Продавам слушалки току що взети от Технополис на Sony модел MDR-Q68LW за 50 лева. * Прибиращи се кабели с безшумен механизъм са навиване (и на верижката за шия, и на кабела за включване) * Пружиниращ накрайник за уши * Високомощният неодимов магнит се използва за възпроизвеждане на мощни баси и ясен високочестотен звук
Технически характеристики :
*Затворен тип НЕ *Тип за ползване на открито ДА *Динамичен тип ДА *Капацитет (W) 1.0 *Задвижващ блок (mm) 30,0 *Мембрана PET *Честота (Hz) 16 - 24 000 *Чувствителност (dB/mW) 108,0 *Магнит Неодимов магнит *Импеданс (ohm) 24,0 *Тип кабел Едностранен кабел OFC *Дължина на кабела (m) 1.0 *Щепсел Златен прав стерео мини щепсел *Тегло (гр) 43,0
Не ги продавам щото са скапани или дефектни или грозни или каквото и да е, нищо им няма причините са лични финансови. Ако някой се интересува да пише.
gsm : 0885-77-67-58 на територията на София
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body
da izpolzvam taq tema imam mp3 neo msonic i slu6alkite razbira se skusaha no tui kato sa po specialni za6tot jaka im e po tunuk nz otkade moga da si kupq nqkoi ako ima nqkvi ideq molq da kaje kade ima takiva