.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 102

Тема: seks s mom4e

"ama ne bvseki pat nqkoi pat mi e gadno" abe ti ne si duhal na mom4eta samo vednyj ... gei si si ti ot tova nqma bqgane kydeto i kakvoto da pravi6 otzad 6te ti vliza

Guest
    na nqkoi ot vas slu4valoli mu sa e da haresav 4ovek ot svoq pol i dali tova she mi mine.shotot neiskam da sam gay ama mai haresvam mo mom4eta. vshashnot neznam neshhto mis tva molq za savet

Град
    София
    i da si gei kvo ot tva,shtom taka gi useshtash neshtata....edinstvenoto ,koeto mojesh da napravish e da podtiskash jelaniqta si,koeto spored mene ne e mnogo hubavo.....a ima i drug variant-moje da si bi

Смятам,че трябва да отидеш и да се разберете.Това не се случва всеки ден.
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Guest
    4ustav se mngog stranno, nekoi pat laskam na spomen za tova i mnogog me kefi.darvq se vinagi kato si spomnq,ama kato se izhvarlq mi se su[er gadno i se 4ustav idiot kak moga da go prevazmogna

Мега фен Аватара на quench
    това значи,че имаш някакво привличане към мъже,ако имаш и към жени,знаи си би,иначе си хомо
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Abe ne e zadaljitelno da si gey ili bi...mn si malak o6te.Az pak sam pravila sex s momi4e (nai-dobrata mi fr),no be6e prosto eksperiment i nikoga ne sam se zaglejdala po jeni...Tai 4e spoko vsi4ko minava...Se nqkoga 6te razbere6 kav si i kvo iska6

Супер фен
    ОМГ..първо на първо тука сте го обърнали на чат,което не е мн правилно ама айде не съм модератор и няма да се обяснявам не ме засяга .Към създателя на тази тема-ДА СИ БИЛ МИСЛИШ МАЛКО!За кфо ти е тая глава като не я използваш,а?!Хем си го пипал и после си му духал..хем те било срам да го погледнеш в даскало-е кой ти е виновен според тебе?!И после си нямал такива наклонности тцтц..хем те сърби,хем те боли Най-хубу не го повтаряй повече и говори с тоя Жоро или там както се казваше да не си отваря устата пред френдовете ти,че после прай си му сметката!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Твърд
    Guest
    Спокойно. Всички сме го преживели това пич \/

spored men tova privli4ane koeto si izpital kum priqtelq si ne se dulji na tova 4e si gei a prosto na tova 4e si puber koito o6te ne e pravil sex i mu se iska! v nikakuv slu4ai ne si vtulpqvai 4e si gei i ne se sduhvai ot tva! prosto ti se 4uka i tova e vsi4ko! tova 4e situaciqta e bila takava 4e si bil s mom4e e kofti no sum sigurna 4e ako be6e s momi4e v su6tata situaciq pak 6te6e da se nadurvi6! ne se pritesnqvai za sexualnata si orientaciq spored men si si nared o6te si mn maluk za da si siguren kakuv si! izqsnete se s tvoq fr zabravete slu4iloto se! sled godina 6te se smeete zaedno na tova!
    I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...

Хах пич споко уе хубаво ти е да си мислиш за т'фа само когато си възбуден нали ?! Аз лично мисля че когато си възбуден си готоф да правиш сякфи простотии.. ето тази случка е доказателство за това..
    Илиии нз кефят ли те момчета.. заглеждаш ли ги или некфи такива простотии.. Ако го прафиш т'фа зна4и си.. хомо
    There aren't beSt friendS.. !

Guest
    И аз съм така Как се пишеш в скайп?

Guest
    sega gledam mneniqta. misla 4e nqma ni6to lo6o v tva. ti sam preceni dali te kefi ili ne

az napr sum si normalna, imam si gadje i t.n. ama v u4-6te s edna fr se pravim na lezbiiki i se natiskame (ne sme si puskali ezik) za da stava 6outo i tupanarite ot na6ia klas da ni ostaviat== i vse pak sum NORMALNA

taka 4e spox o6te niama dokazatelstva 4e si gei, a tva 4e si mu duhal moe se prejivee :P

btw moje6 da skusa6 gadjeto ti kato i kaje6 4e si gei taka az napravih s biv6eto mi gadje

kofti rabota pi4 ma kato bqga6 ot problema toi qnam da se re6i.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от svetoslava_sliven
    kofti rabota pi4 ma kato bqga6 ot problema toi qnam da se re6i.
    правилно!

Guest
    Pravi ste pak go napravih mai sam gay.ama sega pone ne se 4ustvam tolkova gadno kato parviqt pat dano nqkoi den mi mine, ama ina4e ne e tolkova losho daje mnogog mi haresa

Ще припадна.. само при мисълта двама 14 годишни да си духат .. нене ахахахахааааааааааа =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Pravi ste pak go napravih mai sam gay.ama sega pone ne se 4ustvam tolkova gadno kato parviqt pat dano nqkoi den mi mine, ama ina4e ne e tolkova losho daje mnogog mi haresa
    вземи го напрай пак като толкоз ти е харесало.. ахаха

Guest
    varvi moje da mu trqbva o6te seks

Guest
    abe q nai dobre vari se zastrelqi!!!! to be6e qsno 4e si gei o6te ot na4alo. samo zanimava6 horata tuka.

Пич, виж кво аз вече трябваше да съм станал от компа но темата ми стана много интересна и затва се зачетох. Прочетох само първата страница и останах с впечатлението, че тоя другия е гей и това, че постоянно те търси значи, че след като веднъж сте имали интимен контакт той си мисли, че това може да се повтори и ти вече си станал негов сексуален обект. Не знам дали някой друг е стигнал до това заключение и ако повтарям нечии думи се извинявам. Утре след даскало ще обърна повече внимание на темата и ще си дам пълното мнение.
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Дай си скайпа плс!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    Очаквам следващата ти тема да е "Секс с прасе".
    Как случайно си влязъл в кочината, без да искаш си се спънал, огъзил, шопарът ти го е наврял, после си му духал ненадейно и сега вече не ядеш свинско.

Постинор Дуо и за тебе!!!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ами дори да почне пред хора да те ебева, можеш да му кажеш : "Да, скъпи и ти си върхът" или нещо от сорта и всички ще решат, че е ебавка. Ама спечеш ли - край. Ще те скъсат от подигравки. Keep it cool. И ако те е срам, не прави пак подобни неща.
    Blame the sin, not the sinner.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си