Цитирай Първоначално написано от Plamen †
Ето какъв е проблема. Както знаете се казвам Пламен и съм си гадже с доста красиво по-голямо от мен момиче (аз съм 10-ти а тя-11-сти). Обаче един от нейният клас незнам защо но в буквален смисъл се опитва да ме унижи и онищожи пред нея. Обижда ме говори и какви ли не лъжи и си позволява да ме атакува (идва ми на бой) в гръб. Моето мнение е че той просто изпитва силна завист към мен защото преди да си стана гадже с нея той си кротуваше а тя ми казва че той много пъти и е казвал че я харесва. При това заключение логично при мен възникна неописуема омраза и аз оговарям на неговия огън с огън. Въпреки че е малко по-силен и висок от мен все пак в битки 1 в 1 сме равносилни (в смисъл и двамата поемаме тежки щети един от друг). До преди пак с голяма умраза воювахме но сега възникна проблем. Той успя да ми шчупи лявата ръка аз обаче като се излекувах му шчупих левият крак (обаче и той се излекува)шчупих му и носа също да не споменавам че приложих повече отмъстителност и му насиних и двете очи и + това три пъти здравата го сритах по ташаците и още го боли. Поради това ръководството на училището влезе в действие: заради моята отмъстителност съм заплашен от директорката и зам. директорките че ще ме изключат ако го нападна още веднъж. А той само се размина с забележка лишаване от стипендия и преместване в друг клас. Гаджето ми казва да не го нападам и да не му обръщам внимание и да си живеем живота защото тя никога няма да отиде при него но немога. А АКО МЕ ИЗКЛЮЧАТ ОТ УЧИЛИЩЕ ЩЕ Я ЗАГУБЯ ! ! !

-ТОЯ ОБАЧЕ Е ХИТЪР И ЗАПОЧВА ДА Я НАРАНЯВА(психически главно като я псува брутално а и понякога педераса грозен дори си позволява да и удря шамар) А НЕ МЕН ! АЗ ЕДВАМ СЕ ЗДЪРЖАМ ДА НЕ ГО НАПРАВЯ ДОЖИВОТЕН ИНВАЛИД ! ! ! а на него нищо друго не мога да му направя освен да му викам:"ОСТАВИЯ НАМИРА БОЯ Е МЕЖДУ МЕН И ТЕБЕ" но той не я уставя. Моля ви помогнете ЗАЩТО СЪМ ЗАКОВАН В ЖЕЛЕЗНИ ОКОВИ А НЕ ИСКАМ ДА Я ГУБЯ МНОГО Я ОБИЧАМ ! ! !

МОЖЕ ДА ВИ СЕ СТОРИ ЛЪЖА НО ВИ СЕ ЗАКЛЕВАМ ВСЯКА ДУМА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ИСТИНА !
4Ovek ne go do4etah do krai no samo t parvite nqkolko reda deto se opitval da te unizqva i 4ak ti ska4al v grab da ta bii emi spasenieto e samo s tupalki qkI ! ,naemeri mu na4ina nqkak si da go opravi6 ama sas sila zada spre naistina ! ai Uspeh