.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 102 от общо 102

Тема: seks s mom4e

Гостенин
    Guest
    Баце..как ще те опипва момче бе..майкоо ебах ви в гейчетата..Ти от момичета не се ли възбуждаш??? Ако си гей..си се плякайте ама в гъза..яко така свирчоци..Ако не иди на даскало и му смажи главата на това педалче..дано се намери некой да смели и твойта...

Сега, като прочетох целия форум и усъзнах колко тъпо е било тва което казаха
    Моят съвет към теб е да правиш каквото ти харесва, дори и това да значи секс с момче. Мисля, че живеем в такова общество, в което вече стават все повече хората, които уважават избора на заобикалящите ги хора. Все пак живеем в демикратична държава и всеки може да си прави каквото си поиска. А и + тва само веднъж се живее и не се знае за колко дълго, така че гледай максимално да се кефиш на живота. Прави каквото си поискаш с който си поискаш (надявам се само да не прекачваш рамките на закона)
    А след като вече го направихте пак може да поговорите за тва-да се изясните кой какви намерения има и да се разберете да не говорите за тва пред никой.
    А дори и приятелите ти да разберт, не мисля, че ще останеш без никакви френдове, щото както казах живеем в демократична държава и то през 21 век(а btw четох, че по времето на Древен Рим и Елада хомосексуалистите са били приемани като напълно нормални хора, но после нещата леко се променили) и мисля, че истинските ти приятели
    ще те приемат такъв какъвто си.
    А и мисля, че това сега става така, защото хормоните са ти се поразбонтували и ти липсва контакт с момичета...... Мисля, че след време всичко ще отмине и ще си станеш напълно нормален човек.
    Ако наистина искаш да си нормален ти препоръчвам да си намериш момиче (но това знам, че може и да не стане толкова лесно) или пък да поговориш със сексолог, защото сега-докато си още в пубертета се оформя либидото ти и мисля, че той ще може да ти помогне.
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си