.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    (:`M1niNkoOo0 `:)
    Guest

Pomo6t,ne znam kakvo da pravq...

Imam problem imam si gaje na 18 e az s1m na 14 i dvamata sme mnogo sladki toi e mnogo mil no az imam problem!!
    molq vi pi6ete mi nujdaq se ot pomo6t!!!!

Gardite mi ne sa mnogo golemi,tova ne me pritesnqva,no imam strii (ako ne znaete da vi obesnq ,tova sa ne6to kato rezki po gardite,koito mnogo preli4at na belezi,dalgi sa okolo 3-4 santimetra,ne se opravqt nito s lazer,nito s kremove,nito s hirurgi4eska namesa.. !!
    polu4avat se v sledstvie na b1rzo izrastvane, nadebelqvane...
    nqkoi ako moje da mi pomogne da se otpusna pred gajeto mi i da mu obqsnq za problema mi da mi pi6e na taq tema..

Ми...кажи му:
    "Искам нещо да ти кажа, ама се притенявам как ще реагираш" и после му обясни спокойно за какво става въпрос. Не вярвам да има проблем за това. Според мен ще срешнеш разбиране от него! Споко и успех!
    Every moment is another chance...

Град
    V stranata na mechtite
    Миличка за първи път чувамз а стрии по гърдите и ти си на 14 ,но ако обесниш на приятеля си сериозно как стоят нещата и ако той наистина те обича ще те разбере Не се притеснявай
    Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music

Цитирай Първоначално написано от SwEeT_tEmTeSiOn
    Миличка за първи път чувамз а стрии по гърдите
    Ествествено, че ги има.

По-темата: С лазер знам, че би трябвало да можеш да ги премахмеш.
    Ето ти една тема от форума:
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...F1%F2%F0%E8%E8

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    blagodarq vi za razbiraneto,priqtelq mi me obi4a sigurna s1m! ako ste si izgradili nqkakvo takova mnenie za mene 4e s1m pritesnitelna,nqma takova ne6to,si4ki me obi4at super mnogo(zvu4i prehvaleno),no e taka,imam mnogo priqteli pe4ena s1m,dost1pna,razgovorliva,vesela....

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя

prodaljavaite da pi6ete predvaritelno blagodarq !!
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Голям фен
    mi i spored men nqma da ima problem ako govori6 s nego predi tva.a i nali si sig 4e te obi4a edni strii li 6te go sprat da bade s teb
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Е, не се притеснявай, сподели с него. Вероятно 666те те разбере
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Стрийте не са проблем,миличка ,кой те е излъгал ,че не могат да се махнат ?

Момче съм и аз също съм на 14 години.Имах стрий по гърба доста бяха.Лазерчето оправи работата но бяха 3 процедури.И сега нито 1 нямам (или поне хич ,не се забелязават)
    Доста парички ми струваха тези 3 процедури ,но поне действа

Guest
    е сподели колко струват тези 3 процедури така като кажеш струваха доста не й помагаш много

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Познавам момиче, което има стрии буквално навсякъде, заради целия куп килограми, които е изгубила... Обаче пък аз съм си някакво психо и обожавам белези от всякакъв вид, тъй че страшно им се кефя...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    Пловдив
    няма от какво да се притесняваш..просто му кажи щом те обича едва ли ще те зареже заради тях

Мега фен Аватара на koalka
    Не се притеснявай, защото тези стрии не се забелязват.Той те харесва и няма заради това да те зареже.

Не ми се вярва даже да му направи впечатление. Щом те обича това ще е най-малкия проблем. Ако все пак се притесняваш толкова много, поговори с него и му обясни как стоят нещата. Сигурна съм, че ще те разбере и това няма да е проблем.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    striite NE mogat da se zali4at napulno, oswen ako nqmate predvid plasti4na operaciq!!

Супер фен
    Ами просто му го кажи,това не е болка за умиране мила-щом е с теб едва ли това ще повлияе някак.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

(:`M1niNkoOo0`:)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lovesick
    Стрийте не са проблем,миличка ,кой те е излъгал ,че не могат да се махнат ?

Момче съм и аз също съм на 14 години.Имах стрий по гърба доста бяха.Лазерчето оправи работата но бяха 3 процедури.И сега нито 1 нямам (или поне хич ,не се забелязават)
    Доста парички ми струваха тези 3 процедури ,но поне действа

kolko ti struvaha i kade si napravi procedurite?

Голям фен
    Град
    София
    mislq,che tazi tema ne e za tuk
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си