- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- seks s mom4e
Първоначално написано от Анонимко
Колкото повече го отлагаш толвкова по-лошо...
Според мен изпратихте момчето на заточение и ..... Аз поне така си мисля, пич ако четеш това не отивай у този Жоро щото ще има яко...
хахахахахахах педали чукайте се като ви харесвал лапнал му кура и не бил гей просто не се е осъзнал
varnah se za radfost ne stana vapros za snoshti i si pobabrihme malko pitame sho ne sma bil na daskolo i t.n razbrahme se da izlezem dove4eranishy ne kaza superrrrr samo leko se zaka4ashe s men ama nqma nishto vajnotot e 4e ne e izportil na nikoi i ne se darji nqnak si gadno
obi4am vi vis4kite vsi4ko si e kakto predi
![]()
Смисъл ти свирката за секс ли я имаш?
Моля те замълчиПървоначално написано от quench
![]()
Не си разбрал нищо от филма а за Спартанците да не говорим.....![]()
Light The Universe
toq tvoi priqtel e dosta tup kakvi "smisleni" otgovori dava i mn si mi sme6en za6toto vseki kato ti kaje kvo da napravi6 i sled 2min kazva6 4e si go pital i ti e otgovoril(osobeno tova otgore me ubi)Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,q se zastrelqi nai-dobre i bez tova TEMATA E EBAVKA!
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
I nakraq vsi4ko zavur6va s happy end,ti da ne trenira6 tyk za scenarist
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
и аз така мисля .. или пък станете любовнициПървоначално написано от temito
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O BOJE PROSTI MU TOI NE E VINOVEN xaxaxa 6e se popikaq ot smqh
![]()
![]()
![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Ти си чист гей...нема просто к'во да си говорим.. и оня другия и оня е неус1знат гей.. с1берете се... както казаха по нагоре... начукайте се поне както трябва да е "п1лна картинката" и т'ва е..
В кр1га на шегата естествено..
aaaaa brat kvo da prai6 nema kvo da pita6 taka sa gei4etata otna4alo ne sa sigurni ama kato ti go mu6ne na burzo 6e zacepi6 4e si gei4e 6tot kao ne si nema6e da mu duha6 na toq ....
Виж с'а. Ходете се разберете с тоя твоя приятел или да се оправите както си му е редът, ако ви вле4е и двамцата, или да си траете и да не говорите никога пове4е за тва. Тука и да седиш и да се вайкаш, няма кой да ти помогне и да ти оправи кашите
![]()
Робинята на Quench
тя тая тема приключи, ве... к'во я нищите още![]()
момчето веднъж духало на приятеля си... после се спекло... не отишло на у-ще... приятелят му го поканил пак у тях да си поговорят (техните ги нямало)... нашия познайник с 300 зора отишъл... не станало дума за малкото им извратено приключение... и сега нашия човек е щастлив...
Енд ъф да стори![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Otreji si rukata
bazikam se est makar 4e i tova e variant, awe prai se 4e ni6to ne e stanalo i tva e, po tova koeto si napisal mislq 4e sujelqva6 i 4e ne bi go napravil pak, na4i ne si pederas na4i si produljava6 s momi4etata i tva e, i pove4e ne gledate filmi zaedno, film se gleda s momi4e
Добре де.... значи си би. Какво толкова странно има в това!!??
П.С. СТИГА ВЕЧЕ С ТИЯ ТЕМИ ЕБАВКИ!!!!![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
тцтцтцтц...накъде отива светът.Малките на по 13-14 още не са се усетили както трябва относно сексуалността си и правят гафове....
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
да отидеш а въпрос какво точно стана тогава в тоя случай смисал духа ли му и той изпразни ли ти се
Craig David-Walking Away
stigate me ebava taka gadno az pomolih za savet nqkolko dena ne bqh vlizal tyk iv kraina smetka ne sme govorili nishto za onaq ve4er sega vseki den izzlizame no i dvamata sme vse edno nisthu ne e stavalo
![]()
vapreki 4e men mnogog me e shube kato chqlata kompaniq zapo4nem da prikzvame za sex spi4am se i se molq joro da ne kaje nekakva glupost
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кофти много кофти!! не знам как ще опрайш нещата най вероятно оня ще по4не да го разсказва на вси4ки...ама ти отри4ай и му казвай "да бе иска ти се"
4estno kazano kato si spomnq za tozi slu4ai mai me kefi ..ili pak neznam ama moje da ne e stava mi hubavao ama ne bvseki pat nqkoi pat mi e gadno
kak da e de nema da go povtarqm i dano se opravq. shotot neiskam da stravam gay
имаш ли скайп :P