne go pravi,otidi i se razberi s toq i vsichko shte se naredi,horata ne vqrvat,no edin razgovor moje da opravi dosta neshta![]()
аз не го нападам,просто играя "лошото ченге"
явно ти си "доброто"
страх го е,иска се явно някакво побутване![]()
14 год?Аз съм на толкова и чесно да ти кажа немога да си прездтавя да духам на приятеЛ?Не,че нещо ...по-добре отиди да се разберете,место да се червиш...пък и скоро ще се местиш в друго даскало срама ще изчезне ^^
Абе,не се впрягай толкова са случило се е ...гледай да не се повтори ...
BorderManager Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 4:27 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
scorpiona написа:
Абе изплющете се как си треа! Явно сте си педери! Са нали е модерно да си гейзер!![]()
И да зобаш Постинор Дуо!
BorderManager Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 4:20 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Внимавай при срещата.
Защото можеш внезапно да усетиш топъл дъх във врата си и рязка болка отзад.
И тогава, пак съвсем случайно, ще трябва да му извъртиш още някой минет.
ne govoreh tochno za tebe quench,ako poglednesh ima dosta,koito se gavrqt s momcheto![]()
loshotot e 4e nqma da se mestq v duugo daskalo az sam v angliiskatai sedimna edin 4in dori jeveem blizo super gadnoo nema kak da ne go vidq
da ama kak da ida ne mi se hodi u tqh..de da znam moje da si vaobraqvam ama mai mi namekva ne6to...neka si davam pass ina4e she izglejda 4e si go tarsqi togava ve4e na 100 % she me pomisli za gay
ако те закачи сексуално пак,тегли му един в мутрата - неанреталския начин на разрешаване на спора още важи![]()
da ama joror mi kaza ela sam sam u nas nqma nikoi.... i az ako ida ..ne ne ne mis e misli. nema da izlizam den dva da mi mine sega kato po4atih s vas se poospokoih ama mi e super gadno kak moje da sma takav idiot ide i da se gramna. sega mai she trea da si razvalq priqtelstvotot s nai-dobriq mi frend
най-добите приятели не си го вкарват - и преносно,и буквално
изобщо не се притеснявай за това дали си разваляш нещо с него,щото след такава нелоляна постъпка никой не ми е приятел повече!
зключение може би правят Бил Каулиц и компания,тяхната банда може на това да се държи още
и спартанските герои от 300
offf dobre de prava si she ida u tqh i she vidq kakvo she staneako toi ne otvori temata nqma da kazvam nishto vse edno nishto ne e stanalo ..off kaf sam idiot dano ne kaji nishty shotot neznam kakvo she mu mankam tam