.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 102

Тема: seks s mom4e

AAAAAAmmm
    Guest

vvvvv

A kaji pone na kolko godini ste????????

Guest
    na 14 zashto

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    strah me e da ida shotot mai pak she trebva da pisha tyk pak pone malko se pouspokoih kato spodelih
    ако си объркан от случая и не знаеш дали го възприемаш като положителен или не (макар да е и в двата случая шокиращ),не сме ние тези,които трябва да достигнат до извод
    първо смятам,че ще е добре да осъзнаеш кой си и тогава да предприемаш действия,вместо да се въртиш като побъркано животно в клетка
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен
    Внимавай при срещата.
    Защото можеш внезапно да усетиш топъл дъх във врата си и рязка болка отзад.
    И тогава, пак съвсем случайно, ще трябва да му извъртиш още някой минет.
    Животът е БРЯГ!

scorpiona
    Guest
    Абе изплющете се как си треа! Явно сте си педери! Са нали е модерно да си гейзер!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от scorpiona
    Абе изплющете се как си треа! Явно сте си педери! Са нали е модерно да си гейзер!
    И да зобаш Постинор Дуо!
    Животът е БРЯГ!

Guest
    ne sam gay kakfo tolkova kato sam duhal edin pat

виж,аз не те нападам и не искам да те сдухам,но да знаеш,че има една реплика от "Големия бой":

1000 моста да изградиш и един път да духаш,хората ще те запомнят като предераст.

Все още в ориенталското ни общество да си гей=прокажен,чумав,луд,писх опат-манияк

Пази се от обществото си,то е найопасно,а не твоята хетеро-,би- или хомосексуалност.

Guest
    amiz atova mi e kofti da ne bi priqtelite mid a razberat she e mngogo gadno i togava ve4e she se samoobiq..dano joro ne kaje na nikoi

кършиш ръце като девица,вместо да направиш нещо

ще е тъпо да станеш предал от изнудване

или тая история да има трагичен край - недай си боже да си някой чувствителен,за да си теглиш ножа или да си някой лудак и да заколиш онзи....

Град
    София
    ei prestanete da napadete momcheto i bez tva se iziskva golqma smelost da spodelish takova neshto....kakto napisah po-gore mislq ,che na taq vazrast(razbrah che si na 14)dosta ot horata se pitat za seksualnostta si,taka che spokoino ,sigurna sam che ne si edinstveniqt koito v momenta se pritesnqva ot tova,a i ti kazah,ako ne iskash da se povtori,ne go pravi,otidi i se razberi s toq i vsichko shte se naredi,horata ne vqrvat,no edin razgovor moje da opravi dosta neshta

аз не го нападам,просто играя "лошото ченге"

явно ти си "доброто"

страх го е,иска се явно някакво побутване

Guest
    14 год?Аз съм на толкова и чесно да ти кажа немога да си прездтавя да духам на приятеЛ? Не,че нещо ...по-добре отиди да се разберете,место да се червиш...пък и скоро ще се местиш в друго даскало срама ще изчезне ^^

Абе,не се впрягай толкова са случило се е ...гледай да не се повтори ...

Град
    София
    BorderManager Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 4:27 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

scorpiona написа:

И да зобаш Постинор Дуо!

BorderManager Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 4:20 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Внимавай при срещата.
    Защото можеш внезапно да усетиш топъл дъх във врата си и рязка болка отзад.
    И тогава, пак съвсем случайно, ще трябва да му извъртиш още някой минет.

ne govoreh tochno za tebe quench,ako poglednesh ima dosta,koito se gavrqt s momcheto

Guest
    loshotot e 4e nqma da se mestq v duugo daskalo az sam v angliiskata i sedimna edin 4in dori jeveem blizo super gadnoo nema kak da ne go vidq

Град
    София
    otidi i se razberete
    ne iskam da sam losha,ama kolkoto poveche sedish i se jalvash tuk,tolkova poveche vreme gubish,do sega da beshe otishal i da bqhte se razbrali
    za da preudoleesh strahovete si,trqbva da se izpravish sreshtu tqh

Guest
    da ama kak da ida ne mi se hodi u tqh..de da znam moje da si vaobraqvam ama mai mi namekva ne6to...neka si davam pass ina4e she izglejda 4e si go tarsq i togava ve4e na 100 % she me pomisli za gay

Град
    София
    ne ne si davash vid ,che si go tarsish,davash si vid na chovek,koito se opitva da opravi edna greshka v jivota si.....shte si dadesh vid ,che si go tarsish ako povtorish sluchkata,ako se opitash da govorish s nego shte e razlichno

ако те закачи сексуално пак,тегли му един в мутрата - неанреталския начин на разрешаване на спора още важи

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от quench
    ако те закачи сексуално пак,тегли му един в мутрата - неанреталския начин на разрешаване на спора още важи

na tva mu se vika majki savet,az bih te posavetvala parvo s dobro,ama ti sam si reshi

Guest
    da ama joror mi kaza ela sam sam u nas nqma nikoi.... i az ako ida ..ne ne ne mis e misli. nema da izlizam den dva da mi mine sega kato po4atih s vas se poospokoih ama mi e super gadno kak moje da sma takav idiot ide i da se gramna. sega mai she trea da si razvalq priqtelstvotot s nai-dobriq mi frend

Град
    София
    offff Boje Gospodiiiiii
    hora,kolkoto po-barzo go razberete ,tolkova shte vi stane po-lesen jivota,ne se kriite ot problemite si,RESHAVAITE GI,inache te se zadalbavat i stavat vse po-zapleteni
    ama sam si reshavash de,imash si glava na ramenete

най-добите приятели не си го вкарват - и преносно,и буквално

изобщо не се притеснявай за това дали си разваляш нещо с него,щото след такава нелоляна постъпка никой не ми е приятел повече!

зключение може би правят Бил Каулиц и компания,тяхната банда може на това да се държи още

и спартанските герои от 300

Guest
    offf dobre de prava si she ida u tqh i she vidq kakvo she staneako toi ne otvori temata nqma da kazvam nishto vse edno nishto ne e stanalo ..off kaf sam idiot dano ne kaji nishty shotot neznam kakvo she mu mankam tam

Град
    София
    az sam sigurna,che shte se spravish,aide uspeh i pishi kak e minalo sichko,samo ne se zduhvai!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си