.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 102

Тема: seks s mom4e

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    offf dobre de prava si she ida u tqh i she vidq kakvo she staneako toi ne otvori temata nqma da kazvam nishto vse edno nishto ne e stanalo ..off kaf sam idiot dano ne kaji nishty shotot neznam kakvo she mu mankam tam

Колкото повече го отлагаш толвкова по-лошо...

Тъпчо
    Guest

Браво на Вас

Според мен изпратихте момчето на заточение и ..... Аз поне така си мисля, пич ако четеш това не отивай у този Жоро щото ще има яко...
    хахахахахахах педали чукайте се като ви харесвал лапнал му кура и не бил гей просто не се е осъзнал

Guest
    varnah se za radfost ne stana vapros za snoshti i si pobabrihme malko pitame sho ne sma bil na daskolo i t.n razbrahme se da izlezem dove4era nishy ne kaza superrrrr samo leko se zaka4ashe s men ama nqma nishto vajnotot e 4e ne e izportil na nikoi i ne se darji nqnak si gadno obi4am vi vis4kite vsi4ko si e kakto predi

Guest
    Смисъл ти свирката за секс ли я имаш?

Цитирай Първоначално написано от quench
    и спартанските герои от 300
    Моля те замълчи
    Не си разбрал нищо от филма а за Спартанците да не говорим.....
    Light The Universe

neznam kakvo stava ...kaza mi 4e tehnite gi nqmalo, nqmal pari i ne mu se izlizalo.. da sam minel prez tqh
    toq tvoi priqtel e dosta tup kakvi "smisleni" otgovori dava i mn si mi sme6en za6toto vseki kato ti kaje kvo da napravi6 i sled 2min kazva6 4e si go pital i ti e otgovoril(osobeno tova otgore me ubi) ,q se zastrelqi nai-dobre i bez tova TEMATA E EBAVKA!
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

I nakraq vsi4ko zavur6va s happy end,ti da ne trenira6 tyk za scenarist
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Цитирай Първоначално написано от temito
    vij se s nego i se razberete da ne otvarqte vaprosa nikoga poveche,vse edno nishto ne e stanalo,mislq ,che tva e edinstvenoto ,koeto mojesh da napravish
    и аз така мисля .. или пък станете любовници

Град
    София
    radvam se,che vsichko e zavarshilo dobre :P

Re: seks s mom4e

snoshti napravih velika glupost i sega neznam kakvo da pravq ide mi da se samoobiq...ta neka parvo vi kaja. bqh v edin sau4enik i vzeh,me neshto da se bazikame za ebane i t.n. izvednaj gledahme eedin film i toi uj malko slu4aino legna v men. az vzeh 4e se udarvih. toi useti i polse ne si spomnqm qsno kakvo stana no izvednaj vzeh da go opipvam po onaq rabota i toi mi predloji da mu duham az pak glupaka se saglsih sega enzma kakvo da pravq dneska ne sma hodil na dsaklo shotot she go vdiq i neznam kak da reagirma molq pomognete mi...kajeti mi kakfo da pravq

O BOJE PROSTI MU TOI NE E VINOVEN xaxaxa 6e se popikaq ot smqh
    YOU CANT SEE ME!!!

Град
    РЮАР
    Ти си чист гей...нема просто к'во да си говорим.. и оня другия и оня е неус1знат гей.. с1берете се... както казаха по нагоре... начукайте се поне както трябва да е "п1лна картинката" и т'ва е..

В кр1га на шегата естествено..

Guest
    aaaaa brat kvo da prai6 nema kvo da pita6 taka sa gei4etata otna4alo ne sa sigurni ama kato ti go mu6ne na burzo 6e zacepi6 4e si gei4e 6tot kao ne si nema6e da mu duha6 na toq ....

Мега фен
    Град
    SF
    Виж с'а. Ходете се разберете с тоя твоя приятел или да се оправите както си му е редът, ако ви вле4е и двамцата, или да си траете и да не говорите никога пове4е за тва. Тука и да седиш и да се вайкаш, няма кой да ти помогне и да ти оправи кашите

Робинята на Quench

тя тая тема приключи, ве... к'во я нищите още

момчето веднъж духало на приятеля си... после се спекло... не отишло на у-ще... приятелят му го поканил пак у тях да си поговорят (техните ги нямало)... нашия познайник с 300 зора отишъл... не станало дума за малкото им извратено приключение... и сега нашия човек е щастлив...

Енд ъф да стори
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    тя тая тема приключи, ве... к'во я нищите още

момчето веднъж духало на приятеля си... после се спекло... не отишло на у-ще... приятелят му го поканил пак у тях да си поговорят (техните ги нямало)... нашия познайник с 300 зора отишъл... не станало дума за малкото им извратено приключение... и сега нашия човек е щастлив...

Енд ъф да стори

da ,temata e prikluchena,ne e nujno veche da se obsajda,che stava banalno

Otreji si rukata
    bazikam se est makar 4e i tova e variant, awe prai se 4e ni6to ne e stanalo i tva e, po tova koeto si napisal mislq 4e sujelqva6 i 4e ne bi go napravil pak, na4i ne si pederas na4i si produljava6 s momi4etata i tva e, i pove4e ne gledate filmi zaedno, film se gleda s momi4e

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Добре де.... значи си би. Какво толкова странно има в това!!??
    П.С. СТИГА ВЕЧЕ С ТИЯ ТЕМИ ЕБАВКИ!!!!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Са сигурно ше те ебава яко

Повече от фен
    тцтцтцтц...накъде отива светът.Малките на по 13-14 още не са се усетили както трябва относно сексуалността си и правят гафове....
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

да отидеш а въпрос какво точно стана тогава в тоя случай смисал духа ли му и той изпразни ли ти се

Craig David-Walking Away

Guest
    stigate me ebava taka gadno az pomolih za savet nqkolko dena ne bqh vlizal tyk i v kraina smetka ne sme govorili nishto za onaq ve4er sega vseki den izzlizame no i dvamata sme vse edno nisthu ne e stavalo
    vapreki 4e men mnogog me e shube kato chqlata kompaniq zapo4nem da prikzvame za sex spi4am se i se molq joro da ne kaje nekakva glupost

кофти много кофти!! не знам как ще опрайш нещата най вероятно оня ще по4не да го разсказва на вси4ки...ама ти отри4ай и му казвай "да бе иска ти се"

Град
    София
    i kogato pusna temata ti go kazah,ne otvarqite temata i jivotat shte ti stane po-lesen,sled nqkolko godini tova shte ti e ostanal samo edin spomen....samo nedei da povtarqsh(ako ne iskash de)
    aide pich i umnata drug pat

Guest
    4estno kazano kato si spomnq za tozi slu4ai mai me kefi ..ili pak neznam ama moje da ne e stava mi hubavao ama ne bvseki pat nqkoi pat mi e gadno
    kak da e de nema da go povtarqm i dano se opravq. shotot neiskam da stravam gay

Guest
    имаш ли скайп :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си