.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Нарязване

Град
    В махалата!

Нарязване

Добър ден!
    Проблемът е следният:
    Вчера седях в един долнопробен бар и си пиех сладко биричка.
    В унеса си не съм забелязъл, че чашата е счупена.
    Одрасках си устната.
    Медиите добре се справят с това да ти плашат със заушки и подобни щуротии.
    Има ли смисъл да се притеснявам?
    Какви зарази могат да се предадат по този начин?
    Ти си знаеш, какво правиш!

ако не мият чашите има от какво да се притесняваш,но ако не е дълбока раната няма нищо сериозно според мен

Фен
    Град
    София-Свищов-Плевен
    За всеки случай отиди на лекар.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Нарязване

Цитирай Първоначално написано от Xaralambi
    Добър ден!
    Проблемът е следният:
    Вчера седях в един долнопробен бар и си пиех сладко биричка.
    В унеса си не съм забелязъл, че чашата е счупена.
    Одрасках си устната.
    Медиите добре се справят с това да ти плашат със заушки и подобни щуротии.
    Има ли смисъл да се притеснявам?
    Какви зарази могат да се предадат по този начин?
    е зарази на теория по този начин могат да се предават всякакви. но това е вероятност само, не се стресирай
    в бъдеще време спазвай "докторския" принцип: бирата се пие от бутилката, без значение как изглежда това на околните, кафето - в пласмасова или хартиена еднократна чашка. твърдия алкохол не е проблем да се консумира от чашите в заведенията.

проблемът е, че наистина в заведенията чашите само се заплакват без да се измиват а камо ли дезинфекцират. това всички го знаете и виждате...

Guest
    zdravei ima opastnost da se razbolee6 ot kakvo li ne parvoto za koeto moje6 da se seti6 e gripa i nai izvesten ot tam natatak s reditsa dr zaboljvanij no ne se pla6i ne se panikiosvai 6tom njma simptomi na litse zasega badi spokoen prosto se starai da se nablydava6 v bade6tij period njkolko mes dori elementarni ne6ta kato tsveta na kojata naprimer neobi4aen sarbe6 v y6ite i taka nat ne mislj 4e ima mnogo mnjsto za pritesnenij ne vsi4ki barmanki sa bezsavestni az sam takava mnogo sam pedanti4na spetsialno za tova i zdraveto li4no az mij 4a6ite perfektno i se karam s kolegite mi sled koito nai tredovno namiram 4ervilo i to neednokratno za edna smjna a li4no az ako ima vazmojnost da izbegna polzvaneto na 4a6a vinagi go ravj to4no poradi sa6tata pri4ina vapreki 4e e grozno momi4e da pie voda ot bytilkata no xorskite pogledi ne me pritesnjvat tolkova kolkoto moje da se pritesnj ot zaboljvane yspex nadjvam se vsi4ko da e nared

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    zdravei mojesh da se zarazish s mnogo bolesti po tozi nachin. na pyrvo mqsto e gripa kakto nqkoi pisa, no absoliutno vsichko, koeto se predava po vyzdushnokapkov pyt i po kryven... sledvatelno.. i SPIN ama... trqqq da e po-dylboka ranata... taka che e hubavo da otidesh na lekra ako e po-dylboka ranata.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си