.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    там където залязва слънцето

Е най-накрая и аз да имам проблем...

Проблема ми е следният.Около година и нещо харесвах едно момче но нещо не се получи между нас и на скоро запхочнах да харесвам едно друго момче.Второто момче ,малко след като се запознахме ме попита дали иска да ходим и аз се съгласих-това беше в една дискотека.Всичко беше много хубаво...целувахме се,прегръщахме се,направо супер.На следващия ден обаче повечето от приятелките ми ми казаха че преди да предложи на мен се е пробвал и с други момичета...и започнаха да ме питат как съм могла да тръгна с него и некви такива неща...казах им че не съм знаела кво правя и ще го зарежа...така и направих два дена след като тръгнах с него му написах в Скайп че искам да скъсаме.Той ме попита защо но аз не му казах нищо и му казах само че си имам причини.Той ми каза че съм длъжна поне да му обясня защо,защото съм го зарязала като куче все едно нищо не е ставало...аз продължих да си мълча.Като се замислих след това и осъзнах че наистина го харесвам,но сега той въобще не иска да чуе нищо от мен,блокирал ме е в Скайп и се заяжда страшно много като се съберем с неговата компания...незнам кво да правя а мисля че наистина го харесвам и вече не се интересувам толкова какво мислят приятелките ми..
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е да реагира така, ти какво искаш-да тича след теб като кученце ли след като ти си го скъсала?Правилно е постъпил.Само заради тъпите ти приятелки си го зарязала, а той може наистина да те е харесвал!Това, че е предлагал на други момичета, не означава, че не те харесва.Преди да правиш нещо, първо помисли с главата си.Нали за това имаш мозък?

май като сте били заедно не си го познавала добре? 1во е трябвало да поговориш с него и малко или много щеше да разбереш дали наистина е предлагал на други момичета и все пак преди теб тои е имал и други гаджета нормално е да им е предлагал пробваи пак да говориш с него но само двамата без странични хора и се изяснете
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    тук не е мястото за маловажните ти проблеми
    тук не е място за шибаните ти съвети...

та значи по темата
    Мойто момиче ... много кофти си постъпила ... но се притеснявам щом те нарежда .... какъв е проблема ... другото е ... може би сте още (ПРЕДПОЛАГАМ) 11-13 годишни и това са Ви 1те трепети ...
    Но нетрябваше да нему казваш кво е станало точно и защо си го скъсала.
    Когато се видите пак го дръпни на страна и му обясни.
    Или сподели на някой негов приятел и така ... той да му каже незнам ...

spored men vuobshte nqma da mu mine.... mnogo jestoko si mu naranila mujkoto dostoinstvo kato si go zarqzala po tozi nachin.. moqt suvet e da se otkajesh ot nego ....

Голям фен
    Град
    Варна
    Пробвал се е с други преди да тръгне с теб и затова си го зарязала??? Просто без коментар

Повече от фен
    emi za da ne se izrazqvam selsk ipo tvoi adres mai i az trqbva da ostana bez komentar... a i zabravi za nego spesti mu mukite ako nedei si boje trugnete

Град
    Horrorwood
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Нормално е да реагира така, ти какво искаш-да тича след теб като кученце ли след като ти си го скъсала?Правилно е постъпил.Само заради тъпите ти приятелки си го зарязала, а той може наистина да те е харесвал!Това, че е предлагал на други момичета, не означава, че не те харесва.Преди да правиш нещо, първо помисли с главата си.Нали за това имаш мозък?
    Напълно съгласна! Следващия път се замисли, преди да говориш
    Your pseudo sunshine I don't need.

Ти не си го познавала и си взела решението според коментарите на твоите приятелки...неам думи. После се заяждал. Нормално ако мене питаш. Кво прай едно животно като е ранено? Опитва се да убие всичко и всички, които се опитат да се доближат до него.......Тъпичко си постъпила ма как и да е

Ох..Лошо е,че така си се доверила на прителките си и си го зарязала без дори да му дадеш шанс да ти обясни...Все пак защо не напраиш опит да го помолиш за извинение наживо,а не по скайп
    И от цялата история ,не разбрах първото момче какво общо има

Guest

Re: Е най-накрая и аз да имам проблем...

Цитирай Първоначално написано от $tedinka$^^^26@05!!!!!
    Проблема ми е следният.Около година и нещо харесвах едно момче но нещо не се получи между нас и на скоро запхочнах да харесвам едно друго момче.Второто момче ,малко след като се запознахме ме попита дали иска да ходим и аз се съгласих-това беше в една дискотека.Всичко беше много хубаво...целувахме се,прегръщахме се,направо супер.На следващия ден обаче повечето от приятелките ми ми казаха че преди да предложи на мен се е пробвал и с други момичета...и започнаха да ме питат как съм могла да тръгна с него и некви такива неща...казах им че не съм знаела кво правя и ще го зарежа...така и направих два дена след като тръгнах с него му написах в Скайп че искам да скъсаме.Той ме попита защо но аз не му казах нищо и му казах само че си имам причини.Той ми каза че съм длъжна поне да му обясня защо,защото съм го зарязала като куче все едно нищо не е ставало...аз продължих да си мълча.Като се замислих след това и осъзнах че наистина го харесвам,но сега той въобще не иска да чуе нищо от мен,блокирал ме е в Скайп и се заяжда страшно много като се съберем с неговата компания...незнам кво да правя а мисля че наистина го харесвам и вече не се интересувам толкова какво мислят приятелките ми..
    ти си боклук. заслужаваш да умреш

Супер фен
    AMi drugiq pyt kato izlezete go izvikai na strana i se pomychi da pogovorish s engo i da mu obqsnish vsichko.
    Обичам те <3 !!!

Сетила се Мара да се побара...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ..........
    те такива като теб първи умират

vyiii

Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ]emi za da ne se izrazqvam selsk ipo tvoi adres mai i az trqbva da ostana bez komentar... a i zabravi za nego spesti mu mukite ako nedei si boje trugnete
    \/
    Fuck me I`m famous..

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Ти не си го познавала и си взела решението според коментарите на твоите приятелки...неам думи. После се заяждал. Нормално ако мене питаш. Кво прай едно животно като е ранено? Опитва се да убие всичко и всички, които се опитат да се доближат до него.......Тъпичко си постъпила ма как и да е
    Отговора ми хареса.. Няма какво да добавя..

Само има едно нещо който хора са казали :

" Кои какво сам си напрай никой друг неможе да му го направи.."

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Вместо да го късаш толкова прибързано, без да си чула и неговата версия, трябваше първо да седнеш и да си поговориш с него.
    Не може да съдиш за нещата само от едната гледна точка, и то без да му дадеш право да се защити по някакъв начин. Тия работи не се вършат така необмислено

Сега незнам какво да те посъветвам, пробвай да му се обадиш, кажи му, че е станало недоразумение, че са ти наговорили разни неща и си повярвала, че искаш да се видите и изясните... но все пак не бързай да му се хвърляш на врата, защото кой знае, възможно е приятелките ти да са се оказали прави. Първо разучи всичко и тогава
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ..........
    те такива като теб първи умират
    mmmmmmmmda otnosno temata tupata ti greshka e bila,che si slushala priqtelkite si ebati te ako ti kajat da skochish ot most ti shte skochish li?Mi izvinqvai mnogo shtom ne te e skusal sushtata vecher znachi e imal neshto kum teb...i sa ne ochakvai da mu mine.....
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си