- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Нов сайт за запознанства с интересен дизайн.
Здравейте на всички наскоро пуснахме нов сайт за запознанства и преди да си кажете "поредният" ще ви препоръчам да хвърлите 1 око, защото наистина е нещо по-различно и свежо.
Адреса е: www.impulse.bg
Очаквам вашите мнения и коментари относно сайта, дизайна, навигацията и предлаганите услуги.
Поздрави, angeloff!
Ami da po razli4en e saita ot ostanalite.. No za6to ne se slojat godini na rajdane `91 i `92? Primerno az iskam da se registriram no nqma moqta godina i zatva...
Уникати...
Eeee aide stiga mu pravi reklama na toq sait edna tema za nego stiga ne da nafloodish celiq forum s nego...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
най-накрая един човек да се научи да ползва като хората фотошоп и да има малко по-добро чувство за естетика.
хубав е сайта ма няма да се регистрирам.
Ее, защо е само до 1990 година![]()
една от идейте е 13 годишни да не пускат снимки по сутиени. Не за друго, ама още са прекалено малки, за да осъзнаят напълно действията си и ефектите от тях.Първоначално написано от Бонбонената фея
![]()
Да това са едни от факторите да няма години след 90. Като цяло искаме да предпазим поне някаква част от децата.Първоначално написано от WILD__BOY
Радваме се, че сайта ви харесва и ще се радвам да се регисттрирате. Защо съм го пуснал в 2 теми ли, ами защото искам повече хора да знаят за него, но не мисля че това е лощо.В крайна сметка ако админа прецени ще изтрие темата.
Ами не може ли да има тогава някакъв по-специален контрол спрямо снимките и въобще спрямо непълнолетните и малолетните? Обмислян ли е такъв вариант?
Е нали знаеш, че ще има доста недоволни. Ще се мрънка, че има двоен стандарт. Така е добре. Предпазват се и от педофилия (частично, но е нещо). Айде към пясъчниците деца. Там ви е мястото не пред компа да дебелеете.Първоначално написано от Бонбонената фея
Дизайнът е хубав, но нямам намерение да се регистрирам.![]()
Явно не е бил достатъчно добър щом не си се регистрирал. Проблема с годините е отстранен, но наистина ще се наложи специален контрол спрямо непълнолетните потребители.Първоначално написано от p4elata_brumze
Ако има други забележки ще се радвам да ги чуя.
Поздрави, Impulse.bg
Не искам да обидя авторите на сайта. Но не ми харесва. Да оставим на страна ,че непонасям розовото и останалите негови оттенъци . "Хората говорят" -може и без да говорят много, розово белия банер "Регистрирай се" напълно излишен (според мен) то който е решил да се регистрира ще си направи труда да погледне 3-4 см по нагоре .
Имам чувството ,че този сайт е само за жени ,,,, дизайна ,цветовете, аранжировката ....
Надявам се да не съм обидил никого ,не ми е било това целта . Изразявам лично мнение.![]()
Благодаря за компромиса.
Регвам се и разпращам линка на всиички познати и целия ми Skype/ICQ лист![]()
Първоначално написано от Forslor
Здравей, не обиждаш никои разбира се всеки има право на мнение и има собствен вкус. Иначе не е правен само за жени))) .
Основната цел на тези цветове е сайта е жив, да изглежда свежо
Поздрави, Impulse.bg
Сайта е мн готин!Даже имам рег там![]()