.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    angeloff
    Guest

Нов сайт за запознанства с интересен дизайн.

Здравейте на всички наскоро пуснахме нов сайт за запознанства и преди да си кажете "поредният" ще ви препоръчам да хвърлите 1 око, защото наистина е нещо по-различно и свежо.

Адреса е: www.impulse.bg

Очаквам вашите мнения и коментари относно сайта, дизайна, навигацията и предлаганите услуги.

Поздрави, angeloff!

Град
    Sofiq, ZP
    Ami da po razli4en e saita ot ostanalite.. No za6to ne se slojat godini na rajdane `91 i `92? Primerno az iskam da se registriram no nqma moqta godina i zatva...
    Уникати...

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Eeee aide stiga mu pravi reklama na toq sait edna tema za nego stiga ne da nafloodish celiq forum s nego...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

най-накрая един човек да се научи да ползва като хората фотошоп и да има малко по-добро чувство за естетика.
    хубав е сайта ма няма да се регистрирам.

Цитирай Първоначално написано от Бонбонената фея
    Ее, защо е само до 1990 година
    една от идейте е 13 годишни да не пускат снимки по сутиени. Не за друго, ама още са прекалено малки, за да осъзнаят напълно действията си и ефектите от тях.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Ее, защо е само до 1990 година
    една от идейте е 13 годишни да не пускат снимки по сутиени. Не за друго, ама още са прекалено малки, за да осъзнаят напълно действията си и ефектите от тях.
    Да това са едни от факторите да няма години след 90. Като цяло искаме да предпазим поне някаква част от децата.

Радваме се, че сайта ви харесва и ще се радвам да се регисттрирате. Защо съм го пуснал в 2 теми ли, ами защото искам повече хора да знаят за него, но не мисля че това е лощо.В крайна сметка ако админа прецени ще изтрие темата.

Ами не може ли да има тогава някакъв по-специален контрол спрямо снимките и въобще спрямо непълнолетните и малолетните? Обмислян ли е такъв вариант?

Ами не може ли да има тогава някакъв по-специален контрол спрямо снимките и въобще спрямо непълнолетните и малолетните? Обмислян ли е такъв вариант?
    Е нали знаеш, че ще има доста недоволни. Ще се мрънка, че има двоен стандарт. Така е добре. Предпазват се и от педофилия (частично, но е нещо). Айде към пясъчниците деца. Там ви е мястото не пред компа да дебелеете.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Дизайнът е хубав, но нямам намерение да се регистрирам.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Дизайнът е хубав, но нямам намерение да се регистрирам.
    Явно не е бил достатъчно добър щом не си се регистрирал. Проблема с годините е отстранен, но наистина ще се наложи специален контрол спрямо непълнолетните потребители.

Ако има други забележки ще се радвам да ги чуя.

Поздрави, Impulse.bg

Forslor
    Guest
    Не искам да обидя авторите на сайта. Но не ми харесва. Да оставим на страна ,че непонасям розовото и останалите негови оттенъци . "Хората говорят" -може и без да говорят много, розово белия банер "Регистрирай се" напълно излишен (според мен) то който е решил да се регистрира ще си направи труда да погледне 3-4 см по нагоре .
    Имам чувството ,че този сайт е само за жени ,,,, дизайна ,цветовете, аранжировката ....
    Надявам се да не съм обидил никого ,не ми е било това целта . Изразявам лично мнение.

Благодаря за компромиса.
    Регвам се и разпращам линка на всиички познати и целия ми Skype/ICQ лист

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Не искам да обидя авторите на сайта. Но не ми харесва. Да оставим на страна ,че непонасям розовото и останалите негови оттенъци . "Хората говорят" -може и без да говорят много, розово белия банер "Регистрирай се" напълно излишен (според мен) то който е решил да се регистрира ще си направи труда да погледне 3-4 см по нагоре .
    Имам чувството ,че този сайт е само за жени ,,,, дизайна ,цветовете, аранжировката ....
    Надявам се да не съм обидил никого ,не ми е било това целта . Изразявам лично мнение.

Здравей, не обиждаш никои разбира се всеки има право на мнение и има собствен вкус. Иначе не е правен само за жени ))) .
    Основната цел на тези цветове е сайта е жив, да изглежда свежо

Поздрави, Impulse.bg

Guest
    Сайта е мн готин!Даже имам рег там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си