.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Guest

Нормално ли е?

Здр.Нормално ли е неща ,които сънувам да се сбъдват изцяло или наполовина?Доста често се случва.Ето например днес по БЕЛ имам купища оценки ,но сънувах ,че ме изпитват и контролно без никой да знае и т.н.

Повече от фен
    Ееее чак да сънуваш и по какво имаш оценка..вече е вманиачаване.

Случвало ми се е да ми се сбъдва сън, но чак в такива подробности-не.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от eXtRaoRdinaRy
    Ееее чак да сънуваш и по какво имаш оценка..вече е вманиачаване.

Случвало ми се е да ми се сбъдва сън, но чак в такива подробности-не.
    За пример една неделя сънувам ,че крия от наще 2 по физика ,на др. ден ме изпитват по физика и 2 и го крих от наще към 1 месец

Град
    somewhere over the rainbow...
    странно е но и на мен ми се слу4ва съ6тото съни6тата ми се сбъдват до детайли.Нз как става но и при мене е така

Фен
    Град
    България
    Може би е нормално, щом се случва!!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Нормално е.

И на мен ми се случва доста често.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    OUT OF SPACE
    NORMALNO E DA S1NUVA6 TOVA KOETO TE V1LNUVA NAI MNOO V MOMENTA I AKO 4AK TOLKOVA SI SE VMANIQ4IL S TOVA DASKALO MNOO QSNO 4E 6TE SANUVA6 OCENKI.....MANIAK!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми нормално е отчасти да се сбъдват. Но, аз, лично, предпочитам моите да не се сбъдват, защото напоследък сънувам разни престрелки с бишия ми, сънувам, че баща ми катастрофирва, сънувам, че падам от високо, сънувам как правим помен на баба ми (която е жива) и некви такиа, надявам се сичко това да е за добро.
    Иначе ако сънуваш разни весели моменти с приятели/познати.. няма лошо да се сбъдват.
    Обаче всичките тези подсъзнателни дейности страшно много ме плашат
    .

Guest
    съвпадение...

и при мен се е случвало да ми се сбъдват сънищата,но доста рядко.....но ако погледнем и от другата страна това може да е просто съвпадение,защото ако се тревожим или мислим за нещо,което ни предстои го сънуваме (поне при мен е така)
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

а защо си крила двойката, както в съня, а не си я показала веднага на вашите?

И на мен ми се случват някакви такива неща, ама аз ги възприемам като помощ, като някакъв съвет..не мога да го обесня точно..

Град
    Пловдив
    и на мен някой път ми се случва да ми се сбъдват сънища,но не винаги...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Може би вече си си внушила,че всичко се сбъдва и почваш да си мислиш,че това което сънуваш ще се случи и го предизвикваш по някакъв начин....не знам
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Нормално е.Аз в редките случаи, които сънувам ми се сбъдват сънищата.Аз съм леко вманиачена и всичко проверявам за значение в съновници и винаги това което пише се случва. Голям съм перко
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    40 Miles from the Sun

Re: Нормално ли е?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здр.Нормално ли е неща ,които сънувам да се сбъдват изцяло или наполовина?
    Ми не знам дали е нормално.Аз не съм нормална,а ми се случват такива работи...доста често.

случва се
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Еми нормално е.
    На някой се случва, на други не.

Аз например сънувам несвързани неща, т.е. мислите ми през целия изминал ден на микс.
    Получава се страаашна комбинация, а съня при някой други е и някакви знаци за настоящето.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Споко беее...не е болка за умиране

Аз па миналата година сънувах темата за изпитите за след 7ми клас :P то май бе6е Ре4та на Странджата а па аз го сънувах сас Смъртта на Странджата кфа съм телеПатка

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Сънищата,реалността и дежа вуто са свързани помежду си...но как точно ми е мноо трудно да определя..но и аз така преди 2 месеца сънувах един изпит който трябваше да взимам и сънувах че на него се явява един съученик който отдавна не бях виждал..и на реалния изпит се появи същият този човек точно преди началото!!!
    Ма това е просто съвпадение според мен!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

По дяволите- случва се и вече може да се каже, че е напълно нормално, на мен ми се случва много винаги, когато сънувам- сънят ми се сбъдва да не кажа на 100%, но на 99%, за сметка на това сънувам веднъж в месеца или за веднъж на няколко месеца... :P

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

MI NORMALNO E DA TI KAJA I NA MEN MI SA SE SLU4VALI TAKIVA RABOTI,NO NE SAMO S OCENKI-A I S DRUGI RABOTI.[/quote][/u][/i]

Град
    там където залязва слънцето
    Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    странно е но и на мен ми се слу4ва съ6тото съни6тата ми се сбъдват до детайли.Нз как става но и при мене е така
    да и при мене се слячва особено даже веднъж гледах по новините неква новинарка в един ярко син костюм и помня че тва го сънувах предната вечер-некой път стават такива странни съвпадения,според мен на доста хора се случва!
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Град
    У дома пред компютъра
    Нормално е, не само ти си така, съвпадения съществуват.

Re: Нормално ли е?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здр.Нормално ли е неща ,които сънувам да се сбъдват изцяло или наполовина?Доста често се случва.Ето например днес по БЕЛ имам купища оценки ,но сънувах ,че ме изпитват и контролно без никой да знае и т.н.
    НЕ РАЗКРИВАЙ СЪНИЩАТА СИ ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛО 12:00обяд
    това мога да ти кажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си