- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЯМАМ ДУМИ С КОЙТО ДА ИЗРАЗЯ ЗАГЛАВИЕ НА ТАЗИ ТЕМА !
Първоначално написано от ХодещСъвет
Прав си спирам да споря
да тези са слабите места по тялото му а аз имах предвид други слаби места- нещо на което той много държи(както той е започнал да убижда приятелката ти) а сега видях и че я е ударил- е тфа си е простотия това не е мъж просто нямам думи този ще го причакам в някоя уличка и с някоя маска и ще му счупя всяка кост![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
ае f*ck youuuuu eeee... кЪВ СИ ТИ ДА РАЗПРАЯш чЕ С БОЙ СЕ РЕшАВА НЕщОООО... НОРМАЛ ЛИ СИ Е... ПОСЛЕ щЕ ВИКАш КОЛКО СЪМ БИЛ ТЪП ДА СЕ БИЯ... ПА КАМУ ЛИ ЗА МОМИчЕ.... щОМ СИ ВЛюБЕННН.... ПРАВИ ЛюБОВ А НЕ ВОИНА... ПО=ПОЛЕЗНО Е... А И ВЕчЕ СИ ГОЛЯМ... НАПРАИ СИ ЕДНО СЕМЕЙСТВО ОТ НЕПЪЛНОЛЕТНИ И НЯМА ТИ ПИПАТ ЖЕНАТА...![]()
АЕ МИР ВАМ
Вие на хероин ли сте бе?
ЗНАЧИ В МОМЕНТА КАКТО СЪМ НАПИСАЛ СЪМ В МНОГО ПО-КРИТИКАЛНА СИТУАЦИЯ И ИМАМ МНОГО ПО СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ ОТ ОТВА ДА СИ ЛАФИМ ЗА МЕН ! ! !Първоначално написано от Seizure of Power
поне не сега !
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
имам решение, пламене !![]()
1. Убий го
2. Убий приятелката си
3. Самоубий се - и без това ше те осъдят на доживотна.
след това ще се срещнете на небето и ще сте щасливи във вечността.... точно като в приказките.. аааахх![]()
Да,но и ти си идиот.Първоначално написано от ХодещСъвет
So аз съм прав ти не си.
ахахахахха пич много си прекалил с компютърните игри, "воюваме" ХАХАХАХА, слаби места.....Първоначално написано от Plamen †
![]()
Я излез от кибер света и ела на планетата Земя
![]()
Прати трима да го отървта от живота му ама така че да изглежда на енцидент.И без това сте стигнали много далече вече,няма място за отстъпление.
Абе ти кат я видиш пак ще си говорим. Ще ти подксажа: руса,сини очи,нормално тегло и приятен характер . . . та я кажи какво ми казваше че нетрябва да се прави за жена като нея ?Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Първоначално написано от Seizure of Power
ПЕРФЕКТНА ИДЕЯ КАК НЕ СЕ ДОСЕТИХ !!!![]()
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
ами просто еПървоначално написано от Plamen †
![]()
аз съм умен, ти не си![]()
МИ ОКз... щОМ Е С ТЕБ КЪВ ПРОБЛЕМ ИМАш... ;Р ЗА ТВОЕ ДОБРЕ Е Д*БА... БОЯ НИшО НЕ РЕшАВА... А И АКО ХОДИш С НЕЯ САМО ЗА ТВА КАК ИЗГЛЕЖДА...Първоначално написано от Plamen †
П.П. МЕЖДУ ДРУГУТУ чУВАЛА СЪМ чЕ РУСИТЕ МОМИчЕТА НЕ СА МНОГО УМНИ![]()
![]()
![]()
![]()
АЕ МИР ВАМ
Вие на хероин ли сте бе?
Първоначално написано от Plamen †
Ти си грозен идиот с банален идеал за жена.А и гледаш на жените като на придобивки от което следва,че си и гаден материалист.
Абе не моа да повярвам че бая хора сте се вързали на тая история. Просто вижте какви ги разправя тоя и си правете изводите... Прилича ви повече на истинска история или на творение в съзнанието на пубер който прекалява с екшън филмите и игрите (за справка аватара му и подписа)![]()
Само поради факта че е красива трябва ди ти говори нещо и не съм материялист. Аз за едно момиче съдя 70% по характер и 30% по красота. Заключението е: аз съм умне и красив а ти НЕ !Първоначално написано от Xixi1.9
![]()
(ДАМИ И ГОСПОДА(bez xixi) ТОВА Е МОЙ ДОБЪР НАЧИН ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ГАГАТА НА ХОРА КАТО ЬИЬИ ТАКА ЧЕ ДА НЕ ВИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ)
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
подписът и аватаря може ако щеш може да са китайски яруглифи. Важното е какво говориш. О и за твое сведение на компа игра от 1 до два часа на ден останалото време го прекарвам навън с Боби.Първоначално написано от Анонимко
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Първоначално написано от Plamen †
Немога да успоря нищо просто защото немога да дешифрирам какво си написал.Но факта,че ми отговаряш показва,че каквото и да е тва горе е грешно.
какво дати кажа може извън даскало даго пребиеш или даму дадеш урок и и аз имах подобен случай преди![]()
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
Подкрепям с 2 ръцеПървоначално написано от Plamen †
![]()
RIP Brotha [-o<
A и още нещо. Каза че си умен нали? Тогава ми отг. на въпроса: Какво изразява те това ->? Ако ми дадеш правилен отг. ш'ти вдигна статуя в центъра на Лондон
![]()
това означава да не се опитваш да си оригинален или забавен чрез моите мненияПървоначално написано от BAYO
(както вече те посъветвах, но ти явно имаш проблеми с перцепцията)
![]()
а как по-точно ще знаеш "правилния" отговор на нещо, което не знаеш и което не се нуждае от такъв ?
като ти казвам, че си чук, ти се сърдиш
![]()
по темата - пламене действай по плана, който дадох - няма да сгрешиш !![]()
Момче пробвал си вече всичко били сте се като животни няма да е зле сега да пробващ цивилизован начин демек да отидеш ои да се оплачеш на когото трябва.И няма да изглежда бебешко защото ти вече достатъчно си го бил.Първоначално написано от Plamen †
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
В този случай не става въпрос само за взаимната ви омраза, а и за това, което причинява той на приятелката ти. Всеки на твое място би искл да го пребие. Не си прав, че ако кажеш на учителите ще изглеждаш като бебе, защото в случая не страдаш ти, а момичето. Щом няма друг начин да я предпазиш най-добре говори с някой, който има повече влас- учител, директор.
Другия вариант е да кажеш на родителите на момичето какво се случва. Не ми се вярва баща и да остави нещата просто да продължаваш така. Преодолей гордостта си и направи нещо, което ще спре този нещастник, за да не нарани още повече приятелката ти. Иначе ти не се занимавай с него директно, за да не си понесеш последствията. Предполагам и се надявам, че след едн хубав разговор с баща и или директора този ще се укроти.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Aleandra
Благодаря на всички вас които ме подкрепиха решението ми е че ще отида и ще говоря със зам. директорките и учителите. Още веднъж благодаря за подкрепата ви.![]()
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
a taka moi 4ovek malko razum stiga s tova nasilie razs1jdavai malko kato po golqm ne si bebe.edinstveniqt na4in da spre6 edin maloumnik koito qvno e necivilizovan e da podhodi6 kato civilizovan i umen 4ovek a ne kato nego.i az mislq da govori6 s nqkoq vis6a instanciq za da moje da go spre predi da e stanalo mn po zle.ve4e ne sme v srednovekovieto kogato princip1t e bil oko za oko ,z1b za z1b.aide karai q umnata![]()
![]()
Лудите движат света.
Баси положениетоТрябва някой да се намеси. Родители, учители, няма ли кой да спре това безобразие?
Ако тоя наистина не иска да спре и няма кой да ви помогне, по - добре приятелката ти да се премести в друго училище!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)