- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Метълът?
Кой е метълистът, коя е метълката? След като прочетох твърде много хули и защити по този въпрос, някой може ли да сподели какво представлява един метъл/метълка като визия, характер и излъчване? Моля да отговарят само тези, които са общували с по-хард хора достатъчно, че да си изградят вярна представа.
всички са различни!!!
![]()
Метъл е човек, който СЛУША метъл.
Ами, то е трудно да различиш мъжко от женско там... И двете - с дълги мазни коси, некъпани, та вонят, облечени в черно, денем се наливат с бира, все едно е вода, а всяка вечер са кьор-кютук пияни, ма сутринта не са махмурлии, щото вече са им изгорели всички мозъчни клетки... Постоянно са депресирани и си режат вените... Не се забърквай с такива!
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Абсолютно вярно.Първоначално написано от `Death`Whore`
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Сподели, душко, какво те накара да прозреш тази истина и да започнеш да я порпагандираш.
Метълите ..... са пренебрегнати от някого или пък търсещи внимание . На някои музиката наистина може да им харесва (все пак има приятни балади напр metallica,manowar),но съм убедена, че има много заблудени подрастващи,които искат да бъдат забелязани да бъдат "лоши", които слушат метъла само за самочувствие 4е са пове4е от другите.....изпъкват комплекси ... съжалявам,ама понякога си е жалка гледкаайде със здраве
Има много теми за метЪла, но все пак тя каза най-тоно ->
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Едни хорица в тийнпроблем, за които има два милиона теми...
Най обичат да спорят за това кой е тъп чалгар и кое е истински метъл.
Смятат всички които не са наясно със всички 500 вида и подвида метъл за пълни отрепки.
Тва е.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ахъм, точно така.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Ей на, аз никога не съм слушал чалга (нищо, че съм правил темата "Помощ!!! Прослушах чалга", но прослушах метъл и сега е абсолютно сигурно, че ще стана тъпо мазно чалгарче. Явно да станеш метъл е преход към чалгата. Сега съм обречен.
![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
режат си вените ИМОТАТААА!!! метълите са си най-свястните хорица на света! :Ь да...има ги някви извратени сатанисти и темподобни ама те са много по-малко от нормалните. баси секи кат чуе метъл и съ сеща за някъв пиян миризливец с дълга мазна коса...ЕМИ НЕ Е ТАКА!!![]()
![]()
Е как реши, че са най-свестните хора?Само за това, че слушат метъл ли?
просто нито са надменни, нито съ перчат...нормални готини хора :РПървоначално написано от koalka
нали и ти слушаш тва пък що не мъ защитиш ?![]()
Метълите, които познавам са надменни, но различните си имат различни причини. Нито една обаче не е музиката.Първоначално написано от exploitedteen
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Именно. Иначе големи разбирачи се извъдихте всички.. как пък преценявате хората толкова бързо.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
[quote="exploitedteen"]Първоначално написано от ShannonLarkin
ShannonLarkin, откъде- накъде смяташ, че щом слушаш една и съща музик с някой, трябва да се съгласява с теб...Всеки си има мнение, независимо какво слуша.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Az ne sam saglasna no kakto kaza vseki si ima mnenie!!!Първоначално написано от rosskata
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
Лелелелеле колко сложен въпрос... Ц-ц-ц какво ли е метъл...?!? Ми както някои се изразиха: " Човек, който слуша метъл..." ...
Има много хора, които слушат метъл... и други стилове... Но вие явно гожорите за "Про метълите"... Тези хора почти всички просто са комплексирани... Това че носят черно е едно от нещата, които го показват... Тва че обиждат "чалгарите" също... Аз познават много "Про метъли", които имат и чалга в плеилистите си в Winamp... Тва показва че просто са едни супер объркани хора...
Иначе според мен не трябва да се делят хората на тва къв стил музика слушат... Лично мое мнение... И другото е да определяш каква музика слуша един човек по начина по който изглежда..![]()
Айде PEACE \/
Вие на хероин ли сте бе?
Първоначално написано от `Death`Whore`
Аз общо взето метъли не познавам.В моя клас например се слуша предимно чалга и са ми приятели, това не ми пречи.Иначе може и да са готини хора.
Ми кво да кажа.Първо по визия,зависи.Ню "метълите" са едни-обличат се както си нормално,блек метълите са други,в черно и с железария.По характер всичките са точни.Както съм казвал и в други теми,нама ги тия откачени емоционални изблици като при чалгите![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Душко,имаш много гръмък ник и си мислиш че с тия гръмки думи някой ще ти обърне внимание,така ли? Аз познавам такива метъли,на които комплексари като тебе с мощни етикети и много претенции,могат само да лъскат новите кубинки!!! Знам,че мое да имаш възражения,но както е казал поетаПървоначално написано от Бунтар
![]()
People think I'm insane because I am frowning all the time...
[quote="rosskata"]ем тука нали е така попринцип...сичките метъли върху чалгите...де да знам очаквах няква подкрепа за тъпото си мнениеПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Метълът е облечен в черно и кожа пич. Метълът е пич с нормален син пуловер и дънки. Метъл е нормален човек, който не изглежда метълски и тру, но слуша тази музика. Отличителен белег няма, бахти и тъпия въпрос.
точно така, имам мн познати, на които не им личи че слушат, ии други, които са мазни метълиПървоначално написано от scion_of_Storm
зависи от човека![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it