.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Kosa

Град
    У нас Си (=

Kosa

Imam mnogo ama mnogo gadna kosa.Pricheskata mi e na stypala i mnogo istanena i zatova shtykva i se nachupva naistina ujasno. Imam presa i vinagi q susha sys seshuar, slagam i lak i kakvo li oshte ne. No taka se izotshtava naistina mnogo. Molq daite nqkoi syvet za nqkakyv shampoan ili neshto, koeto ne iztoshtava tolkova mnogo. Btw Sunsilk ne pomaga

Град
    Тъбиленд
    НЕ ползвай сешоар - той е направо убиец за косата, а иначе виж маски за коса - те помагат ииии гладай да намалиш пресите и тезиии лакове и глупости

Повече от фен
    Pravi si ot vreme na vreme doma6no prigotveni maski(potarsi iz int. za takiva),sled 6ampona slagai maska za suha kosa,sled tova predi da q izsu6i6 sloji malko kristali ,sled su6eneto predi da q sre6i6 sloji balsam.Sas sigurnost 6te ti se vazstanovi kosata!Probvai !

Град
    in the sky next to 7th cloud
    mi smeni pri4eskata i q napravi po d1lga kosata taka nqma da 6tr1kva a ina4e s1s s1glasna da ne si pravi6 kosata 4esto s presai se6uar.polzvai maskite na Dove te sa mn mazni i 6te ti pomognat
    Лудите движат света.

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Остави си горния пласт на косата да ти порастне и не си я прави повече на пластове. Ще повторя както горните мнения-слагай си маски , балсами, кристали и т.н. Пробвай някой път да се изкъпеш вечерта малко преди лягане и легни с мокра коса като се стараеш като си слагаш главата на възглавницата косата да ти е изправена и тя така ще си изсъхне. Аз съм го правила това и после косата става много права

маска за коса (по време на баня)... балсам без отмиване (особено пък ако косата ти е и суха... но след толкова преси и сешоари предполагам, че е) и задължително течни кристали... маска и балсам може да не си сложиш, но течните кристали са задължителни!!!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си