.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет

Ха ха не спори с идиоти, хората може да не забележат разликата...

Прав си спирам да споря

Град
    The Hell
    да тези са слабите места по тялото му а аз имах предвид други слаби места- нещо на което той много държи(както той е започнал да убижда приятелката ти) а сега видях и че я е ударил- е тфа си е простотия това не е мъж просто нямам думи този ще го причакам в някоя уличка и с някоя маска и ще му счупя всяка кост
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Град
    София
    ае f*ck youuuuu eeee... кЪВ СИ ТИ ДА РАЗПРАЯш чЕ С БОЙ СЕ РЕшАВА НЕщОООО... НОРМАЛ ЛИ СИ Е... ПОСЛЕ щЕ ВИКАш КОЛКО СЪМ БИЛ ТЪП ДА СЕ БИЯ... ПА КАМУ ЛИ ЗА МОМИчЕ.... щОМ СИ ВЛюБЕННН.... ПРАВИ ЛюБОВ А НЕ ВОИНА... ПО=ПОЛЕЗНО Е... А И ВЕчЕ СИ ГОЛЯМ... НАПРАИ СИ ЕДНО СЕМЕЙСТВО ОТ НЕПЪЛНОЛЕТНИ И НЯМА ТИ ПИПАТ ЖЕНАТА...
    АЕ МИР ВАМ
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Цитирай Първоначално написано от Plamen †
    пламен, пак ли ти ?
    не ти ли омръзна, бе синко ?
    щото на нас със сигурност ни омръзна (от теб)

а да - ибах, мноо си неграмотен, чак на мен ми се плаче

а на нас от колко одавна ние омръзнало от тъпотиите ти . . .аре да не говорим
    стига сме говорили за мен
    дай да говорим за... мен
    ЗНАЧИ В МОМЕНТА КАКТО СЪМ НАПИСАЛ СЪМ В МНОГО ПО-КРИТИКАЛНА СИТУАЦИЯ И ИМАМ МНОГО ПО СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ ОТ ОТВА ДА СИ ЛАФИМ ЗА МЕН ! ! !

поне не сега !

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Супер фен
    Град
    Мбабане
    имам решение, пламене !
    1. Убий го
    2. Убий приятелката си
    3. Самоубий се - и без това ше те осъдят на доживотна.
    след това ще се срещнете на небето и ще сте щасливи във вечността.... точно като в приказките.. аааахх

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Xixi1.9

Ха ха не спори с идиоти, хората може да не забележат разликата...

Прав си спирам да споря
    аз пръв спрях....
    Да,но и ти си идиот.
    So аз съм прав ти не си.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BloodraiN_M
    значи пич ще ти кажа аз как биш постъпил- избухлив съм и ако някой направи това ще го пречукам веднага по най- мъчителният начин но ти не прави това а деиствай също така хитро като него- намери слабите му места(за да победиш трябва добре да познаваш врага си) ако искаш да му направиш нещо го прави извън даскало там можеш да го спукаш от бой а ако те притеснява нещо да не разберат пак в училище че пак си се бил можеш да накараш някой друг- нямаш ли верни приятели които да ти помогнат това е и не забравяй направи му живата черен но доиствай умно
    слабите места са му:
    1. Много го боли ако го удариш с кокалчета или лакет в слънчевият сплит.

2. Както при всеки мъж удрар в ташаците те згъва.

3. Силни и бързи юмруци в лицето го забавят.

и 4-то: силен удар в корема (ако не се е стегнал) също го боли.

ащо се отнася до приятелите но ако го направя и ако тя научи може да ме помисли за страхливец всъшност не е лошо да подчертая че той невика свой приятели. А за това след даскалота еми може ама директорките пак могат да ме закачат и съм мъртав.
    ахахахахха пич много си прекалил с компютърните игри, "воюваме" ХАХАХАХА, слаби места..... Я излез от кибер света и ела на планетата Земя

Guest
    Прати трима да го отървта от живота му ама така че да изглежда на енцидент.И без това сте стигнали много далече вече,няма място за отстъпление.

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    ае f*ck youuuuu eeee... кЪВ СИ ТИ ДА РАЗПРАЯш чЕ С БОЙ СЕ РЕшАВА НЕщОООО... НОРМАЛ ЛИ СИ Е... ПОСЛЕ щЕ ВИКАш КОЛКО СЪМ БИЛ ТЪП ДА СЕ БИЯ... ПА КАМУ ЛИ ЗА МОМИчЕ.... щОМ СИ ВЛюБЕННН.... ПРАВИ ЛюБОВ А НЕ ВОИНА... ПО=ПОЛЕЗНО Е... А И ВЕчЕ СИ ГОЛЯМ... НАПРАИ СИ ЕДНО СЕМЕЙСТВО ОТ НЕПЪЛНОЛЕТНИ И НЯМА ТИ ПИПАТ ЖЕНАТА...
    АЕ МИР ВАМ
    Абе ти кат я видиш пак ще си говорим. Ще ти подксажа: руса,сини очи,нормално тегло и приятен характер . . . та я кажи какво ми казваше че нетрябва да се прави за жена като нея ?

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

имам решение, пламене !
    1. Убий го
    2. Убий приятелката си
    след това ще се срещнете на небето и ще сте щасливи във вечността.... точно като в приказките.. аааахх

ПЕРФЕКТНА ИДЕЯ КАК НЕ СЕ ДОСЕТИХ !!!

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Супер фен
    Град
    Мбабане
    имам решение, пламене !
    1. Убий го
    2. Убий приятелката си
    ПЕРФЕКТНА ИДЕЯ КАК НЕ СЕ ДОСЕТИХ !!!
    ами просто е
    аз съм умен, ти не си

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    АЕ МИР ВАМ
    Абе ти кат я видиш пак ще си говорим. Ще ти подксажа: руса,сини очи,нормално тегло и приятен характер . . . та я кажи какво ми казваше че нетрябва да се прави за жена като нея ?
    МИ ОКз... щОМ Е С ТЕБ КЪВ ПРОБЛЕМ ИМАш... ;Р ЗА ТВОЕ ДОБРЕ Е Д*БА... БОЯ НИшО НЕ РЕшАВА... А И АКО ХОДИш С НЕЯ САМО ЗА ТВА КАК ИЗГЛЕЖДА...
    П.П. МЕЖДУ ДРУГУТУ чУВАЛА СЪМ чЕ РУСИТЕ МОМИчЕТА НЕ СА МНОГО УМНИ
    АЕ МИР ВАМ
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest

Ти си грозен идиот с банален идеал за жена.А и гледаш на жените като на придобивки от което следва,че си и гаден материалист.

Guest
    Абе не моа да повярвам че бая хора сте се вързали на тая история. Просто вижте какви ги разправя тоя и си правете изводите... Прилича ви повече на истинска история или на творение в съзнанието на пубер който прекалява с екшън филмите и игрите (за справка аватара му и подписа)

Ти си грозен идиот с банален идеал за жена.А и гледаш на жените като на придобивки от което следва,че си и гаден материалист.
    Само поради факта че е красива трябва ди ти говори нещо и не съм материялист. Аз за едно момиче съдя 70% по характер и 30% по красота. Заключението е: аз съм умне и красив а ти НЕ !

(ДАМИ И ГОСПОДА(bez xixi) ТОВА Е МОЙ ДОБЪР НАЧИН ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ГАГАТА НА ХОРА КАТО ЬИЬИ ТАКА ЧЕ ДА НЕ ВИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ )

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе не моа да повярвам че бая хора сте се вързали на тая история. Просто вижте какви ги разправя тоя и си правете изводите... Прилича ви повече на истинска история или на творение в съзнанието на пубер който прекалява с екшън филмите и игрите (за справка аватара му и подписа)
    подписът и аватаря може ако щеш може да са китайски яруглифи. Важното е какво говориш. О и за твое сведение на компа игра от 1 до два часа на ден останалото време го прекарвам навън с Боби.

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Guest

Само поради факта че е красива трябва ди ти говори нещо и не съм материялист. Аз за едно момиче съдя 70% по характер и 30% по красота. Заключението е: аз съм умне и красив а ти НЕ !

(ДАМИ И ГОСПОДА(bez xixi) ТОВА Е МОЙ ДОБЪР НАЧИН ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ГАГАТА НА ХОРА КАТО ЬИЬИ ТАКА ЧЕ ДА НЕ ВИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ )

Немога да успоря нищо просто защото немога да дешифрирам какво си написал.Но факта,че ми отговаряш показва,че каквото и да е тва горе е грешно.

Фен
    Град
    BURGAS

zdr

какво дати кажа може извън даскало даго пребиеш или даму дадеш урок и и аз имах подобен случай преди
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

пламен, пак ли ти ?

Подкрепям с 2 ръце

RIP Brotha [-o<

A и още нещо. Каза че си умен нали? Тогава ми отг. на въпроса: Какво изразява те това -> ? Ако ми дадеш правилен отг. ш'ти вдигна статуя в центъра на Лондон

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    пламен, пак ли ти ?

Подкрепям с 2 ръце

RIP Brotha [-o<

A и още нещо. Каза че си умен нали? Тогава ми отг. на въпроса: Какво изразява те това -> ? Ако ми дадеш правилен отг. ш'ти вдигна статуя в центъра на Лондон
    това означава да не се опитваш да си оригинален или забавен чрез моите мнения (както вече те посъветвах, но ти явно имаш проблеми с перцепцията)
    а как по-точно ще знаеш "правилния" отговор на нещо, което не знаеш и което не се нуждае от такъв ?
    като ти казвам, че си чук, ти се сърдиш

по темата - пламене действай по плана, който дадох - няма да сгрешиш !

Цитирай Първоначално написано от mitaka1212
    Е добре ти неможеш ли да се оплачеш на учителите ?

Немога защото така излизам като голямо бебе и е равносилно на следното:"мамо мамо този лош чичко ма бие !"
    Момче пробвал си вече всичко били сте се като животни няма да е зле сега да пробващ цивилизован начин демек да отидеш ои да се оплачеш на когото трябва.И няма да изглежда бебешко защото ти вече достатъчно си го бил.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

В този случай не става въпрос само за взаимната ви омраза, а и за това, което причинява той на приятелката ти. Всеки на твое място би искл да го пребие. Не си прав, че ако кажеш на учителите ще изглеждаш като бебе, защото в случая не страдаш ти, а момичето. Щом няма друг начин да я предпазиш най-добре говори с някой, който има повече влас- учител, директор.
    Другия вариант е да кажеш на родителите на момичето какво се случва. Не ми се вярва баща и да остави нещата просто да продължаваш така. Преодолей гордостта си и направи нещо, което ще спре този нещастник, за да не нарани още повече приятелката ти. Иначе ти не се занимавай с него директно, за да не си понесеш последствията. Предполагам и се надявам, че след едн хубав разговор с баща и или директора този ще се укроти.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    В този случай не става въпрос само за взаимната ви омраза, а и за това, което причинява той на приятелката ти. Всеки на твое място би искл да го пребие. Не си прав, че ако кажеш на учителите ще изглеждаш като бебе, защото в случая не страдаш ти, а момичето. Щом няма друг начин да я предпазиш най-добре говори с някой, който има повече влас- учител, директор.
    Другия вариант е да кажеш на родителите на момичето какво се случва. Не ми се вярва баща и да остави нещата просто да продължаваш така. Преодолей гордостта си и направи нещо, което ще спре този нещастник, за да не нарани още повече приятелката ти. Иначе ти не се занимавай с него директно, за да не си понесеш последствията. Предполагам и се надявам, че след едн хубав разговор с баща и или директора този ще се укроти.

Благодаря на всички вас които ме подкрепиха решението ми е че ще отида и ще говоря със зам. директорките и учителите. Още веднъж благодаря за подкрепата ви.

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Град
    in the sky next to 7th cloud
    a taka moi 4ovek malko razum stiga s tova nasilie razs1jdavai malko kato po golqm ne si bebe.edinstveniqt na4in da spre6 edin maloumnik koito qvno e necivilizovan e da podhodi6 kato civilizovan i umen 4ovek a ne kato nego.i az mislq da govori6 s nqkoq vis6a instanciq za da moje da go spre predi da e stanalo mn po zle.ve4e ne sme v srednovekovieto kogato princip1t e bil oko za oko ,z1b za z1b.aide karai q umnata
    Лудите движат света.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Баси положението Трябва някой да се намеси. Родители, учители, няма ли кой да спре това безобразие?

Ако тоя наистина не иска да спре и няма кой да ви помогне, по - добре приятелката ти да се премести в друго училище!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си