.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 89

НЯМАМ ДУМИ С КОЙТО ДА ИЗРАЗЯ ЗАГЛАВИЕ НА ТАЗИ ТЕМА !

Ето какъв е проблема. Както знаете се казвам Пламен и съм си гадже с доста красиво по-голямо от мен момиче (аз съм 10-ти а тя-11-сти). Обаче един от нейният клас незнам защо но в буквален смисъл се опитва да ме унижи и онищожи пред нея. Обижда ме говори и какви ли не лъжи и си позволява да ме атакува (идва ми на бой) в гръб. Моето мнение е че той просто изпитва силна завист към мен защото преди да си стана гадже с нея той си кротуваше а тя ми казва че той много пъти и е казвал че я харесва. При това заключение логично при мен възникна неописуема омраза и аз оговарям на неговия огън с огън. Въпреки че е малко по-силен и висок от мен все пак в битки 1 в 1 сме равносилни (в смисъл и двамата поемаме тежки щети един от друг). До преди пак с голяма умраза воювахме но сега възникна проблем. Той успя да ми шчупи лявата ръка аз обаче като се излекувах му шчупих левият крак (обаче и той се излекува)шчупих му и носа също да не споменавам че приложих повече отмъстителност и му насиних и двете очи и + това три пъти здравата го сритах по ташаците и още го боли. Поради това ръководството на училището влезе в действие: заради моята отмъстителност съм заплашен от директорката и зам. директорките че ще ме изключат ако го нападна още веднъж. А той само се размина с забележка лишаване от стипендия и преместване в друг клас. Гаджето ми казва да не го нападам и да не му обръщам внимание и да си живеем живота защото тя никога няма да отиде при него но немога. А АКО МЕ ИЗКЛЮЧАТ ОТ УЧИЛИЩЕ ЩЕ Я ЗАГУБЯ ! ! !

-ТОЯ ОБАЧЕ Е ХИТЪР И ЗАПОЧВА ДА Я НАРАНЯВА(психически главно като я псува брутално а и понякога педераса грозен дори си позволява да и удря шамар) А НЕ МЕН ! АЗ ЕДВАМ СЕ ЗДЪРЖАМ ДА НЕ ГО НАПРАВЯ ДОЖИВОТЕН ИНВАЛИД ! ! ! а на него нищо друго не мога да му направя освен да му викам:"ОСТАВИЯ НАМИРА БОЯ Е МЕЖДУ МЕН И ТЕБЕ" но той не я уставя. Моля ви помогнете ЗАЩТО СЪМ ЗАКОВАН В ЖЕЛЕЗНИ ОКОВИ А НЕ ИСКАМ ДА Я ГУБЯ МНОГО Я ОБИЧАМ ! ! !

МОЖЕ ДА ВИ СЕ СТОРИ ЛЪЖА НО ВИ СЕ ЗАКЛЕВАМ ВСЯКА ДУМА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ИСТИНА !

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

mitaka1212
    Guest
    Е добре ти неможеш ли да се оплачеш на учителите ?

Град
    somewhere over the rainbow...
    според мене :пребий го мн здраво то4но 1 седмица преди края на годината и си земи отпусното и така или на полследния ден и другата година в нова даскало с риск да я загуби6

Цитирай Първоначално написано от mitaka1212
    Е добре ти неможеш ли да се оплачеш на учителите ?

Немога защото така излизам като голямо бебе и е равносилно на следното:"мамо мамо този лош чичко ма бие !"

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Град
    София
    ПФФФФФФФФФ мом1е с бой нищо не се печелииииииии...
    Просто супер съм бясна.... НЕ на насилието в даскало еееее...От всякъде го казват... И за кво го биеш... Кво ше стане... Е тва е тъпото че и ти сиг нз за кво го биеш, ма бой да има...
    Ае МИР ВАМ... И продължавай... БЕЗ БОЙ
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    Оф,ето до какво ви докарва едно хубаво момиче,той че е виновен е виновен ама ако си умен нямаше да го нападаш поне първия път,а ако ти стане до тука пращаш 2-3 и го отървта от мизерния му живот,естествено аз не съм привърженик,първото е че няма да изглупея че да се бия зарад момиче.Ся като се замисля не мисля че някой може да ти помогне с нещо от форума.

Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    според мене :пребий го мн здраво то4но 1 седмица преди края на годината и си земи отпусното и така или на полследния ден и другата година в нова даскало с риск да я загуби6
    абсолютно си праваи ще го направя САМО ЧЕ НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ НЕ СМЕ МИНАЛИ ДОРИ СРЕДАТА НА ВТОРИ СРОК А АКО БЪРЗО НЕ НАПРАВЯ НЕЩО ТОЙ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА Я НАРАНЯВА И ПРЕД МЕН А НАТОВА НЯМА НАЧИН ДА НЕ ОКАЖА ОГРОМНА РЕЗИСТЕНЦИЯ ! ! !

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Мега фен Аватара на koalka
    Ако толкова не можеш да го търпиш, преди да правиш нещо помисли за приятелката ти, която толкова много го обичаш.Опитва се да те предивзика, естествено от завист и по-този начин се опитва и на теб да навреди.Освен, че се биете той може и да иска нарочно да се провиниш, че да те изключат.Приятелката ти е права-не му обръщай внимание, така и така тя няма да е с него.Просто като тръгне да ти се дърви, не му обръщаш внимание и на него ще му стане още по-гадно, защото така и така ще разбере, че и двамата не му се връзвате на глупостите.

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    ПФФФФФФФФФ мом1е с бой нищо не се печелииииииии...
    Просто супер съм бясна.... НЕ на насилието в даскало еееее...От всякъде го казват... И за кво го биеш... Кво ше стане... Е тва е тъпото че и ти сиг нз за кво го биеш, ма бой да има...
    Ае МИР ВАМ... И продължавай... БЕЗ БОЙ

АМА КАК ДА СТАНЕ КАТО ТОЙ МЕ УДРЯ САМИЯ МЕН А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ДОРИ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА УДРЯ МОЯТА БОБИ А КАЖИ МИ АКО БЕШЕ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ ЩЕ СЕ ЗДРЪРЖИШ ЛИ ???!!!

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Оф,ето до какво ви докарва едно хубаво момиче,той че е виновен е виновен ама ако си умен нямаше да го нападаш поне първия път,а ако ти стане до тука пращаш 2-3 и го отървта от мизерния му живот,естествено аз не съм привърженик,първото е че няма да изглупея че да се бия зарад момиче.Ся като се замисля не мисля че някой може да ти помогне с нещо от форума.
    как да не го нападам какво да направя ?

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако толкова не можеш да го търпиш, преди да правиш нещо помисли за приятелката ти, която толкова много го обичаш.Опитва се да те предивзика, естествено от завист и по-този начин се опитва и на теб да навреди.Освен, че се биете той може и да иска нарочно да се провиниш, че да те изключат.Приятелката ти е права-не му обръщай внимание, така и така тя няма да е с него.Просто като тръгне да ти се дърви, не му обръщаш внимание и на него ще му стане още по-гадно, защото така и така ще разбере, че и двамата не му се връзвате на глупостите.

С УДОВОЛСТВИЕ БИХ ГО НАПРАВИЛ И ЩЕ ГО ТЪРПЯ НО ТОЙ Я УБИЖДА И УДРЯ ! ! !

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    убиваш себе си чрез него..... Пусни слух за него примерно... Акогато си намери гадже... ЛЕЛЕ МАЛЕ СЧУПИ Я ОТ БОИ....

слуха ще го пусна но момиче НИКОГА не си позволявам да удрям (освен ако не ме дразни прекалено много)

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Guest
    Пропусна да кажеш,че накрая си използвал силата,но той се е оказал с повече пси от теб и те е спрял.А после,а после червената шапчица дошла на летяща метла и му помогнала гадната твар.

Град
    София
    АЕ ТИ ТРЯА СИ НЯКЪВ МИЗЕРНИК ЕЕЕЕ... БОЙ НИКОГА РАЗБЕРИИИ... ТВА ДА НЕ ТИ Е ОВЦЕФЕРМАТА... тЦтЦтЦ КАТО БЯХ МАЛКА САМО СЕ БИЕХ... СМИСЪЛ САМО БИЕХ ДРУГИТЕ ДЕЦА... И ТЕ ХОДЕХА ПРИ МАЙКИТЕ СИ И ЦИВРЕХА... СЛЕД 4 КЛАС СЕ ОСЪЗНАХ ДЕБА... А ДОСИЕТО ... А БЪДЕщЕТО... тЦтЦт НЕ СИ СЛУшАЛ ЛЕКЦИИТЕ КОИТО ИЗНАСЯХА В СИчКИ ДАС... НЕ НА БОЯЯЯЯЯЯ....
    МИР ВАМ
    Вие на хероин ли сте бе?

прав си не бива да удряш момиче ако ще и тя да те пребива....тъп съвет...имаш ли скаип??? пиши на ЛС
    имам но не си го включвам. Пиши по форума.

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Град
    The Hell
    значи пич ще ти кажа аз как биш постъпил- избухлив съм и ако някой направи това ще го пречукам веднага по най- мъчителният начин но ти не прави това а деиствай също така хитро като него- намери слабите му места(за да победиш трябва добре да познаваш врага си) ако искаш да му направиш нещо го прави извън даскало там можеш да го спукаш от бой а ако те притеснява нещо да не разберат пак в училище че пак си се бил можеш да накараш някой друг- нямаш ли верни приятели които да ти помогнат това е и не забравяй направи му живата черен но доиствай умно
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    АЕ ТИ ТРЯА СИ НЯКЪВ МИЗЕРНИК ЕЕЕЕ... БОЙ НИКОГА РАЗБЕРИИИ... ТВА ДА НЕ ТИ Е ОВЦЕФЕРМАТА... тЦтЦтЦ КАТО БЯХ МАЛКА САМО СЕ БИЕХ... СМИСЪЛ САМО БИЕХ ДРУГИТЕ ДЕЦА... И ТЕ ХОДЕХА ПРИ МАЙКИТЕ СИ И ЦИВРЕХА... СЛЕД 4 КЛАС СЕ ОСЪЗНАХ ДЕБА... А ДОСИЕТО ... А БЪДЕщЕТО... тЦтЦт НЕ СИ СЛУшАЛ ЛЕКЦИИТЕ КОИТО ИЗНАСЯХА В СИчКИ ДАС... НЕ НА БОЯЯЯЯЯЯ....
    МИР ВАМ
    пак повтарям: АКО НЯКОЙ ТЕ УДРЯ ТЕБЕ СТАВА ЩЕ ТЪРПИШ ! ! ! НО АКО УДРЯ ГАДЖЕТО ТИ ЗАРАДИ ТЕБ ЩЕ СЕ ЗДЪРЖИШ ЛИ ???!!!

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Супер фен
    Град
    Мбабане
    пламен, пак ли ти ?
    не ти ли омръзна, бе синко ?
    щото на нас със сигурност ни омръзна (от теб)

а да - ибах, мноо си неграмотен, чак на мен ми се плаче

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Xixi1.9
    Пропусна да кажеш,че накрая си използвал силата,но той се е оказал с повече пси от теб и те е спрял.А после,а после червената шапчица дошла на летяща метла и му помогнала гадната твар.

Еи педал еби си маиката обявам ти воина....

Това наистина ме притеснява.

Цитирай Първоначално написано от BloodraiN_M
    значи пич ще ти кажа аз как биш постъпил- избухлив съм и ако някой направи това ще го пречукам веднага по най- мъчителният начин но ти не прави това а деиствай също така хитро като него- намери слабите му места(за да победиш трябва добре да познаваш врага си) ако искаш да му направиш нещо го прави извън даскало там можеш да го спукаш от бой а ако те притеснява нещо да не разберат пак в училище че пак си се бил можеш да накараш някой друг- нямаш ли верни приятели които да ти помогнат това е и не забравяй направи му живата черен но доиствай умно
    слабите места са му:
    1. Много го боли ако го удариш с кокалчета или лакет в слънчевият сплит.

2. Както при всеки мъж удрар в ташаците те згъва.

3. Силни и бързи юмруци в лицето го забавят.

и 4-то: силен удар в корема (ако не се е стегнал) също го боли.

ащо се отнася до приятелите но ако го направя и ако тя научи може да ме помисли за страхливец всъшност не е лошо да подчертая че той невика свой приятели. А за това след даскалота еми може ама директорките пак могат да ме закачат и съм мъртав.

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    пламен, пак ли ти ?

а на нас от колко одавна ние омръзнало от тъпотиите ти . . .аре да не говорим

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Guest

Еи педал еби си маиката обявам ти воина....

Това наистина ме притеснява.

А трябва да те притеснява..

Ма аз нали казах,че ме притеснява о.О ЕЙ не си играй с мен тези игри на думи ме съсипват.

а защо просто тя не каже на учителите че тои я псува и си позволява да я удря ?
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Plamen †
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    пламен, пак ли ти ?

а на нас от колко одавна ние омръзнало от тъпотиите ти . . .аре да не говорим
    стига сме говорили за мен
    дай да говорим за... мен

Цитирай Първоначално написано от _candy_girl_
    а защо просто тя не каже на учителите че тои я псува и си позволява да я удря ?
    и какво ще помогне това Кристиян със сигурност ще продължи да я малтретира

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си