- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най-странният
кой е най-странният начин по който сте се целували![]()
моят е следният- значи тя беше легнала на пода а аз на един диван и се надвесих над нея и се целунахме но целувката продължи малко по- дълго а аз през цялото време бях надолу с главата![]()
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
пишете де неможе да няма интересни
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
Когато бяхме на море, аз бях легнала на една скала, а той беше във водата и се целувахме така.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ami zna4i bqh legnala na poda pod holskata masa i toi be6e na divana i se navede i se celuvahme be6e super mn hubava celuvka i mn interesna(nqkoi mogat da otkriqt prilika s1s tozi koito e s1zdal temata ne e slu4aino i ne e naro4no)
![]()
Лудите движат света.
Хмх....Аз на балкона той в стаята през прозореца нз дали тва е странно ама...
Хах, определено е имало такъв случай, ама не се сещам.![]()
ем най-странният е едно момиче ...
с нея се целувахме нали обаче аз искамх да се целуваме като хората да си фкарам езика и да си ги гоним ... нали знайте
пък тя вика не аз се целувам така и ся няма как да Ви обясня точно, но се надявам да ме разберете
Бяхме с прилепени устни и 1во тя си дава езика напред после аз УЖАСТ ....
чуваш ли са е като бях малък съм целувал шарана за Никул Ден и да ти кажа беше по яко![]()
Сега като се замисля... явно нямаме кой знае колко странна целивка.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Аз съм пред него с гръб и той се навежда.
Т.е. наобратно става...![]()
Иначе не се сещам някакви странни целувки.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
и питашПървоначално написано от JuLiTo0o0o
това трябва да го пробвам
![]()
![]()
Според мен, това е изключително тъпо.Първоначално написано от Анонимко
Сетих се за една целувка с една приятелка.
Значи, тя е със 17-20 санта по-висока от мен и беше обула доста високи ботуши и аз я виждам от далече и тръгнах да тичам към нея.. и вече се радвам такава, че я виждам.. стигнах до нея .. ама не се усещам, че е на високо.. и заслепена от щастие я прегръщам и се опитах да я целуна, но не стана и след това се наложи да скачам, за да си е цункам![]()
то пък да е само една!и не разбрах какво и е било странното на твойта целувка?![]()
Let The BEAT Control Your Body
Трябва да е имало ма не се сещам. После кат се появи ще я питам и ще кажа![]()
Ми аз бях се виснал на 1 лост с главата надолу.. и тя дойде и ме целуна.. уникално стана : )
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДУМАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Даже имам такава снимка. Мой близък приятел ни снима. Бях на успоредка обаче, не на лост. Бях на долу с главата, тя дойде и ме целуна. Снимката си я пазя още, както всяка случайно и не случайно заснета![]()