ходим с моя приятел ве4е по4ти 1год и 3 месеца..виждаме се всеки ден все пак у4им заедно. няма на4ин да се избегнем , но в у4илище се държим на разстояние не се гушкаме и целуваме все пак не е приятно на хората около нас да ни гледат всеки ден с лиготиите ни (т.е. напълно прителски се държим) . и преди отделяхме доста време след 4асовете за да се вигжаме и гу6каме наистина като гаджета, но от известно време около 3 месеца и на кафе не сме ходили заедно или в тях или в нас .И всякаш връзката ни премина в едно др ниво по интимно. Не е да кажете 4е се използваме той ме 4ака много защото ми бе6е за 1 път, не ме насилва и не се сърди ако муотказвам понякога.
На последък мн му се спи и не иска да е с мен. Аз се изнервям и му вдигам скандали 4е с приятелите си кисне пове4е отколкото с мен . ако излезем сме около 3 4аса заедно , а с прителите си по 5-6. знам 4е са само мом4ета, мисля 4е няма моми4ета с тях поне до колкото съм ги заси4ала и те ме познават знаят 4е съм му гадже... но съм изпаднала в луда паника... ТОЙ СТРАНИ ОТ МЕН! ОМРЪЗНАЛА ЛИ СЪМ МУ! еи сега скоро ще имам рд а той дори незнае дали ще може да се прибере от село за да празнуваме поне за 2 4аса. Няма ентусиазъм!
Незнам какво да правя само се караме за това а той ми казва 4е ме оби4а а аз не му вярвам! Как може да оби4аш някого и да ти е достатъ4но да се виждаш с него на седмица по 2 пъти за 4 4аса (т.е. прегръдки целувки може и секс!)...не говоря за у4или6те там сме само като познати
Кажете ми какво да правя! Има ли си друга според вас? преди не бе6е такъв... а сега се оправдава 4е съм го изнервяла с караниците си като искам внимание.. а не е така.. защото е истина 4е ме пренебрегва и не само аз го забелязвам.
Той ми е 1 и аз на него.вси4ки казват 4е такива връзки се разпадат не веднъж ми е повтарял:"4е не е нужно да мислим за в бъдеще.може и да не сме заендо".
какво да праавя ?