- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво не ми е наред
Здравейте аз съм на 15 години и още съм нямала гадже!Всъщност и никой не ми е предлагал:не съм грозна даже хората ми казват,че съм красивичка,нормално момиче съм,а не от ония бройкаджийки(момичета,коит о се мислят за какво ли не и т.н)
забавлявам се с приятелите,което води до това,че не съм скучна
просто нз къде е проблема
ако някой може да помогне
даи пикта видим
(и аз нямах до 14 ама не ма болеше)
![]()
1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...
дай поща ще ти пратя
Същата история, само че съм момче.
И просто не знам къде е проблема...
хъхъ..
мн е гадно,но ти поне можеш да поканиш някое момиче на кафе нещо,а пък аз съм момиче и нестава и съм малко по-срамежлива....Първоначално написано от Shadow_Walker
Аз също съм на 15 години-момиче и досега не съм си имала гадже въпреки че съм симпатична.Кофти работа
хах кво ти пука
emi nie nqma kak d ati kajem kakav e problemat,za6toto vse pak ne te poznavame.moje bi i sramejlivostta ti pre4i mnogo i se darji6 po-rezervirano i taka mom4etata si mislqt 4e si konservativna nqkva...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Хаха, то и аз съм така, ама спокойно, има време за всичко![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Може да си по-срамежлива, а и да не си попаднала на такова момче, което да оцени качествата ти.
Ми квоооо... Радвай се... Няма кой да те наранява постоянно... Ти си чиста, непорочна...Ае горе главата... Момчетата са една загатка дето се опитваш да разгадаеш цял животец...
П.П. GIRL'S POWER !!!!
Вие на хероин ли сте бе?
Hm... Ne trqbva da se pritesnqva6 ot tozi fakt 4e si nqmala gadje.To v dne6no vreme ima tolkova "leki" momi4eta v koeto se ubejdavam vsekidnevno i se natiskat na koito im padne a drugite i spored men mn po- ka4estveni momi4eta ot tezi ostavat prenebregnati ot mom4etata.No nqoi mom4eta mai prekaleno kasno osaznavat tova... No ti prepora4vam da bade6 sebe si i da ne se promenq6 sg sam 4e 6te se nameri nqkoi koito da go oceni.
хах... еми не флиртувате достатъчноАз съм на 15 момче, вд и съм си имал гадже :P... дайте някъв скайп за чат някой път... ?
ami vmesto da pi6ete tuk izlzte navun zabavlqvaite se pred kopma gajdeta nqma da nameritea i kvo kato si nqmal/a boli te svetofara
![]()
Фащате си по едно чувече от противоположния пол за ушите и тфа е![]()
абе ти мноу важна се изкара
възможни проблеми са:
да не ти е до6ло времето
да не си готова
да не търси6 това което се предлага
да 4ака6 да те свали някой принц вместо ти да забър6е6 някого
да има6 гре6на нагласа
Мииии ба ле му майката. Аз на 15 също съм нямал гадже. Бях грозен тогаваМоже би, още не си попаднала на човек, който ш'те хареса такава, каквато си. Изчакай, хубавите работи бавно стават.
абе ти си дай скайпа в тая тема пък като ти се аднат 20 момчета има да си избираш![]()
Еми явно има някаква причина за това.И все пак флиртувай повече с момчетата..трябва да има резултат.![]()
Е ся кфо искаш да ми каеш с тоя пост, че си съгласен лиПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Нема ли да стане малко съмнително тука а :P :P :P :P
edna moq sau4eni4ka e takava,samo govori s mom4etata i vinagi si e imala gadje,no problemut e 4e vsi4ki q mislqh za k***aПървоначално написано от MoHuTo
Po temata-ne se pritesnqvai za tova,prosto ne si otkrila podhodq6tiq 4ovek,koito bi mogal da oceni ka4estveta ti,lubovta idva kogato nai-malko q o4akva6,spri da misli6 za tova.Puk i za kakvo ti e gadje samo da se qdosva6 jivei si jivota dokato moje6![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Аз пък нямах до 18. Стига си се коркала, и аз се сдухвах много. Но ще дойде време и за гаджета.
Тва, че говори с момчета и си има гадже я прави курва, така ли?Първоначално написано от sexy_momi4e