.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Град
    РЮАР
    Оплачи се на р1ководството на училището.. ако те не вземат мерки... тогава действай ти.. излезте от даскало...дори то било пред даскалото.. ако сте в училището директора и останалите учители носят отговорност за теб и за оня... излезте.. опитай п1рво с добро да седнете да поговорите.. ако не се разбира... на твое место.. просто бих го унищожил..
    А п1к да позволяваш да удря гаджето ти... нали се сещаш че аз бих го убил.. аз в мойто даскало не давам на който и да е било да удря което и да е било момиче.. то това е срамота.. ако се прави на много силен тоя м1жкар.. да дойде при тебе и да удря тебе...от к1в зор ще удря момиче...

Аз Никога Не С1м Удрял Момиче И Никога Няма И Да Ударя...Що За М1ж Е Този Който Удря Момиче... Сподер Мен Не Е Никак1в М1ж..А Просто Един Боклук..

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    д0бре де толкова ли е трудно да хванеш 2-3 момчета някои твои приятели и след даскало да са разберете .. по принцип и аз не съм привърженик на насилието но по някога не може да се мине без него ... по горе прочетох комнтар от сорта на пребии приятелката му .. как ше удариш момиче ?? и то къкво е виновно се пак ... ?
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    София
    ПФФФФФФФФФ ТАЯ ТЕМА НЕ УМРЕ ЛИ ВЕчЕ
    НЕ НА НАСИЛИЕТО... И В УчИЛИщЕ..
    МИР ВАМ...
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    д0бре де толкова ли е трудно да хванеш 2-3 момчета някои твои приятели и след даскало да са разберете..

Пич ти так1в ли си.. неможеш ли сам да си разрешаваш проблемите а трябва да се стига до масови бойща и т.н... това ако го направи аз просто невиждам как1в м1ж е ... и изобщо достоен ли е за неговата "дама"... п1злио..

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Plamen †
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Оф,ето до какво ви докарва едно хубаво момиче,той че е виновен е виновен ама ако си умен нямаше да го нападаш поне първия път,а ако ти стане до тука пращаш 2-3 и го отървта от мизерния му живот,естествено аз не съм привърженик,първото е че няма да изглупея че да се бия зарад момиче.Ся като се замисля не мисля че някой може да ти помогне с нещо от форума.
    как да не го нападам какво да направя ?
    ИЗВИКАЙ НЯКОЙ ПРИЯТЕЛ ДА ГО СМАЧКА ВЕ ЧОВЕК. И после ни лук ял ни лук мирисал!
    Ако толкова не можеш да си намерих кой, пиши лс, може да измислим нещо!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

ebasi pederasa! тоя явно се къса. от яд...защото тя харесва теб...ама мацката е права!....остави го намира...и тя да не му казва и прави нищо а ако по4не да я удря така приятелите й да се намесят щом ти не можеш...как така ще удря моми4е...идиота му с идиот сам оба4е не му обръщай внимание на правокациете защото той само това 4ака!

Вие нищо няма да постигнете с тия бойща. Убеден съм в тва. Мислите по по-различен начин малко. Може би е време да се вслушаш в приятелката ти. Закачат я, бият я. Тя сливи ли има в устата и не каже на даскалите. Айде пийс!

Град
    София
    Е ТО СЕ ВИДЯЛО чЕ НЕСКА шЕ шИшА ВСЕ СЛЕД BAYO.... ПАК ПОВТАРЯМ СПРЕТЕ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... С БОЙ НИщО НЕ СЕ РЕшАВААА... АЙДЕ И ПАК:
    МИР ВАМ
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Всички вие сте прави с бои нищо не се решава ... но понякога има нужда от него .. д0 този извод съм стигнал поне аз
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Ми к'во да ви кажа... Доста решения има.По въпроса,че с бой нищо не се решава,от такива инати,боклуци и некадърници да посягат на момиче.Или му остави нещо за спомен за цял живот,преместете се с гаджето в друго даскало,говорете с директори родители и т.н.,или му издействайте изключването.А ако се обичате (на тая възраст ше има да носите ...) пребий го от бой (независимо къде в даскалото,навън,в тях няма значение) нека те изключат ще се преместиш,ще си останеш с гаджето,но не му завиждам на него...

аре поздрави.
    няма такъв

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Оплачи се на р1ководството на училището.. ако те не вземат мерки... тогава действай ти.. излезте от даскало...дори то било пред даскалото.. ако сте в училището директора и останалите учители носят отговорност за теб и за оня... излезте.. опитай п1рво с добро да седнете да поговорите.. ако не се разбира... на твое место.. просто бих го унищожил..
    А п1к да позволяваш да удря гаджето ти... нали се сещаш че аз бих го убил.. аз в мойто даскало не давам на който и да е било да удря което и да е било момиче.. то това е срамота.. ако се прави на много силен тоя м1жкар.. да дойде при тебе и да удря тебе...от к1в зор ще удря момиче...

Аз Никога Не С1м Удрял Момиче И Никога Няма И Да Ударя...Що За М1ж Е Този Който Удря Момиче... Сподер Мен Не Е Никак1в М1ж..А Просто Един Боклук..

Не той попринцип не удря момичета но го прави за да ме предизвика мен и да ме изключат.

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    д0бре де толкова ли е трудно да хванеш 2-3 момчета някои твои приятели и след даскало да са разберете .. по принцип и аз не съм привърженик на насилието но по някога не може да се мине без него ... по горе прочетох комнтар от сорта на пребии приятелката му .. как ше удариш момиче ?? и то къкво е виновно се пак ... ?
    и на този кометнар по-долу съм отговорил че аз НИКОГА не удрям момичета (освен ако не ме дразнят прекалено и то аз първо им казвам над 10-15 пъти да престанат а след това просто им плескам един лек шамар по бузата) а що се отнася до първото казах че той неизползва свои приятели срещу мен затова и аз няма.

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Не той попринцип не удря момичета но го прави за да ме предизвика мен и да ме изключат.
    Ми поискай помощ от гаджето си. Те кви актриси могат да бъдат не е истина. Отива в дирекцията и си измисля един роман. Викат ги двамата. Тя се разплаква, оня обира пешкира и чисто тактически няя да иска да ви доближи даже. Айде да видим...

Прави сте повечето. Алеандра gPa3HuTeJl Викито и другите успяхте да ме обедите че с бой само ще се влоши работата наистина се съгласих да поискам съдействието на ръководството за което ви благодаря че ме обедихте.

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    Просто е .... След даскало го виждаш и го размазваш !
    Е така къде ще му излезе края бе брато

Град
    РЮАР
    Ето го тоя с бойщата пак ... абе нищо няма да постигне като го пребие до см1рт ... какво ще постигне ? едно голямо НИЩО!

По ТеМаТа:
    За това сме ние тука..за това е направен този форум.. да си помагаме взаимно..
    Радвам се че с1м ти бил полезен.. =D>

По ТеМаТа:
    За това сме ние тука..за това е направен този форум.. да си помагаме взаимно..
    Радвам се че с1м ти бил полезен.. =D>
    [/i][/b]
    Точно така! Напълно съм съгласен! Само, че от време на време има малко боклук, дет тряя някой да замита от време на време, нали?

Град
    Филибето
    Ами играй по неговата игра, но не и по негови правила! Опитай с психоатаки, покажи му, че си повече от него, засегни неговото мъжко достойнство - използвай факта, че ходиш с момичето, което харесва, но така го направи, че да не злепоставиш нея. Започни и ти да го нареждаш, унижавай го пред приятелите му, прави го рукела, влез му в съзнанието. Накарй го да сънува как го нареждаш, а той свежда поглед, после превърни това св реалност. А, ако нещата излезнар извън контрол - просто разбери къде живее и му отправи едно запомнящо се "лека нощ!".

Внимание:
    Не те склонявам към насилие, просто смятам, че винаги силата ще си оказва влияние... И относно наредбите:
    Споменах "ако излезе извън контрол", внимавай с наредбите, защото и това може да се случи. И аз почти в същата ситуация като твоята бях изпаднал. И естествено реших просто да си отворя устата, ама от това отваряне на устата се стигна до заплахи със смърт и реалната възможност тези заплахи да се изпълнят... Така че играй, докато владееш играта, изгубиш ли я от контрол, по-добре се примири със загубата и се оттегли... \\//
    "Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."

Guest
    Ето го тоя с бойщата пак ... абе нищо няма да постигне като го пребие до см1рт ... какво ще постигне ? едно голямо НИЩО!

Постигаш,пребил си го до смърт .

Guest

Re: НЯМАМ ДУМИ С КОЙТО ДА ИЗРАЗЯ ЗАГЛАВИЕ НА ТАЗИ ТЕМА !

Ето какъв е проблема. Както знаете се казвам Пламен и съм си гадже с доста красиво по-голямо от мен момиче (аз съм 10-ти а тя-11-сти). Обаче един от нейният клас незнам защо но в буквален смисъл се опитва да ме унижи и онищожи пред нея. Обижда ме говори и какви ли не лъжи и си позволява да ме атакува (идва ми на бой) в гръб. Моето мнение е че той просто изпитва силна завист към мен защото преди да си стана гадже с нея той си кротуваше а тя ми казва че той много пъти и е казвал че я харесва. При това заключение логично при мен възникна неописуема омраза и аз оговарям на неговия огън с огън. Въпреки че е малко по-силен и висок от мен все пак в битки 1 в 1 сме равносилни (в смисъл и двамата поемаме тежки щети един от друг). До преди пак с голяма умраза воювахме но сега възникна проблем. Той успя да ми шчупи лявата ръка аз обаче като се излекувах му шчупих левият крак (обаче и той се излекува)шчупих му и носа също да не споменавам че приложих повече отмъстителност и му насиних и двете очи и + това три пъти здравата го сритах по ташаците и още го боли. Поради това ръководството на училището влезе в действие: заради моята отмъстителност съм заплашен от директорката и зам. директорките че ще ме изключат ако го нападна още веднъж. А той само се размина с забележка лишаване от стипендия и преместване в друг клас. Гаджето ми казва да не го нападам и да не му обръщам внимание и да си живеем живота защото тя никога няма да отиде при него но немога. А АКО МЕ ИЗКЛЮЧАТ ОТ УЧИЛИЩЕ ЩЕ Я ЗАГУБЯ ! ! !

-ТОЯ ОБАЧЕ Е ХИТЪР И ЗАПОЧВА ДА Я НАРАНЯВА(психически главно като я псува брутално а и понякога педераса грозен дори си позволява да и удря шамар) А НЕ МЕН ! АЗ ЕДВАМ СЕ ЗДЪРЖАМ ДА НЕ ГО НАПРАВЯ ДОЖИВОТЕН ИНВАЛИД ! ! ! а на него нищо друго не мога да му направя освен да му викам:"ОСТАВИЯ НАМИРА БОЯ Е МЕЖДУ МЕН И ТЕБЕ" но той не я уставя. Моля ви помогнете ЗАЩТО СЪМ ЗАКОВАН В ЖЕЛЕЗНИ ОКОВИ А НЕ ИСКАМ ДА Я ГУБЯ МНОГО Я ОБИЧАМ ! ! !

МОЖЕ ДА ВИ СЕ СТОРИ ЛЪЖА НО ВИ СЕ ЗАКЛЕВАМ ВСЯКА ДУМА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ИСТИНА !
    4Ovek ne go do4etah do krai no samo t parvite nqkolko reda deto se opitval da te unizqva i 4ak ti ska4al v grab da ta bii emi spasenieto e samo s tupalki qkI ! ,naemeri mu na4ina nqkak si da go opravi6 ama sas sila zada spre naistina ! ai Uspeh

Guest
    aaa EI MOI OT KOI GRAD SI VFE ?! KAJI KAJI OT KOI GRAD SI ?

4Ovek ne go do4etah do krai no samo t parvite nqkolko reda deto se opitval da te unizqva i 4ak ti ska4al v grab da ta bii emi spasenieto e samo s tupalki qkI ! ,naemeri mu na4ina nqkak si da go opravi6 ama sas sila zada spre naistina ! ai Uspeh
    Със сила не се постига сила, а слабост!Момчето вече знае кво да прай , така че мненията са ви излишни.

И после?

Guest
    после го излежава

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Със сила не се постига сила, а слабост!Момчето вече знае кво да прай , така че мненията са ви излишни.

И после?
    kakvo 6te napravi ? 6te go celune li ? ne moga da vi razbera no ok ostavqite se da vi tap4at tova si e va6 problem

Голям фен
    Той по този начин,като я удря и я псува цели да те провокира да му скачаш на бой.Просто не му обръщай внимание,все едно не съществувя.Найстина е кофти,че така се държи с приятелката ти и всяко момче ще направи така за приятелката си,ако я обича и тук става кофти ситуация.Има и друг вариант.Пребий това момче и,ако те изключат накарай приятелката ти да се премести с теб и да сте си в едно училище.Да каже на тяхните,че иска,защото в нейния клас има момче,което постоянно я убижда,удря и дори да се премести в друг клас се виждат така или иначе и няма начин.Дори може да се преместиш в училище,което е по-близо до домът й,за да и е по-добре на нея,по-удобно.Не виждам друго решение на проблема.
    Много мразя такива комплексарчета,които само завиждат и са големи инати.НЕ могат да се примирят с мисълта,че нещо което много искат не може да бъде тяхно.Ужас.И за жалост са много упорити,но пък има и добра страна,скоро свършваме училище.Половин срок.Но поговори с приятелката си,ако иска да се премести с теб да сте в едно училище.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си